varenax360
کاربر سایت
اقا من لیست از تمام بازی های منتشر شده برای ایکس باکس میخوام
کسی میتونه کمکم کنه؟؟
اگه به تقکیک سال باشه که خیلی عالی میشه
ممنون
لیست زیر تقریبا 95% بازیهای منشتر شده هست
لیست بازیهای ایکس باکس
کسی میتونه کمکم کنه؟؟
ممنون
کسی میتونه کمکم کنه؟؟
ممنون
دوستان چطور میشه دیسک Burnermax رو از %97 تشخیص داد ؟! تو بازار جایی هست که بشه پیدا کرد ؟ رفتم توپخونه به ندرت داشتند . میگن بازی های %97 روی XBOX 360 با LT3 نصب نمی شن ، درسته ؟! من یه چندتا دیسک گرفتم نصب شدند اما اینکه از روی هارد می خونه یا نه رو نمی دونم !
اکثر بازی های که به صورت 97% رایت شدن رو میشه روی هارد نصب کرد و با روش پخش موزیک از روی هارد اجرا کرد هیچ گونه مشکلی هم پیش نمیاد فقط واسه لایو بازی کردن امنیت نداره به شخصه بیشتر از 90 درصد بازی هام رو بصورت 97% از روی هارد اجرا کردم.دوستان چطور میشه دیسک Burnermax رو از %97 تشخیص داد ؟! تو بازار جایی هست که بشه پیدا کرد ؟ رفتم توپخونه به ندرت داشتند . میگن بازی های %97 روی XBOX 360 با LT3 نصب نمی شن ، درسته ؟! من یه چندتا دیسک گرفتم نصب شدند اما اینکه از روی هارد می خونه یا نه رو نمی دونم !
هیچ راهی وجود نداره که مطمئن بشیم بازی burnermax رایت شده یا نه؟ من به خاطر همین عدم اطمینان تا به حال به xbox live وصل نشدم چون خطر بن شدن داره!دیسک های 97% معمولا روی هارد نصب نمی شند و زمانی هم که نصب میشند معمولا رام شما همچنان درحال کار کردن است در صورتی که نباید اینطور باشه. و در اکثر موارد هم با توجه به این که نصب هستند و از روی دیسک هم خوانده میشه توی بازی به شما ارور می ده و برمیگرده به داشبرد. ممکن کلا بازی هایی که تهیه کردین برنرمکس نبوده و بصورت معمولی روی دیسک 9 جا می شده.
میشه روش پخش موزیک رو توضیح بدید.اکثر بازی های که به صورت 97% رایت شدن رو میشه روی هارد نصب کرد و با روش پخش موزیک از روی هارد اجرا کرد هیچ گونه مشکلی هم پیش نمیاد فقط واسه لایو بازی کردن امنیت نداره به شخصه بیشتر از 90 درصد بازی هام رو بصورت 97% از روی هارد اجرا کردم.
هیچ راهی وجود نداره که مطمئن بشیم بازی burnermax رایت شده یا نه؟ من به خاطر همین عدم اطمینان تا به حال به xbox live وصل نشدم چون خطر بن شدن داره!
در مورد j-tag کردن چطور؟ هیچ راهی برای برگشت از j-tag نیست؟ چون یه جا خوندم با j-tag دیگه نیازی به دیسک و مشکلاتش نیست !
میشه روش پخش موزیک رو توضیح بدید.
من بازی GTA V رو نصب کردم اما تو بازی همچنان درایوم در حال چرخشه و گاهی سر و صدا ایجاد می کنه که کاملا رو مخمه
یعنی زمانی که آهنگ رو پخش کردم، دیسک بازی رو بذارم و اجرا کنم ، درسته؟ در این حالت از روی هارد اجرا میشه؟یه دیسک آهنگ رو بصورت Audio رایت کن( mp3 نباشه) بعد که دیست رو گذاشتی داخل کنسول از بخش موزیک چند تا از آهنگ ها رو تو کنسول ریپ کن بعد موقعی تو داشبرد هستی یه آهنگ رو از بخش موزیک اجرا کن و در همون حال که آهنگ اجرا میشه وارد بازی شو وقتی وارد منو اصلی بازی شدی میتونی آهنگ رو قطع کنی و بازی از روی هارد اجرا میشه به شخصه اکثر بازی هام رو به اینصورت از رو هارد اجرا کردم فقط تعداد اندکی از بازی ها رو نمیشه اینجوری اجرا کرد مثل FIFA 14 در مورد GTA V راستش به شخص این روش رو امتحان نکردم چون دیسک بازیم برنرمکس بود و بدون پخش موزیک هم از رو هارد اجرا میشه.
من یه هارد یک ترابایت دارم که حدود 500 تاش خالیه ، می دونم که ایکس باکس فقط 32 گیگ اونم FAT32 می خونه.شما می تواانید بازی را با ABGX هم چک کنید اگر از نظر Stealth Verify شد می توانید بدون نگرانی وارد بازی بشید ( برنرمکس تنها خطر بن شدن را کم می کند اما به هیچ وجه به صفر نمی رسونه .در ضمن الان چند سال است که موج بن ارسال نشده و بعید می دونم تا چند وقت آینده اتفاق خاصی بیافته).
تا جایی که من اطلاع دارم J-tag را نمیشه به حالت اول برگرداند چون باید یک تغییر سخت افزاری روی برد ایجاد بشه تا تبدیل به jtag بشه. در کنسول های Jtag هم شما احتیاج به دیسک نداری و بازی ها را روی هارد کنسول می ریزی و بازی می کنید و به لایو هم نمی توانید وصل بشید( البته یکی از دوستان یک تاپیک زدن که با کنسول Jtag هم میشه به لایو وصل شد اما اطلاعاتی در موردش ندارم).اما غیر از لایو هم یک سیستم xlink هم است که تمام بچه های Jtag شده توی اون شبکه باهم آنلاین بازی می کنند.
یعنی زمانی که آهنگ رو پخش کردم، دیسک بازی رو بذارم و اجرا کنم ، درسته؟ در این حالت از روی هارد اجرا میشه؟