بازیهای موجود در بازار برای Xbox 360

Fallen angle یک قانونی هست که هرکی از gta خوشش نمیاد از هیچکدوم از نسخه های جدیدش هم خوشش نخواهد اومد . شما که از سان اندرس خوشت نیومده صدرصد با اینم حال
نمیکنی خیلی ها هستن تو بازیسنتر که خوششون نمیاد از بازی ولی این واسه ماها زندکیه
فکر کنم برا خیلی ها زندگیه :d

همه gta ها همینطوری هستن ولی سان آندریاس و این نسخه یه چیز دیگه هستن ، واقعا شاهکار هستن . به نظر من به زور هم که شده سه چهار ساعت بشین بازی کن 98% معتادش میشی و برای چند ماه مشغولت میکنه.
تصمیم دارم برای یک بار هم که شده بازیش کنم اما هنوز نخریدمش :d
=============
میگم این بازی killer is dead خیلی قشنگه به نظر من. کسی بازی کرده اینجا؟ سودا 51 همه بازی هاش همینجوریه؟ واقعا که من خوشم اومد. مخصوصا گرافیکش.

سلام.دوستان یه سوال داشتم.بازی ارکید لاکپشتهایی نینجا تو شبکه لایو امده؟ من همینجا دیدم فکر کنم خواستم ببینم شما که لایو وصلید بازیش امده یکی از دوستان لطف کرده که بازیش بزاره ما دانلود کنیم لینکش میخواد من چون با موبایلم نمیتونم زیاد سرچ کنم.این بازی برایهps3 میاد دیگه؟ یا برایه ۳۶۰ فقط؟ کسی ازش اطلاعات داره امده یا کی میخواد بیاد اسمه کاملش چیه؟نسخه ارکیدش میخوام نه اون نسخه فیزیکیش که چند وقت پیش امده بود فکر کنم کلیم بدش گفتن.

فکر کنم برا خیلی ها زندگیه :d

تصمیم دارم برای یک بار هم که شده بازیش کنم اما هنوز نخریدمش :d
=============
میگم این بازی killer is dead خیلی قشنگه به نظر من. کسی بازی کرده اینجا؟ سودا 51 همه بازی هاش همینجوریه؟ واقعا که من خوشم اومد. مخصوصا گرافیکش.

من به شما Lollipop Chainsaw رو پیشنهاد کنم.بازی بسیار خوش ساختی هستش و از کارهای همین سودا 51.

من که تا به حال که بازی رو انجام دادم کلش حال هست . تکسچر و... هم چیز غیرنرمالی نداره . ایکس باکس 360 هم سخت افزار عالی نداره که مشکل تکسچر و ... اصلا تو بازی هاش نباشه . در کل برای جی تی آی فقط میشه یک کلمه گفت که واقعا "شاهکاری" :d

و انجام این بازی بزرگ رو برای همه پیشنهاد میکنم

گرافیک که خارق العادس که

این gta هم که حکم مواد مخدر پیدا کرده :d گیر نمیاد که. حالا من خواستم این بازی را امتحان کنما :|

شاید برخی جاها مشکل باشه پیدا کردنش راستش حق هم دارن این شخصیت سومی (ترور) که میاد ، اول معرفیش خیلی خیلی ناجور هست :-s عزیزانی که بازی رو انجام میدن توجه داشته باشن این قسمت رو عمومی بازی نکنن و زود بزنن بره.
ترور با دو کاراکتر دیگه خیلی فرق میکنه : هم دیوانه است هم قدرتمند هم وحشی و هم ناجور و شدیدا روانی :d

این gta هم که حکم مواد مخدر پیدا کرده :d گیر نمیاد که. حالا من خواستم این بازی را امتحان کنما :|

پره اون سره iv بود گیر نمیومد ما توپخونه پیدا کردیم . این مغازه دارا کلا هم گرون تر میدن هم تریو ان الکی جو میدن شما اینترنتی بگیر همه سایت ها دارن .ولی جوینده یابنده اس حضوری هم توپخونه پره خواستید.
Ofw داداش خواهشن چیزی نگو از بازی من بازی گرفتم جلومه ، فقط فلش دنبالشم تا تجربه کنم تو تایپکشم کلا نرفتم چیزی برام لو نره منتظر امتیازاتم هستم .

پره اون سره iv بود گیر نمیومد ما توپخونه پیدا کردیم . این مغازه دارا کلا هم گرون تر میدن هم تریو ان الکی جو میدن شما اینترنتی بگیر همه سایت ها دارن .ولی جوینده یابنده اس حضوری هم توپخونه پره خواستید.
Ofw داداش خواهشن چیزی نگو از بازی من بازی گرفتم جلومه ، فقط فلش دنبالشم تا تجربه کنم تو تایپکشم کلا نرفتم چیزی برام لو نره منتظر امتیازاتم هستم .
آخه دوست ندارم برم توپخونه. یه جوری به آدم زل میزنن انگار از فضا اومدی. تازشم اونجا که اصلا بازی برنر ندارن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or