بازیهای موجود در بازار برای Xbox 360

آخه دوست ندارم برم توپخونه. یه جوری به آدم زل میزنن انگار از فضا اومدی. تازشم اونجا که اصلا بازی برنر ندارن.

زل زدن رو که شاید چششون ضعیف هست ! :d ___ به نظرم بهتره اینترنتی خرید کنید و فوقش دو سه روز دیرتر بازی کنید . من تبریز هستم و اینجا در مورد این بازی حرفی از گیر دادن نشنیدم تا به حال.

من امروز توپخونه بودم
١- بازي gta v ١٢ و ١٤ تومن بود آخر نفهميديم ٩٧ درصد و ١٠٠ درصد جي هستو چه تأثيري داره
٢- pes 2014 فقط براي p3 اومده بود
نميدونم كي واسه ايكس باكس مياد

آقا یه سوال مهم. من امروز رفتم از این فروشنده شارلاتانمون gta را بخرم (البته من همیشه از این پسره بازی هام را میخرم، با اینکه خیلی حقه بازه ولی واقعا همه بازی هاش سالمن) بهم گفت یه کم باید صبر کنم چون مثل اینکه بعضی از دی وی دی های بازی مشکل دارن . باید صبر کنم تا سالمشون بیاد ولی نکته مهم اینه که بهم گفت قیمت هر دی وی دی بازی gta یازده هزار تومن هستش. شماها چند میخرید؟ 2 تا دی وی دی هستش؟ 2 تا؟ یعنی 22 هزار تومن باید پول این بازی را بدم؟

آقا یه سوال مهم. من امروز رفتم از این فروشنده شارلاتانمون gta را بخرم (البته من همیشه از این پسره بازی هام را میخرم، با اینکه خیلی حقه بازه ولی واقعا همه بازی هاش سالمن) بهم گفت یه کم باید صبر کنم چون مثل اینکه بعضی از دی وی دی های بازی مشکل دارن . باید صبر کنم تا سالمشون بیاد ولی نکته مهم اینه که بهم گفت قیمت هر دی وی دی بازی gta یازده هزار تومن هستش. شماها چند میخرید؟ 2 تا دی وی دی هستش؟ 2 تا؟ یعنی 22 هزار تومن باید پول این بازی را بدم؟
اصلا ایطوری که فروشنده میگفت نیست.قیمت دیسکاش با دیسک های دیگه فرقی نداره.
اگه خواستی از این سایت میتونی بخری:

عجب حرفی گفته !!! واقعا که ... نخیر گیمر عزیز ، برنر مکس باقاب هر دیسک 6000 فوقش 7000 تومان هست.
من اکثرا لایو بازی میکنم اگه مشکل داشت اصلا نمیخریدم. مخصوصا GTAV لایوش چی میشه :bighug: البته هنوز وری فای نشده که ببینیم نیاز به پچ دوباره برای محیط لایو داره یا نه ؟ ولی مثل همه بازی های دیگه هست که قبلا خریدید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or