با بازی لیک شده وصل بشیم لایو ؟؟! |:برای اجرای این نسخه فک کنم اگه به لایو وصل باشی و تو بینگ سرچ کنی pes14 بشه اجراش کرد.(walking deadکه میشد)
با بازی لیک شده وصل بشیم لایو ؟؟! |:برای اجرای این نسخه فک کنم اگه به لایو وصل باشی و تو بینگ سرچ کنی pes14 بشه اجراش کرد.(walking deadکه میشد)
نه نمیشه!فقط walking dead با این حرکت می اومد!برای اجرای این نسخه فک کنم اگه به لایو وصل باشی و تو بینگ سرچ کنی pes14 بشه اجراش کرد.(walking deadکه میشد)
سلام
GTA V الان منتشر شده دیگه؟؟ بریم لایو مشکلی پیش نمیاد؟؟
من اینترنتی می خرم دیسکی 4500 اونم برنرمکس! یارو زر زیادی زده.آقا یه سوال مهم. من امروز رفتم از این فروشنده شارلاتانمون gta را بخرم (البته من همیشه از این پسره بازی هام را میخرم، با اینکه خیلی حقه بازه ولی واقعا همه بازی هاش سالمن) بهم گفت یه کم باید صبر کنم چون مثل اینکه بعضی از دی وی دی های بازی مشکل دارن . باید صبر کنم تا سالمشون بیاد ولی نکته مهم اینه که بهم گفت قیمت هر دی وی دی بازی gta یازده هزار تومن هستش. شماها چند میخرید؟ 2 تا دی وی دی هستش؟ 2 تا؟ یعنی 22 هزار تومن باید پول این بازی را بدم؟
بازی خیلی توپ که نداره.دوستان یه کینکت خدا برامون فرستاده و فکر کنم یه یک هفته ای دستم باشه میخواستم یه بازی خیلی توپ براش بگیرم بنظرتون چی بگیرم؟ لینک دانلودش هم بهم بدین ممنون میشم.
خودم دیدم بچه ها اکثرا از KINECT SPORTS Season 2 خیلی تعریف کردن.
بهترین سایت برای دانلود ایمیج بازیا چیه؟
برا دانلود بازی از تورنت استفاده کن.دوستان یه کینکت خدا برامون فرستاده و فکر کنم یه یک هفته ای دستم باشه میخواستم یه بازی خیلی توپ براش بگیرم بنظرتون چی بگیرم؟ لینک دانلودش هم بهم بدین ممنون میشم.
سلام . بنده بازی رو دانلود کردم و هر دو تا dvd رو به روش برنر مکس رایت کردم ولی وقتی dvd1 رو میذارم داخل دستگاه بازی میاد و چون دستگام xbox چهار گیگ هستش روی فلش ۳۲ گیگ گیم دستگاه رو کپی میکنم ولی هنگام کپی گیم دیتا تا عدد ۲۰۳۴ گیم دیتا کپی میشه و لی دیگه ادامه اش کپی نمیشه اساتید محترم کپی میدونه مشکل از کجاست ؟
دوستان یه کینکت خدا برامون فرستاده و فکر کنم یه یک هفته ای دستم باشه میخواستم یه بازی خیلی توپ براش بگیرم بنظرتون چی بگیرم؟ لینک دانلودش هم بهم بدین ممنون میشم.