بازیهای موجود در بازار برای Xbox 360

بازی Dino Crisis 3 رو نیم ساعت پیش تو ABGX.net زده که ریلیز شده کسی از اومدن این بازی خبری داشت؟؟؟؟ من که چیزی ندیده بودم!!!

اگه راست باشه بال در میارم البته زده Spanish و برای Jtag/RGH جیتگ ها!!!

آقا یه سوال مهم. من امروز رفتم از این فروشنده شارلاتانمون gta را بخرم (البته من همیشه از این پسره بازی هام را میخرم، با اینکه خیلی حقه بازه ولی واقعا همه بازی هاش سالمن) بهم گفت یه کم باید صبر کنم چون مثل اینکه بعضی از دی وی دی های بازی مشکل دارن . باید صبر کنم تا سالمشون بیاد ولی نکته مهم اینه که بهم گفت قیمت هر دی وی دی بازی gta یازده هزار تومن هستش. شماها چند میخرید؟ 2 تا دی وی دی هستش؟ 2 تا؟ یعنی 22 هزار تومن باید پول این بازی را بدم؟
من اینترنتی می خرم دیسکی 4500 اونم برنرمکس! یارو زر زیادی زده.

سلام . بنده بازی رو دانلود کردم و هر دو تا dvd رو به روش برنر مکس رایت کردم ولی وقتی dvd1 رو میذارم داخل دستگاه بازی میاد و چون دستگام xbox چهار گیگ هستش روی فلش ۳۲ گیگ گیم دستگاه رو کپی میکنم ولی هنگام کپی گیم دیتا تا عدد ۲۰۳۴ گیم دیتا کپی میشه و لی دیگه ادامه اش کپی نمیشه اساتید محترم کپی میدونه مشکل از کجاست ؟

دوستان یه کینکت خدا برامون فرستاده و فکر کنم یه یک هفته ای دستم باشه میخواستم یه بازی خیلی توپ براش بگیرم بنظرتون چی بگیرم؟ لینک دانلودش هم بهم بدین ممنون میشم.
خودم دیدم بچه ها اکثرا از KINECT SPORTS Season 2 خیلی تعریف کردن.
بهترین سایت برای دانلود ایمیج بازیا چیه؟

دوستان یه کینکت خدا برامون فرستاده و فکر کنم یه یک هفته ای دستم باشه میخواستم یه بازی خیلی توپ براش بگیرم بنظرتون چی بگیرم؟ لینک دانلودش هم بهم بدین ممنون میشم.
بازی خیلی توپ که نداره.
برای بچه ها Kinectimals و Sesame Street خوبه.
برای بازی چند نفره هم Kinect Sports هر دو نسخه اش خوبه البته من از اولیش بیشتر خوشم میاد. Kinect Adventures و Joy Ride هم بد نیست.
برای تک نفره هم Gunslinger خیلی خوبه.
یه سری رقاص بازی هم داره که من امتحان نکردم ولی متای بالایی داره.

برا دانلود بازی از تورنت استفاده کن.

سلام . بنده بازی رو دانلود کردم و هر دو تا dvd رو به روش برنر مکس رایت کردم ولی وقتی dvd1 رو میذارم داخل دستگاه بازی میاد و چون دستگام xbox چهار گیگ هستش روی فلش ۳۲ گیگ گیم دستگاه رو کپی میکنم ولی هنگام کپی گیم دیتا تا عدد ۲۰۳۴ گیم دیتا کپی میشه و لی دیگه ادامه اش کپی نمیشه اساتید محترم کپی میدونه مشکل از کجاست ؟

ایراد از دیسک هست باید دوباره رایت کنید و بهتره گزینه وری فای رو هم تیکدار کنید که بعد رایت دیتا رو چک کنه که ایراد داشته باشه مشخص بشه. البته لنز کنسول هم خیلی ضعیف باشه از اونم میتونه باشه.

بهترین بازیش:
DANCE CENTRAL 2
:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or