بازیهای موجود در بازار برای Xbox 360

بالاخره این gta اومد :| از این بازی متنفرم :d و به همین دلیل هیچ وقت امتحانش نکردم ولی امروز یکی از دوستام میگفت محوریت بازی زندگی روزمره خلافکاراست :-b واقعا اینجوریه :-/ اگه اینجوری باشه شاید امتحانش کردم :d

همه gta ها همینطوری هستن ولی سان آندریاس و این نسخه یه چیز دیگه هستن ، واقعا شاهکار هستن . به نظر من به زور هم که شده سه چهار ساعت بشین بازی کن 98% معتادش میشی و برای چند ماه مشغولت میکنه.

بچه ها اين بازي فارمينگ سيمولِيتِر چجوريه؟ كسي گرفته ؟ ارزش خريد داره ؟

اونو قبلا رو PC دیدم کیفیتش خوبه و همه نوع ابزار و وسایل جدید کشاورزی هم توش داره که حتی عکسشم ندیدیم ! مثل هاروست مون نیست و بیشتر شبیه کشاورزی مدرن واقعی هست. فضای کارش هم بسیار بزرگ هست سر آدم گیج میره. در کل در نوع خودش جالب هست اگه وقت کنم حتما رو کنسول انجامش میدم آخه اچیومنت داره رو کنسول :d

اونو قبلا رو PC دیدم کیفیتش خوبه و همه نوع ابزار و وسایل جدید کشاورزی هم توش داره که حتی عکسشم ندیدیم ! مثل هاروست مون نیست و بیشتر شبیه کشاورزی مدرن واقعی هست. فضای کارش هم بسیار بزرگ هست سر آدم گیج میره. در کل در نوع خودش جالب هست اگه وقت کنم حتما رو کنسول انجامش میدم آخه اچیومنت داره رو کنسول :d
اخ اخ هاروست مون واقعا حيف كه ديگه ناتسومه فقط انحصاري نيتندو داد بيرون :( پس ميگيرمش واسه تنوع و دوري از بازي هاي اكثرا اكشن جواب ميده:)

اخ اخ هاروست مون واقعا حيف كه ديگه ناتسومه فقط انحصاري نيتندو داد بيرون :( پس ميگيرمش واسه تنوع و دوري از بازي هاي اكثرا اكشن جواب ميده:)

آره خوبه . فقط یه چیز ممکنه اول کار سردرنیاری چی به چی هست یکم زمان بزاری اونم حل میشه. هاروست مون های وی هم خیلی خوب هست البته برخی از کاربرا با امولاتور دلفین رو کامپیوتر انجام دادن و میگن خوبه اجرا میشه. شما هم تست کن اونا هم خیلی جالب و زیبا هستن.

دوستان نسخه ی x360 بازی gta v مشکلی نداره که ؟

ما با خیال راحت بازی رو بخریم ؟

مشکلی نداره . کامل هست . فقط اگه تو کنسول گذاشتین تا 17 یا 18 سپتامبر لایو نرین که حتما بن میشید. خیلی حساس شدن رو جی تی آی . حتی چند نفر هم دو روز پیش نسخه اورجینالش رو گذاشتن رفتن لایو که باعث شده پروفایل و کنسولشون بن شه.

یه سری میگن گرافیک بازی درحدی نیست که راک استار تو تریلر ها نشون داده .

خیلی ها هم از تکسچرهای بازی شکایت می کنن .

می خوام ببینم این مشکلات به خاطر nuke نیست ؟

فکر نمیکنم بخاطر اون باشه! در ضمن نسخه Complex هم اومده ! تا نیم ساعت در کلوب میذاریمش!;)

یک نسخه بدون nuke هم اومد ، ولی بعضی عا انتظاراتشون بیش از حد بالاست . محیط عظیم انتظار دارن تکسچر ها همه عالی باشه به نظرم شما تو این جور موارد زیاد حساس نشید ، دوشنبه نقدها میاد و همه چی مشخص میشه و این هجمه ها هم میخوابه.

Pro.Evolution.Soccer.2014.NTSC.LATIN.XBOX360-FBI لیک شد.

Pro-Evolution-Soccer-2014-X360.jpg

من که تا به حال که بازی رو انجام دادم کلش حال هست . تکسچر و... هم چیز غیرنرمالی نداره . ایکس باکس 360 هم سخت افزار عالی نداره که مشکل تکسچر و ... اصلا تو بازی هاش نباشه . در کل برای جی تی آی فقط میشه یک کلمه گفت که واقعا "شاهکاری" :d

و انجام این بازی بزرگ رو برای همه پیشنهاد میکنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or