بازیهای موجود در بازار برای Xbox 360

سلام به دوستان گل...:D
بازی کسلوانیا که دوتا dvd هستش آیا دوتاشم بخش استوری لاین هستند؟؟
بله. نصف بازی توی دی وی دی دوم هستش اصلا :d
من رفتم بازی killer is dead را خریدم ولی هنوز امتحانش نکردم. چجوریه :-/ و یه سوال دیگه؟ قیمت بازی های باز هم گرون شده؟ من قبلا بازی میخریدم 7 هزار تومن. اما امروز این فروشنده کلاهبردار ازم 10 هزار تومن گرفت.

من رفتم بازی killer is dead را خریدم ولی هنوز امتحانش نکردم. چجوریه :-/ و یه سوال دیگه؟ قیمت بازی های باز هم گرون شده؟ من قبلا بازی میخریدم 7 هزار تومن. اما امروز این فروشنده کلاهبردار ازم 10 هزار تومن گرفت.

منظورتون 100% درصد هست دیگه ؟
کلا قیمت جهانی برنر هشت هزار تومن هست.:دی

منظورتون 100% درصد هست دیگه ؟
کلا قیمت جهانی برنر هشت هزار تومن هست.:دی
بله منظورم همون 100% هستش. قیمت جهانی ؟ اونم توی اینجا که آخر دنیاست :d

مگه جامعه دزد ایران قیمت جهانی داره؟ هرکی هر چه قدر میخواد می فروشه. من از 5 تومان دیدم تا 15 تومان.
:)) آوریه ن گودزیلا. همین را بگو.

چون killer is dead فقط روي برنر مكس جواب ميده براي همين قيمتش از نسخه 97% بيشتره
اين بازي هم يك بازيه خاصه يا عاشقش ميشي يا خوشت نمياد ازش.با توجه به بازي هاي قبلي suda 51 اينو ميگم

بازی Air Conflicts: Vietnam نسخه FREE لیک شد .

$T2eC16J,!yUE9s6NEG+OBSCjKkUcQw~~60_1.JPG

Release Date
Oct 18, 2013

Publisher
Kalypso

Developer
bitComposer Games

Genre
Combat sim

Rating
16+

دوستان یه فروشگاه اینترنتی هست که GTA V رو برای فروش گذاشته.اگه کسی خواست یه PM بده تا آدرسشو بهش بدم.

تو کدوم شهر هست . البته هر جا هم باشه 99% بازی رو با تاخیر دو سه روزه حداقل ارسال خواهد کرد. به خاطر دانلود دو دیسک + تعداد سفارش بالا %%-

بالاخره این gta اومد :| از این بازی متنفرم :d و به همین دلیل هیچ وقت امتحانش نکردم ولی امروز یکی از دوستام میگفت محوریت بازی زندگی روزمره خلافکاراست :-b واقعا اینجوریه :-/ اگه اینجوری باشه شاید امتحانش کردم :d

Fallen angle یک قانونی هست که هرکی از gta خوشش نمیاد از هیچکدوم از نسخه های جدیدش هم خوشش نخواهد اومد . شما که از سان اندرس خوشت نیومده صدرصد با اینم حال نمیکنی خیلی ها هستن تو بازیسنتر که خوششون نمیاد از بازی ولی این واسه ماها زندکیه

- - -ویرایش - - -

تو سایت abgx جلوی gta نوشته nuke و یه علامت زیرشه-یعنی چی؟؟؟

یعنی این که از لحاظ لایو امن نیست. بن شدن و...

بالاخره این gta اومد :| از این بازی متنفرم :d و به همین دلیل هیچ وقت امتحانش نکردم ولی امروز یکی از دوستام میگفت محوریت بازی زندگی روزمره خلافکاراست :-b واقعا اینجوریه :-/ اگه اینجوری باشه شاید امتحانش کردم :d

همه ی GTAها درباره خلافکاراست :دی .از این نسخه هم فکر نکنم خوشتون بیاد چون 3تا خلافکاره :دی و یکیشون هم اوضاش خیلی خرابه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or