Fallen-Angel
کاربر سایت
بله. نصف بازی توی دی وی دی دوم هستش اصلا :dسلام به دوستان گل...
بازی کسلوانیا که دوتا dvd هستش آیا دوتاشم بخش استوری لاین هستند؟؟
من رفتم بازی killer is dead را خریدم ولی هنوز امتحانش نکردم. چجوریه

بله. نصف بازی توی دی وی دی دوم هستش اصلا :dسلام به دوستان گل...
بازی کسلوانیا که دوتا dvd هستش آیا دوتاشم بخش استوری لاین هستند؟؟
بله. نصف بازی توی دی وی دی دوم هستش اصلا :d
من رفتم بازی killer is dead را خریدم ولی هنوز امتحانش نکردم. چجوریهو یه سوال دیگه؟ قیمت بازی های باز هم گرون شده؟ من قبلا بازی میخریدم 7 هزار تومن. اما امروز این فروشنده کلاهبردار ازم 10 هزار تومن گرفت.
منظورتون 100% درصد هست دیگه ؟
کلا قیمت جهانی برنر هشت هزار تومن هست.![]()
بله منظورم همون 100% هستش. قیمت جهانی ؟ اونم توی اینجا که آخر دنیاست :dمنظورتون 100% درصد هست دیگه ؟
کلا قیمت جهانی برنر هشت هزار تومن هست.![]()
مگه جامعه دزد ایران قیمت جهانی داره؟ هرکی هر چه قدر میخواد می فروشه. من از 5 تومان دیدم تا 15 تومان.
چون killer is dead فقط روي برنر مكس جواب ميده براي همين قيمتش از نسخه 97% بيشترهبله. نصف بازی توی دی وی دی دوم هستش اصلا :d
من رفتم بازی killer is dead را خریدم ولی هنوز امتحانش نکردم. چجوریهو یه سوال دیگه؟ قیمت بازی های باز هم گرون شده؟ من قبلا بازی میخریدم 7 هزار تومن. اما امروز این فروشنده کلاهبردار ازم 10 هزار تومن گرفت.
دوستان یه فروشگاه اینترنتی هست که GTA V رو برای فروش گذاشته.اگه کسی خواست یه PM بده تا آدرسشو بهش بدم.
تو سایت abgx جلوی gta نوشته nuke و یه علامت زیرشه-یعنی چی؟؟؟
بالاخره این gta اومداز این بازی متنفرم :d و به همین دلیل هیچ وقت امتحانش نکردم ولی امروز یکی از دوستام میگفت محوریت بازی زندگی روزمره خلافکاراست :-b واقعا اینجوریه
اگه اینجوری باشه شاید امتحانش کردم :d
Charlie Murder XBLA XBOX360-MoNGoLS اومده، با لینک مستقیم در کلوب دانلود قرار گرفت دوستان!