بازیهای موجود در بازار برای Xbox 360

بازی NHL 14 نسخه FREE لیک شد .

91523346252560209861.png

لایو خیلی کم میرم
کلا مزایای جی تگ چیا هست؟

بازی ها روی هارد کپی می کنید و اجرا میکنید
از نوعی شبکه داخلی برای وصل شدن به سایر کنسول های Jtag استفاده میشه برای بازی کردن بخش آنلاین.Xlink
تمام Arcade و DLC بازی ها را از نت می توانی پیدا کنی و بدون دادن پول یا پوینت براحتی ازشون استفاده کنید

معایب:
به شبکه لایو وصل نمیشی دیگه یعنی گرفتن Achievment دیگه کاملا بی معنی است چون نمی توانید با لایو Sync کنید.واز دست دادن یکسری امکانات لایو که احتیاج به نت پرسرعت داره که در ایران خیلی کم پیدا میشه.

از نوعی شبکه داخلی برای وصل شدن به سایر کنسول های Jtag استفاده میشه برای بازی کردن بخش آنلاین.Xlink
تمام Arcade و DLC بازی ها را از نت می توانی پیدا کنی و بدون دادن پول یا پوینت براحتی ازشون استفاده کنید

معایب:
به شبکه لایو وصل نمیشی دیگه یعنی گرفتن Achievment دیگه کاملا بی معنی است چون نمی توانید با لایو Sync کنید.واز دست دادن یکسری امکانات لایو که احتیاج به نت پرسرعت داره که در ایران خیلی کم پیدا میشه.

کلا برای کسی که لایو نمیره توصیه میشه؟
اصلا achievment برام مهم نیست
آپدیت بازی هارو میشه نصب کرد؟
سخت افراریه؟ کجا میتونم jtag کنم؟
رو فروش دستگاه به مشکل می خورم؟
کاینکت بدون مشکل کار میکنه؟

کلا برای کسی که لایو نمیره توصیه میشه؟
اصلا achievment برام مهم نیست
آپدیت بازی هارو میشه نصب کرد؟
سخت افراریه؟ کجا میتونم jtag کنم؟
رو فروش دستگاه به مشکل می خورم؟
کاینکت بدون مشکل کار میکنه؟
اصلا نمیتونه به لایو وصل شی چون تو 2 ساعت شناسایی میشی.سخت افزاری هست بگو چه شهری میشینی تا آدرس رو بهت پ.خ کنم.120تومن هم قیمتش هست.و موقع فروش کسی که داره ازت میخره اصلا براش مهم نیست 120 تومن دادی و جی تگ کردی.کینکت هم بدون مشکل کار میکنه.

معایب:

البته در مورد Achievment میتونی هر یه مدت پروفایلت رو انتقال بدی به فلش و با اون رو یه کنسول غیر جیتگ وصل شی لایو و Sync کنی و یا اگه دوست داشتی آنلاین بازی کنی .

اصلا نمیتونه به لایو وصل شی چون تو 2 ساعت شناسایی میشی.سخت افزاری هست بگو چه شهری میشینی تا آدرس رو بهت پ.خ کنم.120تومن هم قیمتش هست.و موقع فروش کسی که داره ازت میخره اصلا براش مهم نیست 120 تومن دادی و جی تگ کردی.کینکت هم بدون مشکل کار میکنه.

تهرانم توپخونه قيمتاشون کذاييه

تهرانم توپخونه قيمتاشون کذاييه

فکر نکنم کسی که تر و تمیز جی تگ کنه کمتر از 100- 120 بگیره. منم تهران سراغ دارم ولی 140 میگیره. البته این قیمت قبل هست و الان رو نمیدونم.

برای آفلاین بازها جی تگ همش مزایا هست .

- نصب هارد به هر میزان حجم دلخواه
- اجری بازی بدون دیسک از روی هارد
- اجرای dlc ها و بازیهای Arcade
- از بین رفتن ریجن و اجرای بازی با هر ریجنی

و موارد دیگه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or