رایگان؟خوب معلوم نه باید وصل شی به لایو بخری!!
اگه نمیخوای به لایو وصل شی تنها راه دست رسی به اون دی ال سی ها جی تگ کردن کنسولت هست.یعنی هیچ راهی نداره رایگان dlc و مپ بگیریم؟
:dGTA V لیک نشد؟؟ دارم از شدت هایپ میترکم:d
GTA V لیک نشد؟؟ دارم از شدت هایپ میترکم:d
اگه نمیخوای به لایو وصل شی تنها راه دست رسی به اون دی ال سی ها جی تگ کردن کنسولت هست.
لایو خیلی کم میرم
کلا مزایای جی تگ چیا هست؟
بازی ها روی هارد کپی می کنید و اجرا میکنید
از نوعی شبکه داخلی برای وصل شدن به سایر کنسول های Jtag استفاده میشه برای بازی کردن بخش آنلاین.Xlink
تمام Arcade و DLC بازی ها را از نت می توانی پیدا کنی و بدون دادن پول یا پوینت براحتی ازشون استفاده کنید
معایب:
به شبکه لایو وصل نمیشی دیگه یعنی گرفتن Achievment دیگه کاملا بی معنی است چون نمی توانید با لایو Sync کنید.واز دست دادن یکسری امکانات لایو که احتیاج به نت پرسرعت داره که در ایران خیلی کم پیدا میشه.
اصلا نمیتونه به لایو وصل شی چون تو 2 ساعت شناسایی میشی.سخت افزاری هست بگو چه شهری میشینی تا آدرس رو بهت پ.خ کنم.120تومن هم قیمتش هست.و موقع فروش کسی که داره ازت میخره اصلا براش مهم نیست 120 تومن دادی و جی تگ کردی.کینکت هم بدون مشکل کار میکنه.کلا برای کسی که لایو نمیره توصیه میشه؟
اصلا achievment برام مهم نیست
آپدیت بازی هارو میشه نصب کرد؟
سخت افراریه؟ کجا میتونم jtag کنم؟
رو فروش دستگاه به مشکل می خورم؟
کاینکت بدون مشکل کار میکنه؟
بازی ها روی هارد کپی می کنید و اجرا میکنید
از نوعی شبکه داخلی برای وصل شدن به سایر کنسول های Jtag استفاده میشه برای بازی کردن بخش آنلاین.Xlink
تمام Arcade و DLC بازی ها را از نت می توانی پیدا کنی و بدون دادن پول یا پوینت براحتی ازشون استفاده کنید
معایب:
به شبکه لایو وصل نمیشی دیگه یعنی گرفتن Achievment دیگه کاملا بی معنی است چون نمی توانید با لایو Sync کنید.واز دست دادن یکسری امکانات لایو که احتیاج به نت پرسرعت داره که در ایران خیلی کم پیدا میشه.
اصلا نمیتونه به لایو وصل شی چون تو 2 ساعت شناسایی میشی.سخت افزاری هست بگو چه شهری میشینی تا آدرس رو بهت پ.خ کنم.120تومن هم قیمتش هست.و موقع فروش کسی که داره ازت میخره اصلا براش مهم نیست 120 تومن دادی و جی تگ کردی.کینکت هم بدون مشکل کار میکنه.
تهرانم توپخونه قيمتاشون کذاييه
سلام به دوستان گل...
بازی کسلوانیا که دوتا dvd هستش آیا دوتاشم بخش استوری لاین هستند؟؟