بازیهای موجود در بازار برای Playstation 3

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
دوستان کجا بازی ها رو تعویض میکنه؟؟؟؟؟ NFS SHIFT ریجن پال دارم....چند میتونم ردش کنم؟خواهشا جواب بدید...;)

البته این دو تا باهم فرق دارن:biggrin1: نیما یک فروشگاه هست و DC هم یکی. ولی باهم آشنا هستند و برای هم مشتری هم جور می کنند. چون من یک بار زنگ زدم DC گفت فلان بازی رو نداریم و با فروشگاه نیما تماس بگیر اون حتما داره. نیما هم توی پشت شهرداری هست

برهان جفتشون يکی هستن :biggrin1: ...... چون من از خودش پرسيدم گفتم شما چرا تو نت فعاليت نميکنيد گفت ما خيلی وقته تو بازينما هستيم با يوزر DC-Master ....... تازه يوزرنيمشو تو بازيسنتر هم بهم داد ولی زياد اکتيو نيست ......
اگه کسی يوزرنيم DC-Master رو ميخواد بگه تا واسش پ.خ کنم چون شايد دوست نداشته باشه دست همه بيافته ...... اين DC PC رو نميگم

اگه کسی يوزرنيم DC-Master رو ميخواد بگه تا واسش پ.خ کنم چون شايد دوست نداشته باشه دست همه بيافته ...... اين DC PC رو نميگم

بگم Userش ؟ بگم ؟ بگم ؟ :d ..... بهتره بهش بگی كه خودش بیاد اینجا پست بده كه کار بچه ها راه بیوفته...

آخرین ویرایش:
killzone 2 فروشگاه اگه میشه معرفی کنید تا 40 تومن بفروشه...تو پی ام لطفا

احتمالا فروشگاه DC داره ... زنگ زدی اونجا ؟ یا میخوای من شنبه پیگیری کنم برات؟

نداره داداش
من زنگ زدم !
گفت شنبه تماس بگیر شاید بیارم
ولی next gen من شنبه رفتم پیشش قول این شنبه رو بهم داد !!!

کیان هم رفتم گفت این بازی خیلی وقت اومده(اشارش به نسخه پیش خرید شده تو ژاپن بود ) میگفت اگه پیش خرید نکردی دیگه گیرت نمیاد :cheesygri :neutral: منم زیاد بحث نکردم دیگه درومدم از مغازشون :biggrin1:

خلاصه همه جا گفتن شنبه ! امیدوارم منصفانه بگن که بودجم به بروتال لگند و گاد آو وار کالکشن برسه :(

نداره داداش
من زنگ زدم !
گفت شنبه تماس بگیر شاید بیارم
ولی next gen من شنبه رفتم پیشش قول این شنبه رو بهم داد !!!

کیان هم رفتم گفت این بازی خیلی وقت اومده(اشارش به نسخه پیش خرید شده تو ژاپن بود ) میگفت اگه پیش خرید نکردی دیگه گیرت نمیاد :cheesygri :neutral: منم زیاد بحث نکردم دیگه درومدم از مغازشون :biggrin1:

خلاصه همه جا گفتن شنبه ! امیدوارم منصفانه بگن که بودجم به بروتال لگند و گاد آو وار کالکشن برسه :(

خوب شد گفتی GOW : Collection .... منم باید بگیرم اینو ... :biggrin1:

راجع به این بازیه ... من شنبه چندتا جا زنگ میزنم اگه گیر اوردم اعلام میکنم:smile: ... فعلا كه PES 2010 رو باید بگیرم :biggrin1:...

خوب شد گفتی GOW : Collection .... منم باید بگیرم اینو ... :biggrin1:

راجع به این بازیه ... من شنبه چندتا جا زنگ میزنم اگه گیر اوردم اعلام میکنم:smile: ... فعلا كه PES 2010 رو باید بگیرم :biggrin1:...

دستم به دامنت منو دریاب :biggrin1:
حالا بازیش خوب هست بعضیا میگن خوبه با این حالت:love:
بعضی ها هم میگن بده و بگیری پشیمون میشی با این حالت:sick:
منه بد بخت بین این دو حالت گیر کردم:biggrin1:

آخرین ویرایش:
هركي گفته بده بيجا كرده...اگه همونجور SD هم ميدادن من بازم ميگرفتم...

دوستان لطفا كسايي كه پيگير قضيه ي GOW collection هستن اينجا اعلام بكنن ما شهرستاني ها هم با خبر بشيم از اوضاع :biggrin1:

شاید موقعی كه خواستی بفروشی مشکل داشته باشی ... ولی نمره های بازی كه عالی بود ...

درضمن به دامنم چیکار داری :biggrin1: ... lol ... چشم شنبه آمارش رو در میارم ... به این امید كه خبر خوبی داشته باشم

هركي گفته بده بيجا كرده...اگه همونجور SD هم ميدادن من بازم ميگرفتم...

دوستان لطفا كسايي كه پيگير قضيه ي GOW collection هستن اينجا اعلام بكنن ما شهرستاني ها هم با خبر بشيم از اوضاع :biggrin1:

حتما ...

قضيه اين PES باز ها اينه :
يه تعدادي ( حدود 80 تا ) برامون فرستادن كه باز بود ما هم به قيمت تمام شده داديم بره
هيچ ربطي هم به ارشاد و اين حرفها نداره
ما آكبند هاش را هم با هولوگرام و مجوز ارشاد داديم باز هاش را هم همينطور
هولوگرام هم فقط واسه اين بود كه اين مغازه دار هاي بنده خدا با خيال راحت بتونن بگذارن تو ويترين
شما نميدانيد چه بلايي سر كاسب ها از 15 شهريور تا حالا آوردند سر اين طرح جمع آوري بازي هاي غير مجازو ساماندهي بازار !!
حدود 20 تا هم از اين بازها شنبه بعد از ظهر ميرسه
اگر كسي مي خواد از الان زنبيل بگذاره

هر كي PES 2010 ميخواد به خودم بگه تا كارش را راه بندازم
اينها هم موجوده و يا تا 1 شنبه ميرسد
Uncharted 2 - region 2
Uncharted 2 - region 1
Smack Down 2010
Brutal Legend
NBA Live 10
NBA 2K10

Afrika
Demon Souls - rg1
LBP GoTY - Rg1

اينم براي انشالله 3 شنبه ميرسد
Takken 6
نكته قابل توجه هم اين است كه نسخه X360 اين بازي Wave4 است و فعلا قابل بازي نيست

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or