از هر جا گرفتی . بگو منم از همونجا بگیرم .من اطلاع ندارم ... بچه ها كه میگن مربوط كه تائیدیه ارشد هست ... حالا هرچی ... من زنگ میزنم شنبه كه سفارش بدم آمار میگیرم !:biggrin1:
از هر جا گرفتی . بگو منم از همونجا بگیرم .من اطلاع ندارم ... بچه ها كه میگن مربوط كه تائیدیه ارشد هست ... حالا هرچی ... من زنگ میزنم شنبه كه سفارش بدم آمار میگیرم !:biggrin1:
از هر جا گرفتی . بگو منم از همونجا بگیرم .
دوستان کجا بازی ها رو تعویض میکنه؟؟؟؟؟ NFS SHIFT ریجن پال دارم....چند میتونم ردش کنم؟خواهشا جواب بدید...
البته این دو تا باهم فرق دارن:biggrin1: نیما یک فروشگاه هست و DC هم یکی. ولی باهم آشنا هستند و برای هم مشتری هم جور می کنند. چون من یک بار زنگ زدم DC گفت فلان بازی رو نداریم و با فروشگاه نیما تماس بگیر اون حتما داره. نیما هم توی پشت شهرداری هست
اگه کسی يوزرنيم DC-Master رو ميخواد بگه تا واسش پ.خ کنم چون شايد دوست نداشته باشه دست همه بيافته ...... اين DC PC رو نميگم
ما همچنان در پی demon soul هستیم!!
لا مصب پیدا نمیشه؟!
احتمالا فروشگاه DC داره ... زنگ زدی اونجا ؟ یا میخوای من شنبه پیگیری کنم برات؟
نداره داداش
من زنگ زدم !
گفت شنبه تماس بگیر شاید بیارم
ولی next gen من شنبه رفتم پیشش قول این شنبه رو بهم داد !!!
کیان هم رفتم گفت این بازی خیلی وقت اومده(اشارش به نسخه پیش خرید شده تو ژاپن بود ) میگفت اگه پیش خرید نکردی دیگه گیرت نمیاد :cheesygri :neutral: منم زیاد بحث نکردم دیگه درومدم از مغازشون :biggrin1:
خلاصه همه جا گفتن شنبه ! امیدوارم منصفانه بگن که بودجم به بروتال لگند و گاد آو وار کالکشن برسه
خوب شد گفتی GOW : Collection .... منم باید بگیرم اینو ... :biggrin1:
راجع به این بازیه ... من شنبه چندتا جا زنگ میزنم اگه گیر اوردم اعلام میکنم:smile: ... فعلا كه PES 2010 رو باید بگیرم :biggrin1:...
هركي گفته بده بيجا كرده...اگه همونجور SD هم ميدادن من بازم ميگرفتم...دستم به دامنت منو دریاب :biggrin1:
حالا بازیش خوب هست بعضیا میگن خوبه با این حالت
بعضی ها هم میگن بده و بگیری پشیمون میشی با این حالت
منه بد بخت بین این دو حالت گیر کردم:biggrin1:
دستم به دامنت منو دریاب :biggrin1:
حالا بازیش خوب هست بعضیا میگن خوبه با این حالت
بعضی ها هم میگن بده و بگیری پشیمون میشی با این حالت
منه بد بخت بین این دو حالت گیر کردم:biggrin1:
هركي گفته بده بيجا كرده...اگه همونجور SD هم ميدادن من بازم ميگرفتم...
دوستان لطفا كسايي كه پيگير قضيه ي GOW collection هستن اينجا اعلام بكنن ما شهرستاني ها هم با خبر بشيم از اوضاع :biggrin1: