بازیهای موجود در بازار برای Playstation 3

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
قضيه اين PES باز ها اينه :
يه تعدادي ( حدود 80 تا ) برامون فرستادن كه باز بود ما هم به قيمت تمام شده داديم بره
هيچ ربطي هم به ارشاد و اين حرفها نداره
ما آكبند هاش را هم با هولوگرام و مجوز ارشاد داديم باز هاش را هم همينطور
هولوگرام هم فقط واسه اين بود كه اين مغازه دار هاي بنده خدا با خيال راحت بتونن بگذارن تو ويترين
شما نميدانيد چه بلايي سر كاسب ها از 15 شهريور تا حالا آوردند سر اين طرح جمع آوري بازي هاي غير مجازو ساماندهي بازار !!
حدود 20 تا هم از اين بازها شنبه بعد از ظهر ميرسه
اگر كسي مي خواد از الان زنبيل بگذاره

هر كي PES 2010 ميخواد به خودم بگه تا كارش را راه بندازم
اينها هم موجوده و يا تا 1 شنبه ميرسد
Uncharted 2 - region 2
Uncharted 2 - region 1
Smack Down 2010
Brutal Legend
NBA Live 10
NBA 2K10

Afrika
Demon Souls - rg1
LBP GoTY - Rg1

اينم براي انشالله 3 شنبه ميرسد
Takken 6
نكته قابل توجه هم اين است كه نسخه X360 اين بازي Wave4 است و فعلا قابل بازي نيست
جناب شما از اونا نپرسیدید که چرا این بازی ها باز هستن !؟ :biggrin1: اصلا بازی باز مگه وجود داره ؟ اخه هنوز ریلیز نشده . دست دومش که موجود نیست !! اگه می شه اینو یه مقدار بیشتر شفاف سازی کنید . ببینیم اگه بازی مشکلی نداره بیایم بخریم ازتون . منظورم اینه که وقتی می شنویم باز هست یه جورایی دل چرکین می شیم :biggrin1: مرسی .

بازي هيچ مشكلي نداره
مشكل قضيه اين بوده :
خود شركت اصلي نمايندگي كه بايد بازي را پخش ميكرده براي 4 شنبه شب بازي را آورد ولي ما اين تعداد را سه شنبه عصر خريديم و تحويل گرفتيم
حالا چه جوري تو بازار دبي بازي را زودتر از خود شركت اصلي آوردند ديگر من نميدانم
ولي تمام اونهايي كه 3 شنبه توزيع شدند باز بودند
شما هم اگر دوست داري دل چركين نباشي همان آكبند را بخر
در ضمن قيمت بازي براي آخر هفته به 68 خواهد رسيد

بازي هيچ مشكلي نداره
مشكل قضيه اين بوده :
خود شركت اصلي نمايندگي كه بايد بازي را پخش ميكرده براي 4 شنبه شب بازي را آورد ولي ما اين تعداد را سه شنبه عصر خريديم و تحويل گرفتيم
حالا چه جوري تو بازار دبي بازي را زودتر از خود شركت اصلي آوردند ديگر من نميدانم
ولي تمام اونهايي كه 3 شنبه توزيع شدند باز بودند
شما هم اگر دوست داري دل چركين نباشي همان آكبند را بخر
در ضمن قيمت بازي براي آخر هفته به 68 خواهد رسيد
جناب ممنون از پاسخگویی هاتون . به عنوان اخرین سوال فقط می خواستم بدونم . این pes های باز تنها فرقشون با اکبند همون مشمای دورش هست ؟ دفترچه و ... کامل هست ؟ و به طور کل بازی ها هم نو هستن و تو دستگاه نرفتن ؟
بعد اگه واسه فردا بخوایم سفارش بدیم . قیمتش چند هست ؟

بازم ممنون

همه چيزشان كامل است
بعدشم من دارم ميگم 80 تا بود شما ميگي تو دستگاه نرفته !!
فقط فرق در مشما است
قيمت باز = 65
بسته = 74

جالبه من همون 5 شنبه از dc خریدم 65 .باز هم بود اما اصلا مهم نیست .خواهر زاده من هم بعضی موقع ها از انگلیس که بازی برام میفرسته باز هستش و تو پک نیست .اصلا مهم نیست .کیفیت بازی عالی هستش.
مثل اینکه هر چی داره میگذره عوض اینکه بازی ارزون تر بشه گرون تر میشه!

ما همچنان در پی demon soul هستیم!!
لا مصب پیدا نمیشه؟!

درود،

عزیزم خوش خبر نیستم ... بازی Demon Soul رو گفتن ندارن ....

---------

اما ... PES 2010 - Region PAL موجود و 70 هست (DC) ... قیمت عالیه ... من امروز سفارش میدم به احتمال زیاد Or فردا ۱۰۰% هست... با هزینه پیک میشه 74 برای بنده :biggrin1:

DC Numbers:
44228670
44237672
33115013
33903657

بچه ها فروشگاه کنج به این آدرس :
http://www.eshop.konj.ir/

بازی رو گذشته توی سایت برای فروش قیمت ۶۸ تومان ... الان زنگ میزنم آمار بگیرم كه پلمپ هست یا نه ... by the way there are no difference between them

------------------------
EDITED :
من سفارش دادم .... ۶۸ تومان ... پلمپ ... بدون تائیدیه ارشاد :d ...پال... از فروشگاه کنج هرکی خواست اینم شمارش :
88886526

پیک هم میکنن ... :d

آخرین ویرایش:
اره این کنج مثل اینکه این اخریا جو زده شده هم بازیهای جدیدو از همه جا ارزون تر میده :eek:
مثلا انچارتد و روز اول 75 میداد

اره این کنج مثل اینکه این اخریا جو زده شده هم بازیهای جدیدو از همه جا ارزون تر میده :eek:

همون Uncharted رو من ازش ۷۲ گرفتم .... ( روز دوم ) :biggrin1:چونه هم نزدم ... گفتم ۷۲ بدم ؟ گفت بده.... (البته ی بازی دیگه هم همزمان خریده بودم :d )

الان بازی اورده ... آکبند . حتی نوار خود PLAYSTATION هست ... دوستان اگه قصد خرید دارن در حال حاضر همین کنج خوب.... ۳ تومان هم پول پیک شد :biggrin1:

خوب يك خبر خوش براي دوستاني كه براي فردا بازي را ميخواهند
65000 تومان آكبند

اره این کنج مثل اینکه این اخریا جو زده شده هم بازیهای جدیدو از همه جا ارزون تر میده
روز اول 70 سراغ داشتم
من سفارش دادم .... ۶۸ تومان ... پلمپ ... بدون تائیدیه ارشاد ...پال... از فروشگاه کنج هرکی خواست اینم شمارش
من 65 سراغ داشتم پال

زنگ زدم به یکی از دوستام که گیم میفروشه پرسیدم که این دیسک های ارشاد چیه.
گفت:جدیدن چک میکنن .
عجب روزگاری شده

بچه ها فروشگاه کنج به این آدرس :
http://www.eshop.konj.ir/

بازی رو گذشته توی سایت برای فروش قیمت ۶۸ تومان ... الان زنگ میزنم آمار بگیرم كه پلمپ هست یا نه ... by the way there are no difference between them

------------------------
EDITED :
من سفارش دادم .... ۶۸ تومان ... پلمپ ... بدون تائیدیه ارشاد :d ...پال... از فروشگاه کنج هرکی خواست اینم شمارش :
88886526

پیک هم میکنن ... :d
تورج من ساعت 1 ظهر بود زنگ زدم کنج . گفت 68 تومن !! همون موقع سفارش دادم . حدود ساعت 3 بازی رسید دستم . تا الان داشتم بازی می کردم دیگه وقت نشد بیام بگم :biggrin1: منم از همین کنج گرفتم . بازی هم پلمب بود و کاملا اک .

تورج من ساعت 1 ظهر بود زنگ زدم کنج . گفت 68 تومن !! همون موقع سفارش دادم . حدود ساعت 3 بازی رسید دستم . تا الان داشتم بازی می کردم دیگه وقت نشد بیام بگم :biggrin1: منم از همین کنج گرفتم . بازی هم پلمب بود و کاملا اک .

مبارکه ... من والا از صبح تاحالا اینور انور گشتم برای دوستان ... اگه هم تونستم کاری کنم خوشحالم ...

آخرین ویرایش:
من خودم uncharetd2 رو به قیمت 50 تومن و2 ngsigma رو به قیمت 58 گرفتم.پیشنهاد میکنم هرکی میخواد گرون نخره بره مغازه فتحی.
من خواستم از وست بگیرم گفت 90:eek:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or