جناب شما از اونا نپرسیدید که چرا این بازی ها باز هستن !؟ :biggrin1: اصلا بازی باز مگه وجود داره ؟ اخه هنوز ریلیز نشده . دست دومش که موجود نیست !! اگه می شه اینو یه مقدار بیشتر شفاف سازی کنید . ببینیم اگه بازی مشکلی نداره بیایم بخریم ازتون . منظورم اینه که وقتی می شنویم باز هست یه جورایی دل چرکین می شیم :biggrin1: مرسی .قضيه اين PES باز ها اينه :
يه تعدادي ( حدود 80 تا ) برامون فرستادن كه باز بود ما هم به قيمت تمام شده داديم بره
هيچ ربطي هم به ارشاد و اين حرفها نداره
ما آكبند هاش را هم با هولوگرام و مجوز ارشاد داديم باز هاش را هم همينطور
هولوگرام هم فقط واسه اين بود كه اين مغازه دار هاي بنده خدا با خيال راحت بتونن بگذارن تو ويترين
شما نميدانيد چه بلايي سر كاسب ها از 15 شهريور تا حالا آوردند سر اين طرح جمع آوري بازي هاي غير مجازو ساماندهي بازار !!
حدود 20 تا هم از اين بازها شنبه بعد از ظهر ميرسه
اگر كسي مي خواد از الان زنبيل بگذاره
هر كي PES 2010 ميخواد به خودم بگه تا كارش را راه بندازم
اينها هم موجوده و يا تا 1 شنبه ميرسد
Uncharted 2 - region 2
Uncharted 2 - region 1
Smack Down 2010
Brutal Legend
NBA Live 10
NBA 2K10
Afrika
Demon Souls - rg1
LBP GoTY - Rg1
اينم براي انشالله 3 شنبه ميرسد
Takken 6
نكته قابل توجه هم اين است كه نسخه X360 اين بازي Wave4 است و فعلا قابل بازي نيست
جناب ممنون از پاسخگویی هاتون . به عنوان اخرین سوال فقط می خواستم بدونم . این pes های باز تنها فرقشون با اکبند همون مشمای دورش هست ؟ دفترچه و ... کامل هست ؟ و به طور کل بازی ها هم نو هستن و تو دستگاه نرفتن ؟بازي هيچ مشكلي نداره
مشكل قضيه اين بوده :
خود شركت اصلي نمايندگي كه بايد بازي را پخش ميكرده براي 4 شنبه شب بازي را آورد ولي ما اين تعداد را سه شنبه عصر خريديم و تحويل گرفتيم
حالا چه جوري تو بازار دبي بازي را زودتر از خود شركت اصلي آوردند ديگر من نميدانم
ولي تمام اونهايي كه 3 شنبه توزيع شدند باز بودند
شما هم اگر دوست داري دل چركين نباشي همان آكبند را بخر
در ضمن قيمت بازي براي آخر هفته به 68 خواهد رسيد
ما همچنان در پی demon soul هستیم!!
لا مصب پیدا نمیشه؟!
اره این کنج مثل اینکه این اخریا جو زده شده هم بازیهای جدیدو از همه جا ارزون تر میده
مثلا انچارتد و روز اول 75 میداد
روز اول 70 سراغ داشتماره این کنج مثل اینکه این اخریا جو زده شده هم بازیهای جدیدو از همه جا ارزون تر میده
مثلا انچارتد و روز اول 75 میداد
من 65 سراغ داشتم پالمن سفارش دادم .... ۶۸ تومان ... پلمپ ... بدون تائیدیه ارشاد ...پال... از فروشگاه کنج هرکی خواست اینم شمارش
تورج من ساعت 1 ظهر بود زنگ زدم کنج . گفت 68 تومن !! همون موقع سفارش دادم . حدود ساعت 3 بازی رسید دستم . تا الان داشتم بازی می کردم دیگه وقت نشد بیام بگم :biggrin1: منم از همین کنج گرفتم . بازی هم پلمب بود و کاملا اک .بچه ها فروشگاه کنج به این آدرس :
http://www.eshop.konj.ir/
بازی رو گذشته توی سایت برای فروش قیمت ۶۸ تومان ... الان زنگ میزنم آمار بگیرم كه پلمپ هست یا نه ... by the way there are no difference between them
------------------------
EDITED :
من سفارش دادم .... ۶۸ تومان ... پلمپ ... بدون تائیدیه ارشاد :d ...پال... از فروشگاه کنج هرکی خواست اینم شمارش :
88886526
پیک هم میکنن ... :d
تورج من ساعت 1 ظهر بود زنگ زدم کنج . گفت 68 تومن !! همون موقع سفارش دادم . حدود ساعت 3 بازی رسید دستم . تا الان داشتم بازی می کردم دیگه وقت نشد بیام بگم :biggrin1: منم از همین کنج گرفتم . بازی هم پلمب بود و کاملا اک .