بازیهای موجود در بازار برای Playstation 3

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
یه خبر توپ دارم الان زنگ زدم dc بازی را داره اونم با قیمت استثنایی 65 تومن که برای روز اول عالی به نظر میرسه. من که سفارش دادم شما هم از دست ندید.
من زنگ زدم همین الان dc چرت و پرت تحویل داد که !! می گه بازش 65 تومن . اکبند 75 !! مگه بازی هنوز نیومده باز هم داره !؟ همینو پرسیدم گفت : دیگه !!! خلاصه دو دل موندم چیکار کنم !!

من زنگ زدم همین الان dc چرت و پرت تحویل داد که !! می گه بازش 65 تومن . اکبند 75 !! مگه بازی هنوز نیومده باز هم داره !؟ همینو پرسیدم گفت : دیگه !!! خلاصه دو دل موندم چیکار کنم !!

دو مدله یه پک که همون مشمایی هاست یکی دیگه هم هست مشما نداره روش هلوگرام یه شرکت هست با مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی که دقیقا رو در بازی خورده فتحی هم داشت 68 هیچ فرقی هم ندارند

تفهمیدم!!!میخوای بگی که یَد طولایِ ارشاد و فرهنگ به بازی های PS3 هم رسیده؟!!
oLO

دو مدله یه پک که همون مشمایی هاست یکی دیگه هم هست مشما نداره روش هلوگرام یه شرکت هست با مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی که دقیقا رو در بازی خورده فتحی هم داشت 68 هیچ فرقی هم ندارند
ارشاد و فرهنگ مگه رو بازی های ps3 هم نظارت داره !!؟ خلاصه من گیج شدم . فکر کنم چند روز صبر کنم بهتر باشه ...

ای بابا عجب بدبختی هست
بازی ps3با علامت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی؟؟:evil:.خیلی خنده داره
حتمآ در بازی رو باز میکنن و چک میکنن ببینن چیز بد یا سیاسی توش نباشه
چقدر ما بدبختیم که تو اینجا گیر کردیم.داره گریم میگیره
4روز دیگه هم گزارشگر فارسیش برا ps3 میاد:biggrin1:
ارشاد و فرهنگ مگه رو بازی های ps3 هم نظارت داره !!؟
با چی کار نداره؟؟؟
تو تلوزیون هر چی میخوان نشون میدن بعد میاد به بازی گیر مید

اگه بازی مولتی باشه که هرچی برای نسخه ایکسباکسش باشه برای ps3ش هم هست. ولی جدیدا من دیدم چند تا بازی انحصاری ps3 رو هم رده بندی سنی کردند..

کسی نمیدونه LBG GOTY رو کجا میفروشن؟؟؟

از این به بعد باید زنگ بزنیم وزارت ارشاد بگیم بازی رو وارد کردید یا نه !!! :laughing:

من با یه سری فروشگاه دیگه هم تماس گرفتم که قیمت ها اینا بود :
کنج : 85
کیوب : 80
مگا استور : 85
نیما : 80
وست هم که همون 95 !!
نکس جن : 80

این کنج احمق !! انچارتد 2 رو می داد 75 ! حالا pes 10 رو می ده 85 !!

واقعا مملکت گل و بلبله :-":laughing:

پ.ن : از من می شنوید . صبر کنید ولی پول مفت به این فروشنده های حروم خور ندید !!

به نظر من پیش فروش آنچارتد 2 توسط بازیسنتر باعث شد بقیه جاها قیمتای نجومیشون رو کم کنن....
چرا هیچ جا LBP GOTY رو نیورده؟؟

بازی آنچارتدرو فتحی میده65
من یه آشنا دارم مهمانداره هواپیما هست
ماهی 10 یا 15 باز میره اونطرف حالا هر جایی(دبی مالزی آلمان سنگاپور کویت و ...)توی شهر هم میره
توی دبی رجیون PALهست.درسته؟؟؟
قیمت چقدر فرق داره با اینجا؟؟؟

All DC numbers :
44228670
44237672
33115013
33903657

یکم صبر کنی تا شنبه یک شنبه قیمت ها بهتر میشه ... ولی هرطور صلاح بدونی

All DC numbers :
44228670
44237672
33115013
33903657

یکم صبر کنی تا شنبه یک شنبه قیمت ها بهتر میشه ... ولی هرطور صلاح بدونی
تورج نمی دونی این قضیه باز چیه ؟ می گفت بازش 65 تومن !! اخه هنوز بازی ریلیز نشده مگه دست دوم هم داره !!؟

تورج نمی دونی این قضیه باز چیه ؟ می گفت بازش 65 تومن !! اخه هنوز بازی ریلیز نشده مگه دست دوم هم داره !!؟

من اطلاع ندارم ... بچه ها كه میگن مربوط كه تائیدیه ارشد هست ... حالا هرچی ... من زنگ میزنم شنبه كه سفارش بدم آمار میگیرم !:biggrin1:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or