بازیهای موجود در بازار برای Playstation 3

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
این DC فیفا 10 رو چند میده ؟ پاله ریجنش دیگه ؟ به شهرستانم ارسال میکنه ؟

یکی از منصف ترین ها به نظر من dc هستش

آره موافقم ....

تورج سر قضیه انچارتد 2 هم همین قضیه ای که می گی شد ! مکس گفت من زیر 80 می دم . ولی تا بازی اومد همون 80 داد ! حالا این DC که می گی چند می ده ؟

گفتم كه ... آدم نیستن ... با اون صداش .... . آدم بی کلاسی هستن ... حیف آدم هاست كه باهاشون هم کلام بشه بخواد چیزی بگیره من Uncharted 1 رو گرفتم ۱ بار ازش ... ۸۳ اون زمان از اون به بعد دیگه خرید نکردم ازشون !
فروشگاه DC از همه جا کمتر میده مطمئن باش .... چون خودش وارد میکنه جاهای دیگه مسافر میارن اکثرا ... كه از مسافر میخرن

فکر کنم بین ۶۸ تا ۷۰ باشه ...

این DC فیفا 10 رو چند میده ؟ پاله ریجنش دیگه ؟ به شهرستانم ارسال میکنه ؟

آره برای شهرستان هم میفرسته

اوکی . پس مقصد شد DC :biggrin1: این ادرس فروشگاهش رو هم لطفا pm کن برای ما !!

واقعا عوضی تر از این مکس گیم نداریم .2 تا برادر دزد و نون به نرخ روز خور .خواهشا بچه ها از این مغازه خرید نکنید تا به خودشون بیان دست از این کاراشون بردارند .

این فروشگاهDCسایت نداره؟؟؟
شماره تلفن رو هم لطف کنید بدید

بچه ها اگه منظور شما همين DC Master هستش که يه زمانی تو بازينما فعاليت ميکرد من آدرسشو دارم
اسم فروشگاهش نيما هستش ولی تو محيط نت اکثراً با اسم DC ميشناسنش ......
آدرسش : ميدان امام خمينی طبقه زيرين پاساژ لبّاف فروشگاه نيما
روی شيشه در ورودی هم يه عکس از Mortal Kombat VS. DC Universe گزاشته ....... من هرچی خريد دارم از اون ميکنم ....... تنها کسی هست که بهش اعتماد دارم و ميگم پيک کنه ....... فروشندش هم خيلی صدای نازکی داره .....

بچه ها اگه منظور شما همين DC Master هستش که يه زمانی تو بازينما فعاليت ميکرد من آدرسشو دارم
اسم فروشگاهش نيما هستش ولی تو محيط نت اکثراً با اسم DC ميشناسنش ......
آدرسش : ميدان امام خمينی طبقه زيرين پاساژ لبّاف فروشگاه نيما
روی شيشه در ورودی هم يه عکس از Mortal Kombat VS. DC Universe گزاشته ....... من هرچی خريد دارم از اون ميکنم ....... تنها کسی هست که بهش اعتماد دارم و ميگم پيک کنه ....... فروشندش هم خيلی صدای نازکی داره .....
البته این دو تا باهم فرق دارن:biggrin1: نیما یک فروشگاه هست و DC هم یکی. ولی باهم آشنا هستند و برای هم مشتری هم جور می کنند. چون من یک بار زنگ زدم DC گفت فلان بازی رو نداریم و با فروشگاه نیما تماس بگیر اون حتما داره. نیما هم توی پشت شهرداری هست

یه خبر توپ دارم الان زنگ زدم dc بازی را داره اونم با قیمت استثنایی 65 تومن که برای روز اول عالی به نظر میرسه. من که سفارش دادم شما هم از دست ندید.

بچه ها بازی pes 2010 الان تو بازار ریخته قیمت هم بین 63 تا 68 متغیره dc هم اورده .اگه میخواید تا بازار نبسته سریع سفارش بدید 5 شنبه جمعه حالشو ببرید

ِِِDC واقعا نسبت به بقیه بازار قیمتش خیلی بهتره به نظر من ما PS3 داران :cheesygriباید بقیه بازار رو تحریم کنیم :cool:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or