بازیهای موجود در بازار برای Playstation 3

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
حسارت نشه دوسته عزیز تاریخ ریلیز بازی رو خوندین؟!!! این بازی همراه uncharted 2 اومده چه جوری شما قبل عید این بازی رو جایی دیدن؟!!

در ضمن کسی پیدا کرد واسه منم پیعام خصوصی بفرسته که ما هم بریم بخریم!!! ممنون!!
حتما منظور دوستمون نسخه ی asia بازیه که مدت هاست که اومده وزبانش english هستش.;)

سلام فردا میخوام فیفا 10 رو بگیرم چند بگیرم خوبه و سرم کلاه نرفته ؟:blushing:

سلام فردا میخوام فیفا 10 رو بگیرم چند بگیرم خوبه و سرم کلاه نرفته ؟:blushing:
سلام
به نظر من اگر بتونی این بازی رو بین 50 تا 60 تومن بخری , سرت کلاه نرفته ! البته ممکنه یه نفر گیر بیاد که همین بازی رو 40 تومن بده !:biggrin1:

بازی PES 2010 هم هنوز خبری نیست ازش ...ولی یک جا بهم قول فردا رو داد !

سلام
به نظر من اگر بتونی این بازی رو بین 50 تا 60 تومن بخری , سرت کلاه نرفته ! البته ممکنه یه نفر گیر بیاد که همین بازی رو 40 تومن بده !:biggrin1:

این قیمتی كه دادید برای آکبند هست ؟؟؟؟ اگه جای میشناسی با این قیمت میدن معرفی کن ... چون امکان نداره بازی آکبند جدید رو این قیمت بدن کم کم ۶۳ زیاد زیاد ۷۰ ...

من زنگ زدم یکی دو جا امار گرفتم در مورد pes 2010 از قرار معلوم بازی فردا میاد اگه نیاد دیگه شنبه قطعا پخش میشه قیمت هم حول و حوش 75 است .پس حواستون باشه تو پاچتون نکنند.
33115013 با این شماره تماس بگیرید برای اطلاعات بیشتر

من زنگ زدم یکی دو جا امار گرفتم در مورد pes 2010 از قرار معلوم بازی فردا میاد اگه نیاد دیگه شنبه قطعا پخش میشه قیمت هم حول و حوش 75 است .پس حواستون باشه تو پاچتون نکنند.
33115013 با این شماره تماس بگیرید برای اطلاعات بیشتر
مکس گیم گفت شنبه میاره و با قیمت 70 تومن .

الان منصف ترین فروشگاه کجاست؟؟؟ من معمولا از نکست و فتحی میخرم....

مکس گیم کلا چرت و پرت زیاد میگه ... بازی دستش باشه ببینه بازار چقد میدن اینم همون انداز...

با فروشگاه DC تماس بگیر ... شمارش رو میزارم

44228670
تورج سر قضیه انچارتد 2 هم همین قضیه ای که می گی شد ! مکس گفت من زیر 80 می دم . ولی تا بازی اومد همون 80 داد ! حالا این DC که می گی چند می ده ؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or