دوست عزیز من 5شنبه این بازیو با همین قیمتی که گفتم خریدم.البته پلمپ نبود که اصلا مهم نیست.فتحی قیمت خوب میده ولی نه 50
اشتباه میکنی دوست عزیز
دوست عزیز من 5شنبه این بازیو با همین قیمتی که گفتم خریدم.البته پلمپ نبود که اصلا مهم نیست.
جایی رو میشناسید ratchet & clank : C I T رو اورده باشه؟
سینا بازی که هنوز ریلیز نشده . :biggrin1: خوب صبر کن ریلیز بشه :biggrin1: اکثر فروشگاه ها میارن دیگه . پیش فروش هم خبری نیست . مگه بقیه بازی ها رو کسی پیش فروش کرد ؟ ( به غیر از یه انچارتد 2 که بازیسنتر کرد )بسيار سپاسگزارم که زحمت ميکشيد با اين سرعت جواب ميديد !!
قانون شماره 13) بيان هر گونه تبليغات تجاری و پيغام های تجاری و غیر تجاری مربوط به سايت، وبلاگ شخصی، فروشگاه يا شرکتی در انجمن ها ممنوع می باشد. در صورت تمايل به بيان تبليغات می توانيد از بخش تبليغات سايت استفاده نماييد. اگر جواب سؤال کاربری به گونه ای بود که مربوط به سایت های تجاری می شد می بایست فقط در زمینه سؤال کاربر سایت یا محصول معرفی شود و از به کار بردن جملات و کلمات تبلیغاتی خودداری نمایید. از بیان نام شرکت های پخش بازی به صورت مکرر و مقایسه آنها با یکدیگر جدا خودداری فرمایید. پست هایی با مضمون تبلیغ فورا پاک خواهند شد.
کسی rathcet and clank رو جایی دیده؟