سلام.
من بازیه el matador رو از شرکت مدرن گرفتم ولی منوهاش انگلیسی نیست و به یه زبان دیگه هست!!
کسی این مشکل رو با شرکتهای دیگه نداره؟!
کسی ماله مدرن رو داره؟؟؟
یکی که منوهاش انگلیسی هست میشه ببینه جایی هست که بشه زبانش رو انگلیسی کرد
ممنون
بای
سلام
امین جون خوبی
برای من مال شرت west است که تازه اومده خیلی شبیح تکین است
برای من که درسته زبان انگلیسی است
بهتره بری پسش بدی مال یه شرکته دیگه رو بگیری
میشه در مورد این بازی و همچنین سبکش یکی توضیحی بده
من خیلی وقته که بازی نکردم و می خوام چند تایی مث علیرضا بگیرم
یه چند تا بازی که الان موجوده همراه با توضیحاتی مختصر ممنون می شم کسی در اختیار من بذاره
امروز 01:46
سبک بازی company of heroes در واقع همون Panzerz رو است ولی با این توجه که دراین بازی میتونی خونه یا همون base هم بسازی گرافیکش خیلی بالا تر است
یا اگه بخاهم بهتر این بازی رو برات تصور کنم down Of war رو بازی کردی کپ همون است با توجه به این که این بازی مال جنگ جهانی است و گرافیکش هم خیلی بالاتر است ولی دان آف وار تخیلی بود دیگه از این بهتر نمیشه توضیح داد
من پیشنهاد میکنم اگه اکش میخای بازی کنی حتما Call of Juarez رو اگه بازی نکردی حتما بازی کن
اگه از بازی مثل مافیا خوشت میاد حتما Reservoir Dogs بازی کن یه چیز تو همون مایه ها است با توجه به اینکه زمان بازی یکم جلو تر است در کل بازی خیلی قشنگه گیم پلی بالایی داره
اگه ادونچر باز هستی حتما Broken Sword - The Angel of Death بخر که خیلی قشنگه یه چیز تو مایه های still Life است البته با چند تا تفاوت
اگه با بازی مثل کماندوز 3 حال میکنی حتما Faces of War بگیر که نسبتا قشنکه یه چیز تو اون مایه ها است کار ubi است
اصلا با JustCause حال نکردم گیم پلی بسیار پایینی داره فقط به درد تفریح میخوره
در کل من همه اینا رو بازی کردم با همشون هم حال کردم البته با company of heroes خیلی بیشتر حال کردم من پیشنهاد میکنم همه اینا رو بگیر حالا با هم هم نگرفتی نگرفتی ولی سعی کن همشون رو بازی کنی