بازیهای موجود در بازار برای PC

یعنی واقعا این مدرن این قدر خره که نفهمیده داره چی دانلود میکنه
خدا خفشون کنه برم پس بدم هم پس نمیگرن میگه دی وی دی که مشکل نداره به من چه زبانش چی

نسخه انگلیسیش هم اومده. من دی وی دی انگلیسیش رو از پایتخت گرفتم.

Company Of Heroes که فوق العاده بود و بی نظیر همانطوری که فکر میکردم
سلام
میشه در مورد این بازی و همچنین سبکش یکی توضیحی بده
من خیلی وقته که بازی نکردم و می خوام چند تایی مث علیرضا بگیرم
یه چند تا بازی که الان موجوده همراه با توضیحاتی مختصر ممنون می شم کسی در اختیار من بذاره

سلام
بهزاد جون company of heroes یه بازیه استراتیژیکه . در اصل RTS هست .
یه چیزی تو مایه های " پانزر "
گرافیکش برایه این سبک یه چیزی اونورتر از عالیه .
زمان اتفاقش جنگ جهانیه .
منوها خیلی راحت و خوش دست هستن .
مثل بقیه هم سبکهاش نیست که یه تعداد نیرو جمع کنی و بزنی تو دل دشمن و هیچیت هم نشه .
تقریبا باید تاکتیکه مشخصی داشته باشی برای هر مرحله تا بتونی مرحله رو رد کنی .
من بهت توصیه میکنم که حتما بازیش کنی .
76.gif

آخه مشل اینجاست که من استراتژیک باز نیستم و از این سبک اصلا خوشم نمی آد
من بیشتر اول شخص و یا سوم شخص بازی می کنم
پس el matador بهترین هست. این بازی ادمو یاد مکس پین میندازه!
اما اگه از من میشنوید برای گرافیک عالی و کات سین هاش هم که شده company of heroes رو بگیرید.

سلام.
من بازیه el matador رو از شرکت مدرن گرفتم ولی منوهاش انگلیسی نیست و به یه زبان دیگه هست!!
کسی این مشکل رو با شرکتهای دیگه نداره؟!
کسی ماله مدرن رو داره؟؟؟
یکی که منوهاش انگلیسی هست میشه ببینه جایی هست که بشه زبانش رو انگلیسی کرد;)
ممنون
بای
سلام
امین جون خوبی
برای من مال شرت west است که تازه اومده خیلی شبیح تکین است
برای من که درسته زبان انگلیسی است
بهتره بری پسش بدی مال یه شرکته دیگه رو بگیری

میشه در مورد این بازی و همچنین سبکش یکی توضیحی بده
من خیلی وقته که بازی نکردم و می خوام چند تایی مث علیرضا بگیرم
یه چند تا بازی که الان موجوده همراه با توضیحاتی مختصر ممنون می شم کسی در اختیار من بذاره
امروز 01:46
سبک بازی company of heroes در واقع همون Panzerz رو است ولی با این توجه که دراین بازی میتونی خونه یا همون base هم بسازی گرافیکش خیلی بالا تر است
یا اگه بخاهم بهتر این بازی رو برات تصور کنم down Of war رو بازی کردی کپ همون است با توجه به این که این بازی مال جنگ جهانی است و گرافیکش هم خیلی بالاتر است ولی دان آف وار تخیلی بود دیگه از این بهتر نمیشه توضیح داد

من پیشنهاد میکنم اگه اکش میخای بازی کنی حتما Call of Juarez رو اگه بازی نکردی حتما بازی کن
اگه از بازی مثل مافیا خوشت میاد حتما Reservoir Dogs بازی کن یه چیز تو همون مایه ها است با توجه به اینکه زمان بازی یکم جلو تر است در کل بازی خیلی قشنگه گیم پلی بالایی داره
اگه ادونچر باز هستی حتما Broken Sword - The Angel of Death بخر که خیلی قشنگه یه چیز تو مایه های still Life است البته با چند تا تفاوت
اگه با بازی مثل کماندوز 3 حال میکنی حتما Faces of War بگیر که نسبتا قشنکه یه چیز تو اون مایه ها است کار ubi است
اصلا با JustCause حال نکردم گیم پلی بسیار پایینی داره فقط به درد تفریح میخوره
در کل من همه اینا رو بازی کردم با همشون هم حال کردم البته با company of heroes خیلی بیشتر حال کردم من پیشنهاد میکنم همه اینا رو بگیر حالا با هم هم نگرفتی نگرفتی ولی سعی کن همشون رو بازی کنی

خوب به یاری خداوند دیروز El Matador به اتمام رسید.
عرض شود که بازی از نظر داستان واقعا چیز خاصی نداره.جنگ با مواد مخدر هستش که حالا خواستن آخرش هم یکم پیچ بدن که از قبل قابل حدس بود.
اما گیم پلی.گیم پلی واقعا جذاب هست.شاید از فرط سادگی اینطور باشه.نقص زیاد داره.ولی خیلی لذت بخشه.تماما اکشنه و کشت و کشتار!!!
گرافیک بازی خوب بود.من انتظار بیشتری نداشتم چون برام اصلا گرافیک مهم نیست.اما تکسچر ها خوب کار شدن.هر چند برای جلوه های آب کاری نشده و یا بعضی جلوه های مثل پوکه ها تکراریه اما بیشتر کار واقعا زیبا کار شده.نور حاصل از انفجار مخصوصا رو حلت اسلو موشن و مخصوصا اگه در حال پرش باشین خیلی .....خوبه دیگه!!!! جلوه خونش خوب کار شده.اصلا آدم حال میکنه که این خون میزنه بیرون.بالاخره حس میکنی طرف هم یه آسیبی میبینه.تاثیر گلوله رو اجسام خوبه و سر هر چیزی تفاوت داره.
کلا گرافیک اصلا بد نیست.اما توی بازی اکشن که کسی کار به گرافیک نداره!!!تا بخوای از گرافیک لذت ببری طرف مقابل با اسلحه "انقدری" یه حالی بهت میده!!!
موسیقی بسیار خوب بود اگر.....انقدر تکراری نبود.آهنگ مرحله اول صد دفعه تکرار میشه و روی اعصاب آدم قدم زنی میکنه.
اففکتهای صدایی هم چیز خاصی نداشتن.ولی متنوع و خوب بودن.
در کل از این بازی خیلی لذت بردم.توی این مدت که اکشن خونم اومده پایین کلی حال داد!!!
El Matador رو به همه پیشنهاد میکنم.....مخصوصا اگه طرفدار رئال باشین!!! (خودم نیستم ها....)
الان منتظر میشم اگر رزیدنت اویل اومد که فبها اما اگه دیر کرد میزنم تو خط Reservior Dogs تا ببینم چجوریاست...
باتشکر.....

آخه مشل اینجاست که من استراتژیک باز نیستم و از این سبک اصلا خوشم نمی آد
من بیشتر اول شخص و یا سوم شخص بازی می کنم

دقیقا مثل خودمی . اصلا ماله استراتژیک نیستم
این بازی Reservoir Dogs و هم اگه بازی کنی خالی از لطف نیست خیلی حال میده

راستی پس این اویل 4 چی شد امین گفته بودی که تو اینترنت اومده پس چرا هنوز نیومده؟؟؟
اگه کسی میدونه دقیق کی میاد ممنون میشم بگه

سلام.
تورنتش اومده ولی همگی fake هستن!!!
به این زودی ها فکر نکنم بیاد;)

سلام برو بچز
سه روز پيش بازي Just Cause رو خريدم همين ديروز تمومش كردم واقعا بگم مضخرف بود (هر چند قبل از اومدنش خودم تعريفشو زياد ميكردم)
والا من تو عمرم استراتژيك بازي نكردم واسه اولين بارم يه گيم استراتژيك يعني Company of Heroes رو 4 روز پيش خريدم بيبنم چيه اين استراتژيك واقعا اصلا تا حالا بلد نبودم چه طوري بازي كنم ولي حالا بيا ببين مرحله هفتمم رو حالت نورمال بازي ميكنم واقعا بازيش توووووووووووووپ توپه اگه تا حالا بويي از سبك استراتژيك نبردين اينو بخرين اونوقت بو كشيدنو بلد ميشين :cheesygri مخصوصا داستانش و اون حالت فيل سينمايي داشتنش منو كشته
اخيرا مود شده كه گرافيك نسل بعد مياد تو بازياي امروزي واقعا ايده مضخرفيه مثلا من با داشتن دو 7900 جيتي حالت اس ال آي نميتونم هنوز تنضيمات بازي و به طور كامل بالا قرار بدم نمونشم دو تا بازي جديد يعني Call of Juarez و Company of Heroes هستش حالا باز Company of Heroes بهتره چون فقط بعضي تنضيمات رو بايد در حالت Med قرار بدم و بقيه همه HIGH باز رزو ليشن 1280 اصلا با Call of Juarez حال نكردم گرافيكش مال نسل بعده لود بازي هم خيلي طول ميكشه بازي بايد طوري باشه كه با گرافيكاي امروزي مثل 7900 و 7950 بشه توپ اجراش كرد خلاصه اينCall of Juarez رو از من ميشنويد نخريد

اه پس منم که El matador رو از مدرن گرفتم همینطوره. (هنوز به دستم نرسیده) اگه اینطوره دخل مدرن اومده!!
فکر کنم اگه رزیدنت اویل می خوای باید 8 ماهی صبر کنی
میشه Read me بازی Company of heroes رو برام بزارید می خوام حداقل سیستم مورد نیازش رو بدونم

با تشکر​

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or