در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
سلامسلام
عجیبه!!!!
من چند روز پیش تو این تاپیک پست دادم و خواستم چند تا بازی به من یکی از دوستان معرفی کنه که برم بگیرم.....ولی حالا پسته نیست؟؟!!!! (جل الخالق)
حالا بی خیال!!!!
چند تا بازی رو نقل قول کرده بودم که الان حسش نیست برم دنبالش....فقط می خواستم دوستانی که این چند روز(مث علیرضا سرباز!!) بازی زیاد گرفته اند یه راهنمایی ما رو بفرمایند!!
با تشکر.....
سبک بازی company of heroes در واقع همون Panzerz رو است ولی با این توجه که دراین بازی میتونی خونه یا همون base هم بسازی گرافیکش خیلی بالا تر استیشه در مورد این بازی و همچنین سبکش یکی توضیحی بده
من خیلی وقته که بازی نکردم و می خوام چند تایی مث علیرضا بگیرم
یه چند تا بازی که الان موجوده همراه با توضیحاتی مختصر ممنون می شم کسی در اختیار من بذاره
سلام
ممنون علیرضا جون......متاسفانه دقت نکردم..حق با شما بود
حالا همه اینهایی که گفتم رو باید در مورد خودم قید کنم
هیچ کدوم از اینها با سلیقه من جور در نیومد......
می رم تو کار این یکی بینم می تونم بعد از مدتها یه حالی ببرم!
راستی کسی که فیفا 07 رو گرفته بگه ببینم چجوری شده بهتر از قبل شده ارزش گرفتن رو داره یا نه؟
سلام.تاریخ دفیق عرضه Crysis وNeed for speed carbon کسی نمی دونه؟ چون توی سایت گیم اسپات تاریخ عرضه Crysis رو Q4 2006 گفته بود من که منظورش رو نفهمیدم؟! همچنین سایتی مربوط به نقد جدید ترین بازیها باشه می تونید بهم معرفی کنید؟
شما میتونی el matador رو بگیری نمیتونی با بالاترین جزئیات بازی کنی ولی قول میدم میتونی از بازی لذت کافی رو ببری!لطفا یکی هم یه بازی که با سیستم من جور در بیاد معرفی کنه....سبکش خیلی مهم نیست...فقط جدید باشه....(cpu:2.4 intel-vga:128mb fx 5200-ram:768mb)
راستی من bad day l.a. رو از مدرن گرفتم...ولی معلوم نیست بازی به چه زبونیه!!!!
در ضمن روی دکمه های منو ها هم که کلیک میکنی.....هیچی نمیشه....تو بازی هم نمیره...(فقط منو های اولش میاد...)
منظور از Q4 2006 ربع چهارم سال 2006 هست!! یعنی سپتامبر یا اکتبر یا نوامبر یا دسامبر
که البته الان سپتامبر تمام شده
من هروقت ویندوز عوض می کنم این Error رو بعضی بازیها میدن.دوستان من این فایل d3dx9_30.dll رو دانلود کردم.
حالا کجا باید نصبش کنم؟