بازیهای موجود در بازار برای PC

Just Cause حجمش حدود 6.5 گیگابایته و طبیعتا بیشتر از 5 سی دی جا میخواد
من خودم نسخه ی DVD رو گرفتم که 2DVD بود و مشکلی هم نداشت

اما نسخه ی CD رو من شنیدم که دمو نداره ... مشکل آب رو هم الان از شما شنیدم

در هر صورت 5 سی دی به نظر ناقص میاد و 6.5 گیگ اطلاعات دست کم به 8 یا 9 سی دی نیاز داره

سلام
من بعد از 3 ماه بالاخره رفتم بازی خریدم
Company Of Heroes که فوق العاده بود و بی نظیر همانطوری که فکر میکردم
El Matador هم خیلی بازی نکردم ولی فعلا که بازی قشنگی بوده
Reservoir Dogs به نظر من که خیلی قشنگ است اگه گرافیک JustCause رو برای این بازی بزراند یک بازی عالی میشد گیم پلی خیلی بالایی داره
JustCause فقط گرافیک بالایی داره و گیم پلی بسیار ضعیف البته منم ناقصش رو دارم 5 سیدیش نمیدونم ولی فکر کنم کاملاش هم زیاد جالب نباشه و فرقی نداشته باشه
Call of Juarez گرافیک خیلی بالایی داره انصافا خیلی قشنگه میتونم بگم بهترین وسترنی که تا به حال بازی کردم بود
Broken Sword - The Angel of Death هم به نظر یک ادونچر خیلی قشنگ میاد هنوز وقت نکردم بازی کنم فقط 1 دقیقه بازیش کردم ولی بهنظر بد که نمیاد
Faces of War هم یه جورایی مثل بازی کماندوز است نسبتا قشنگ بود
کلا اکثر بازیهایی که خریدم قشنگ بودن البته من بشخصه توی این 3 روز بیشتر Company Of Heroes
رو بازی کردم چون خیلی بهم حال داد بعدش هم Reservoir Dogs که اونم خیلی بهم حال داد
بقیه رو گذاشتم هفته بعد بازیشون کنم
راستی این اویل4 چی شد چرا هنوز نیومده میگن تو این هفته میاد نه؟

راستی این اویل4 چی شد چرا هنوز نیومده میگن تو این هفته میاد نه؟

سلام.
نه هنوز شرکتی ندادش بیرون ;)
البته مثل اینکه تاریخ ریلیزش امروزه!!
یه سری تورنت هم ازش اومده که تعداد سیدرهاش هم کم نیست!! و یه عده دانلود کردن که ظاهرا میگن خوده بازیه و .... برای کسب اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کن :)

من یه مشکلی دارم کسی میدونه از چیه؟تو just cause اب و دریا رو نشون نمیده بی رنگه!!!سیدی ماله تکین هست و 5 سیدیه میتونه مشکل از اون باشه ؟در ضمن همه چیز هم رو highگذاشتم.

من 2dvd رو دارم و همین مشکل رو داره کسی نمیدونه مشکلش چیه؟

هی نگید این بازی که من خریدم قشنگه فوق العاده است بی نظیره.
در مورد بازی کمی توضیح هم بدید تا ماهم بدونیم چی به چیه؟! شاید ما هم خواستیم بخریمش.

سلام.
من بازیه el matador رو از شرکت مدرن گرفتم ولی منوهاش انگلیسی نیست و به یه زبان دیگه هست!!
کسی این مشکل رو با شرکتهای دیگه نداره؟!
کسی ماله مدرن رو داره؟؟؟
یکی که منوهاش انگلیسی هست میشه ببینه جایی هست که بشه زبانش رو انگلیسی کرد;)
ممنون
بای

سلام.
من بازیه el matador رو از شرکت مدرن گرفتم ولی منوهاش انگلیسی نیست و به یه زبان دیگه هست!!
کسی این مشکل رو با شرکتهای دیگه نداره؟!
کسی ماله مدرن رو داره؟؟؟
یکی که منوهاش انگلیسی هست میشه ببینه جایی هست که بشه زبانش رو انگلیسی کرد;)
ممنون
بای
امین جون اونی که شما گرفتی نسخه المانی بازی هستش و تا جایی که من میدونم نمیشه زبانش رو تغییر داد.

امین جون اونی که شما گرفتی نسخه المانی بازی هستش و تا جایی که من میدونم نمیشه زبانش رو تغییر داد.
:(:(
سلام.
یعنی واقعا این مدرن این قدر خره که نفهمیده داره چی دانلود میکنه
161.gif

خدا خفشون کنه برم پس بدم هم پس نمیگرن میگه دی وی دی که مشکل نداره به من چه زبانش چیه!
37.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or