در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
سلام
بازی Turok واقعا بازی مسخره ای بشینی Super Mario بازی کنی از اون قشنگ تر هست.
اقا بازی Mass Effect اومده برای PC .
Gears of War
چه مشکلی داشتی بگو حلش کنم:biggrin1:بازی رو خریدم هر کاری کردم کار نمی کنه.
ببین تو این سبک برای PC بازی خیلی کمه ولی اینا هستش ببین کدوم رو بازی نکردیاستاد منتظر راهنمایی هستم .
اره ولی مثل اینکه کاملا متحول شده در ضمن موتور بازی هم همونه که تو Dirt استفاده شده بودRace Driver GRiD سری جدید همون ToCA Race Driver خودمون است که یه زمانی با وحید و علیرضا سر اجرا کردنش به روش کابل کندن بحث می کردیم دیگه ؟
چه مشکلی داشتی بگو حلش کنم:biggrin1:
ببین تو این سبک برای PC بازی خیلی کمه ولی اینا هستش ببین کدوم رو بازی نکردی
Grand Theft Auto: San Andreas
Grand Theft Auto: Vice City
Assassin's Creed
Prince of Persia: Warrior Within
Prince of Persia: The Two Thrones
Beyond Good & Evil
Grand Theft Auto III
Mafia
Hitman: Blood Money
Devil May Cry 3: Special Edition
Lego Star Wars II: The Original Trilogy
Tomb Raider: Anniversary
Hitman 2: Silent Assassin
Metal Gear Solid
Overlord
Transformers: The Game
Tom Clancy's Splinter Cell Pandora Tomorrow
Metal Gear Solid 2: Substance
The Godfather
Tom Clancy's Splinter Cell Chaos Theory
Tomb Raider: Legend
Scarface: The World Is Yours
Manhunt
Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent
Just Cause
Gun
البته یه سریش قدیمیه:biggrin1:
beyond Good And Evil در یک کلمه خلاصه میشه : شاهکارفقط بازی beyond good& evil رو برای اولین بار شنیدم می تونی یه کم توضیح بدی چه تریپی داره ؟
آخرین ورژنLive و رو نصب کن.در مورد gow هم در بخش مشکلات بازی یه تایپیک است در مورد همین بازی از اول تا آخرش رو خوندم . همه گفته های دوستان رو هم انجام دادم ولی نشد که نشد . فقط مونده ویندوز عوض کردن که حالا تصمیم ندارم عوض کنم ...
یه مقداری تو این تاپیک دربارش توضیح دادن دوستانمی تونی یه کم توضیح بدی چه تریپی داره ؟
اره میلاد جون مگه کسی جرات داره غیر از این بگه:biggrin1:حتما محمدم همین نظرو داره
آخرین ورژنLive و رو نصب کن.
من هم همین مشکلا رو داشتم آخرین ورژن لایو رو نصب کنی درست میشه.
حدود 20 مگه باید از اینترنت دانلود کنی.
فقط همون 2 شماره هست و قرار نیست نسخه ی جدیدی ازش منتشر بشه!راستی دوستان از بازی خیلی جالب Dino Crises ( البته اگه املاشو غلط ننوشته باشم ) خبری نیست چرا ؟
قسمت جدید در اومده یا همون دو شماره قبلی هستند ؟
آخ که داغ دلمو تازه کردیراستی دوستان از بازی خیلی جالب Dino Crises ( البته اگه املاشو غلط ننوشته باشم ) خبری نیست چرا ؟
قسمت جدید در اومده یا همون دو شماره قبلی هستند ؟