بازیهای موجود در بازار برای PC

قبلاً هم یکی بهم گفته بود Civilization رو بگیرم و من هم این کار رو کردم.اما یه کم بعد از نصب و هنگام بازی تو ذوقم خورد.آخه یه نقشه بود و یه آدم و یه دونه پلنگ که دائم هی می دوید این ور و اون ور(خوب یادم نیست محیطش چه جوری بود).اون خصوصیاتی که فکرشو می کردم نداشت یا من بلد نبودم بازی کنم.
در ضمن رو سی دی نوشته بود expansion pack.

قبلاً هم یکی بهم گفته بود Civilization رو بگیرم و من هم این کار رو کردم.اما یه کم بعد از نصب و هنگام بازی تو ذوقم خورد.آخه یه نقشه بود و یه آدم و یه دونه پلنگ که دائم هی می دوید این ور و اون ور(خوب یادم نیست محیطش چه جوری بود).اون خصوصیاتی که فکرشو می کردم نداشت یا من بلد نبودم بازی کنم.
در ضمن رو سی دی نوشته بود expansion pack.
خب شما میتونی Cesar IV را بازی کنی که یه جور مدیریت شهری هست

Oblivion? من شنیده بودم یا فکر می کردم این یه بازی نقش آفرینیه.یه چیزی تو مایه های Witcher.
پس تا به حال اشتباه می کردم؟
من کامل متوجه نشده بودم. الان اخر پستتو خوندم(( شهرم رو اون طوری که می خوام بسازم ))
من از همگی معظرت میخوام.

آخرین ویرایش:
از همگی شما ممنون هستم.منظورم از ساخت شهر یعنی اینکه اونطوری که می خوام از نظر اقتصادی یا سیاسی با کشورهای دیگه رابطه داشته باشم(چه ربط جالبی داشتن این دوتا جمله).
ولی یه چیزی من تعریف civilization رو خیلی شنیده بودم فکر نمی کردم اینطور باشه.بی روح و کسل کننده.
بازم ممنون از راهنمایی همه شما(چرا گزینه تشکر وجود نداره؟)

از همگی شما ممنون هستم.منظورم از ساخت شهر یعنی اینکه اونطوری که می خوام از نظر اقتصادی یا سیاسی با کشورهای دیگه رابطه داشته باشم(چه ربط جالبی داشتن این دوتا جمله).
ولی یه چیزی من تعریف civilization رو خیلی شنیده بودم فکر نمی کردم اینطور باشه.بی روح و کسل کننده.
بازم ممنون از راهنمایی همه شما(چرا گزینه تشکر وجود نداره؟)
البته اگه دوست داشتی تمدن جدید باشه sim city و city life هم بازی های جالبیند......فقط یه خورده شختند!:p

دوستان اين OverClocked رو از دست ندهيد به هيچوجه ... حال و هوايش فتوکپي Silent Hill ها است و براي من يکي بشدت نوستالژيک بود.يک Ghost-Hunter Adventure به تمام معنا ، DC اين بازي را در دو DvD آورده است.
اگر از اين يکي خوشتون اومد حتما" از Penumbra : Black Plague , Lost Crown هم لذت خواهيد برد.

دوستان اين OverClocked رو از دست ندهيد به هيچوجه ... حال و هوايش فتوکپي Silent Hill ها است و براي من يکي بشدت نوستالژيک بود.يک Ghost-Hunter Adventure به تمام معنا ، DC اين بازي را در دو DvD آورده است.
اگر از اين يکي خوشتون اومد حتما" از Penumbra : Black Plague , Lost Crown هم لذت خواهيد برد.
امتیازش از Game Spot که پایینه(7.5)...
البته این ملاک نیست....این World in Conflict امتیاز 9.5 گرفته بود ولی مفت نمی ارزید!

سلام به دوستان
من بعد یه مدت بی بازی بودن فارنهایت رو از یکی از دوستام گرفتمو خیلی لذت بردم.میخواستم بدونم بازی مشابه اون تو بازار هستش یا نه؟؟؟
ممنون میشم در مورد بازی توضیح کمی بدین.:biggrin1:

اقا من در به در دنبال Team Fortress 2 میگردم پیدا نمیکنم هست دیگه انشالا ؟؟؟

کسی تو کرج جایی نمیشناسه که داشته باشه یا تو تهران ؟؟؟

اقا من در به در دنبال Team Fortress 2 میگردم پیدا نمیکنم هست دیگه انشالا ؟؟؟

کسی تو کرج جایی نمیشناسه که داشته باشه یا تو تهران ؟؟؟
Team Fortress 2 تو Orange Box هست. ولی من نتونستم با شبکه بازیش کنم.:( (قسمت lan مشکل داشت)
اگه جداش تو بازار هست حتما بگیر. البته شاید اون شرکتی که ازش گرفتم مشکل داشت.

اخه بدبختی اینه که من این Orange box رو گرفتم توش نه Portal بود نه این پک شما چجوری بود بازی بالا میومد ولی Lan نمیشد بازیش کرد؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or