در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
اصل gta ماله pc هستش، وقتی فروشش رو کنسول تموم شدولی به زودی اعلام میشه با توجه با سری های قبل و فروش خفن این سری میگم بعید نیست rockstar وسوسه بشه بازی رو زود روی PC عرضه کنه پ(ولی با این وضعیت PC gaming شایدم اصلا بازی واسه PC نیاد خو )
یه زمانی بود...ولی حتما خبر داری که سونی امتیازشو از Rock Star خریده...اینم که می بینی واسه XBOX360 اومده به خاطر فروش کم PS3 و جبران هزینه های ساخت بازی بوده...میگم حالا که انحصار شکسته شده شاید برای سود بیشتر واسه PC هم بیاد!اصل gta ماله pc هستش، وقتی فروشش رو کنسول تموم شد
حتما میاد خو:cheesygri
من که gta یک و دو رو pc بازی کردم:confused: بدون هیچ شبیهسازیخیلی با حالی بابا :laughing: مطمئنی اصله GTA ماله PC هست؟؟؟ تا اونجا که ما بازی میکردیم GTA 1 و GTA 2 که دوربین از بالا بود GTA مله PS1 بود
از GTA III بود که GTA رو PC اومد!! اونم معمولا با تاخیر های 6 ماه تا 1 ساله!
جواد خودت اينارو نوشتي؟!خیلی با حالی بابا :laughing: مطمئنی اصله GTA ماله PC هست؟؟؟ تا اونجا که ما بازی میکردیم GTA 1 و GTA 2 که دوربین از بالا بود GTA مله PS1 بود
از GTA III بود که GTA رو PC اومد!! اونم معمولا با تاخیر های 6 ماه تا 1 ساله!
بهترین بازی که به این مشخصات میخوره Oblivionسلام خدمت تمام دوستان و اساتید محترم
دنبال یه بازی هستم که بتونم در اون تمامی اعمال مدیریت چه از نظر اقتصادی و چه از نظر سیاست و پرورش رو انجام بدم و بتونم تمدن و شهرم رو اون طوری که می خوام بسازم.
ممنون
بله شما درست فکر میکردید، این یه بازی نقش آفرین تو مایه های Witcher هستش.Oblivion? من شنیده بودم یا فکر می کردم این یه بازی نقش آفرینیه.یه چیزی تو مایه های Witcher.
پس تا به حال اشتباه می کردم؟
نه شما درستم فکر میکردی. بازی Oblivion یک بازی RPG هست و اصلا ربطی به بازیی که شما میخواهید نداره.Oblivion? من شنیده بودم یا فکر می کردم این یه بازی نقش آفرینیه.یه چیزی تو مایه های Witcher.
پس تا به حال اشتباه می کردم؟