بازیهای موجود در بازار برای PC

تشکر از دوستانی ک به من در معرفی بازی کمک کردند :d
یه خواهش دیگه از دوستان داشتم من چون یه مدت طولانی از گیم دور بودم و وقتایی هم که بازی کردم خیلی بازی ها رو جا انداختم از دوستان خواهش میکنم که بازی هایی که از امروز تا حدود 3 سال پیش عرضه شدند و خیییییلی خوب بودند رو هم به من معرفی کنند مثلا من خودم la noire که قدیمی بود رو مثلا الان پسندیدم :d آیا بازی خوبیه؟ چون بازی ها قدیمی تر هستند من میخوام بازی هایی که خیییییییلی خوب بودند رو بگیرم اگه میشه بگین این بازی مناسبه؟ و اگه پیشنهاد دیگه ای دارین بگین مرسی از همه:bighug:

سلام
دوستان اگر میشه چندتا بازی مناسب برا بچه 10 ، 12 ساله معرفی کنن :) حالا منظورم حتما ازین بازی های قارچ جمع کنی و این چیزا نیستا:d چیزی باشه که هم به درد حال امروزه این بچه ها بخوره و هم مناسب اخلاقشون باشه ;)

پیشاپیش ممنون

سلام
دوستان اگر میشه چندتا بازی مناسب برا بچه 10 ، 12 ساله معرفی کنن :) حالا منظورم حتما ازین بازی های قارچ جمع کنی و این چیزا نیستا:d چیزی باشه که هم به درد حال امروزه این بچه ها بخوره و هم مناسب اخلاقشون باشه ;)

پیشاپیش ممنون

Valiant Hearts: Great War
Never Alone
Chariot
Trials Fusion
Abbys Odyssey
Aritana and the Harpys Feather
MouseCraft
Monochroma
A Story about My Uncle
Max The Curse of the Brotherhood

ماشالا تمام سایتها لینک دانلود بازیهای درست درمون رو به دستور كارگروه تعيين مصاديق محتواي مجرمانه برداشتن :|
الان دقیقا این وسط تکلیف ما چیه ؟

بازی واسه سال 2015 برنامه ریزی شده. فکر کنم حداقل 5-6 ماه دیگه میاد
فک کنم با Rise of the Tomb Raider اشتباهی گرفتی
بازی دیشب اومده برای دانلود
Lara Croft and the Temple of Osiris-CODEX - Skidrowcrack.com

دمت گرم تو یک سایت ایرانی دیدم گذاشته امشب میزارم دانلود بشه:bighug:

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or