در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
من بازیش خیلی بازی جالبی نیست اما بدم نیست به نسبت گرافیکش بازی سنگینی هست خیلی اپتیمایز شده نیست باگ هم زیاد داره در کل فقط عاشقان این سبک باهاش حال خواهند کرد اما خیلی پیشنهاد نمی شه.
نه فقط 2 عدد نسخه ی اصلی داره بعدشم برای همیشه درش بسته شد.بازب هنسایه جهنمی ، neightbour of hell بعد از نسخه های 1-2 که رسمی بود و توسط wedd به بارار اومد دیگه نسخه جدیدی ندید به خودش؟
ی چندتا اومده دیدم اینترنت ، 5-6 ولی رسمی نیست قیافه هاشونم خیلی فرق داره.
من بازیش کردم دیگه خیلی بچه گانه هست می تونید به دخترهای فامیل یا بچه ها پیشنهاد بدید اما از لحاظ گیم پلی بازی نسبتا خوبی هست
سری مترو حتما دوباره بازی کنخب منم بعد هفت سال کنسول باز بودن 360 رو فروختم(البته قبلش پلتفرم اصلیم pc بود) ویه سیستم بر پایه 4690 و کارت 970 سفارش دادم که فردا میرسه دستم والا رو نسل هفت غریب به 170 عنوان بازی رو انجام دادم:d
حالا سوالم : از وقتی نسل جدید شروع شده چه عناوینی رو به بنده پیشنهاد میدین (در نظر بگیرید اگه عناوینی هم واسه هر دو نسل منتشر شده من بیچاره رو 360 :d انجام دادم) و ارزش داره رو این سیستم هم بازی کنم معرفی کنید همچنین
عناوین نسل هفت که واقعا ارزش تکرار رو pc به خاطر ضعیف بودن کنسولها رو دارن معرفی کنید مرسی
دوستان Dragon Age Inquisition سی دی فروشی ها اوردند؟
خب منم بعد هفت سال کنسول باز بودن 360 رو فروختم(البته قبلش پلتفرم اصلیم pc بود) ویه سیستم بر پایه 4690 و کارت 970 سفارش دادم که فردا میرسه دستم والا رو نسل هفت غریب به 170 عنوان بازی رو انجام دادم:d
حالا سوالم : از وقتی نسل جدید شروع شده چه عناوینی رو به بنده پیشنهاد میدین (در نظر بگیرید اگه عناوینی هم واسه هر دو نسل منتشر شده من بیچاره رو 360 :d انجام دادم) و ارزش داره رو این سیستم هم بازی کنم معرفی کنید همچنین
عناوین نسل هفت که واقعا ارزش تکرار رو pc به خاطر ضعیف بودن کنسولها رو دارن معرفی کنید مرسی
خوب بگو اول چی بازی میکنیخب منم بعد هفت سال کنسول باز بودن 360 رو فروختم(البته قبلش پلتفرم اصلیم pc بود) ویه سیستم بر پایه 4690 و کارت 970 سفارش دادم که فردا میرسه دستم والا رو نسل هفت غریب به 170 عنوان بازی رو انجام دادم:d
سلام
دوستان یه بازی هست فکر چند سال پیش اومده باشه که مثلا میتونی کنترل کشور هارو به عنوان ریئسش به عهده بگیری و کشورت رو توسعه بدی و فعالیت حزبی کنی راستی تو عصر مدرنه جلدشم فکر کنم عکس چند تا ریئس جمهور باشه اگه کسی اسمشو بدونه ممنون میشم معرفیش کنین
سبکشم فکر کنم استراتژیک باشه ولی مطمئن نیستم