بازیهای موجود در بازار برای PC

دوستان یکی لینک دانلود بازی از سرورهای سایت دانلودها رو گذاشته بود.این بازی valkyria chronicles رو تا پارت 10 دانلود کردم بقیه ش مونده !! چیکار کنم ؟ متاسفانه حجم پارت هاش با مال سایت top2download یکی نیست

دوستان یکی لینک دانلود بازی از سرورهای سایت دانلودها رو گذاشته بود.این بازی valkyria chronicles رو تا پارت 10 دانلود کردم بقیه ش مونده !! چیکار کنم ؟ متاسفانه حجم پارت هاش با مال سایت top2download یکی نیست

بهشون یه ایمیل بزن برات لینک های دانلود بقیه پارت ها رو بفرستن.از سایت دیگه دانلود کنی پارت ها اکسترکت نمیشه

سلامدوستان یه سری بازی کم حجم کم نمک 2d که بشه سریع باش خستگی در کرد معرفی میکنید؟ ترجیحا سبکاشون شبیه هم نباشن. و خیلی هم رو اعصاب فشار نیارن.

ماشاالله انقد وقت هست که یه گیم آنلاین مونده رو pc م رو هم پروندم بره:((

سلامدوستان یه سری بازی کم حجم کم نمک 2d که بشه سریع باش خستگی در کرد معرفی میکنید؟ ترجیحا سبکاشون شبیه هم نباشن. و خیلی هم رو اعصاب فشار نیارن.

ماشاالله انقد وقت هست که یه گیم آنلاین مونده رو pc م رو هم پروندم بره:((

Valiant hearts: The Graet War الان خودم دارم بازیش میکنم خیلی عالیه.

دوستان Shadows: Heretic Kingdoms کسی بازی کرده ؟
بازی خوبی بنظر میرسه

من دموش رو بازی کردم. یک سری ایرادات و باگ داشت و به طور کلی بخوام بگم، از گیم پلیش خوشم نیومد.
با این حال اگر طرفدار این سبک هستید، بگیرید شاید خوشتون اومد.

1 بازی باحال جستم برای طرفداران پلتفرم 2D اسم بازی Magnetic By Nature هست که ایده ی جالبی هم داره.
magnetic-by-nature.jpg

سلام
آقا اگه میشه بازی های جدید و درست حسابی واسه کامپیوتر رو به من بگید هر چند تا هس خیلی جدید هم نبود مهم نیس من اخیرا هیچ چی بازی نکردم به خاطر درس بازی های نسبتا جدید و معروف و خوب رو اگه میشه به من معرفی کنید مثل : COD:Advance warfa AC:Unity watch dogs farcry 4 va .......
یه سوال دیگه هم داشتم اینه که آیا بازی های Batman Arkham Knight titanfalبرای کامپیوتر اومدن؟ اگه میشه کلا فروشگاه هایی که بازی ها رو سالم و با قیمت مناسب دارند رو هم بهم بگین (اگه اینجا نمیشه پخ کنین)
مرسی از کمکهاتون پیشاپیش:x;):)

سلام
آقا اگه میشه بازی های جدید و درست حسابی واسه کامپیوتر رو به من بگید هر چند تا هس خیلی جدید هم نبود مهم نیس من اخیرا هیچ چی بازی نکردم به خاطر درس بازی های نسبتا جدید و معروف و خوب رو اگه میشه به من معرفی کنید مثل : COD:Advance warfa AC:Unity watch dogs farcry 4 va .......
یه سوال دیگه هم داشتم اینه که آیا بازی های Batman Arkham Knight titanfalبرای کامپیوتر اومدن؟ اگه میشه کلا فروشگاه هایی که بازی ها رو سالم و با قیمت مناسب دارند رو هم بهم بگین (اگه اینجا نمیشه پخ کنین)
Shadow of mordor خیلی پیشنهاد میشه :دی
Dark souls II در سبک RPG!
Dead rising 3 زامبی کشی :دی
Alien Isolation و The Evil Withing تو سبک ترس!
Fifa 15 و PES 2015 هم که میدونی دیگه :دی البته فیفا هنوز کرک نشده درست!

فعلا اینا خوبن این اواخر! چیز خاصی هم نیومده از چند ماه پیش :دی

Titanfall هم عرضه شده اما کاملا آنلاین هست و سینگل نداره
Batman AK هم سال 2015 برای تمام پلتفورما میاد.

Shadow of mordor خیلی پیشنهاد میشه :دی
Dark souls II در سبک RPG!
Dead rising 3 زامبی کشی :دی
Alien Isolation و The Evil Withing تو سبک ترس!
Fifa 15 و PES 2015 هم که میدونی دیگه :دی البته فیفا هنوز کرک نشده درست!

فعلا اینا خوبن این اواخر! چیز خاصی هم نیومده از چند ماه پیش :دی

Titanfall هم عرضه شده اما کاملا آنلاین هست و سینگل نداره
Batman AK هم سال 2015 برای تمام پلتفورما میاد.
مرسی از راهنماییت اگه کسی پیشنهادی داره بگه مرسی
فروشگاه خوب هم اگه میشه بگید

سلام
کسی پیشنهاد دیگه ای نداره؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or