در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
چرا دوست من این بازی برای پلتفورم PC هم هست ... شما اگر ویندوز 8 یا 8.1 داشته باشین میتونین از قسمت STORE این بازی رو دانلود و اجرا کنین ..یعنی روی ویندوز8 لپتاپ نمیشه بازی کرد؟! چون تو سایتهای خارجی دیدم نوشتن pc
دوستان کسی از سایت ps-army خبر نداره خیلی وقته که باز نمیشه.مدیر سایتش قبلا تو این تاپیک فعالیت میکرد.خیلی بازی از این سایت دانلود کردم.اگه آدرس سایتش عوض شده لطفا آدرسشو بزارید.ممنون
سلام دوستان...
من مشغله کاری زیاد دارم و خیلی وقته از دنیای بازی فاصله گرفتم.
تو این چند وقت مینی گیم خوب چیزی اومده؟ کسی میدونه لطفا معرفی کنه.
بازی هایی مثل: Braid - World Of GOO - And Yet It Moves - Rayman و خیلی بازی های دیگه که حضور ذهن ندارم
با تشکر
ببخشید ولی به اینا مینی گیم گفته نمیشه اکثرا یا بازی های مستقل هستن و یا Arcade که هرکدوم سبک خودشون رو دارند.
بهترین های امسال: Valiant Hearts: Great War - Transistor - Shovel Knight - Child of Light - Towerfall: Ascension - Binding of Isaac: Rebirth - Broken Age و .......
آقایون کسی این رو بازی کرده؟؟ اگر نه که خودم تا یکی دوروز دیگه بازی میکنم میگم چجوریاس...فقط جو خوفناکی داره..
Forza-Horizon-2
Forza Horizon 2: Amazon.fr: Jeux vid�o
Sunset-Overdrive
http://www.amazon.fr/Microsoft-Sunset-Overdrive/dp/B00PD09S6O/?tag=konsolentreff-21
بزودی روی پتلفروم PC
بازی توی سبک ندای وظیفه - باتلفیلد - مدال افتخار - گوست ریکون و .... که با یک گروه (هوش مصنوعی) همراه باشی کسی می شناسه معرفی کنه ؟
کسی نبود !!!؟
توی بازیهای قدیمیکسی نبود !!!؟