در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
بله داریم ...
تو رو چه به این بازیا؟:d تو رو چه به این آواتار ممد؟:d نه نیست برو.دوستان چیزی تو سبک Forza-Driver SF واسه PC نیست؟ Open World Racing
حالا همه ملت به ما گیر میدن سر این آواتار به تو چه نکبت سرت به کار خودت باشهتو رو چه به این بازیا؟:d تو رو چه به این آواتار ممد؟:d نه نیست برو.
سلام دوستان/ بازی برای pc که شبیه crash team racing باشه
2 دسته هم بشه/ اجرا با شبیه ساز نه ها, واسه خود خود pc باشه
اونو هر دو ورژنشو پارسال بازی کردم افتضاح بود اصلا گیرا نبود!!یه بازی سونیک اینجوری بود. فکر کنم اسمش sonic all star racing یا یه همچین چیزایی باشه
بازی کارتینگ ماشین که 2 دسته بشه و مسابقه ای باشه هم نداریم برای pc ??اونو هر دو ورژنشو پارسال بازی کردم افتضاح بود اصلا گیرا نبود!!
لطفا دوستای دیگه اگه تو سبک کراش تیم ریسینگ برای کامپیوتر چیزی میشناسن بگن..
ممنون میشم//
بازی کارتینگ ماشین که 2 دسته بشه و مسابقه ای باشه هم نداریم برای pc ??
این عنوان project cars واسه pc لیک شده. مگه تاخیر نخورد 3 ماه؟ راسته؟ بدبخت سازنده ها
این نسخه ای که عرضه شده BETA هستش !!این عنوان project cars واسه pc لیک شده. مگه تاخیر نخورد 3 ماه؟ راسته؟ بدبخت سازنده ها
بازی کارتینگ ماشین که 2 دسته بشه و مسابقه ای باشه هم نداریم برای pc ??
جفتشونو بازی کردم اصلا حال نمیدادهمونطور که دوستمون گفت Sonic And All Star Racing دو نسخه وجود داره که اتفاقا بازیهای خیلی خوبی هستند و متای بالایی هم دارن.