بازیهای موجود در بازار برای PC

تشکر از دوستانی ک به من در معرفی بازی کمک کردند :d
یه خواهش دیگه از دوستان داشتم من چون یه مدت طولانی از گیم دور بودم و وقتایی هم که بازی کردم خیلی بازی ها رو جا انداختم از دوستان خواهش میکنم که بازی هایی که از امروز تا حدود 3 سال پیش عرضه شدند و خیییییلی خوب بودند رو هم به من معرفی کنند مثلا من خودم la noire که قدیمی بود رو مثلا الان پسندیدم :d آیا بازی خوبیه؟ چون بازی ها قدیمی تر هستند من میخوام بازی هایی که خیییییییلی خوب بودند رو بگیرم اگه میشه بگین این بازی مناسبه؟ و اگه پیشنهاد دیگه ای دارین بگین مرسی از همه:bighug:

سلام
دوستان اگر میشه چندتا بازی مناسب برا بچه 10 ، 12 ساله معرفی کنن :) حالا منظورم حتما ازین بازی های قارچ جمع کنی و این چیزا نیستا:d چیزی باشه که هم به درد حال امروزه این بچه ها بخوره و هم مناسب اخلاقشون باشه ;)

پیشاپیش ممنون

سلام
دوستان اگر میشه چندتا بازی مناسب برا بچه 10 ، 12 ساله معرفی کنن :) حالا منظورم حتما ازین بازی های قارچ جمع کنی و این چیزا نیستا:d چیزی باشه که هم به درد حال امروزه این بچه ها بخوره و هم مناسب اخلاقشون باشه ;)

پیشاپیش ممنون

Valiant Hearts: Great War
Never Alone
Chariot
Trials Fusion
Abbys Odyssey
Aritana and the Harpys Feather
MouseCraft
Monochroma
A Story about My Uncle
Max The Curse of the Brotherhood

ماشالا تمام سایتها لینک دانلود بازیهای درست درمون رو به دستور كارگروه تعيين مصاديق محتواي مجرمانه برداشتن :|
الان دقیقا این وسط تکلیف ما چیه ؟

بازی واسه سال 2015 برنامه ریزی شده. فکر کنم حداقل 5-6 ماه دیگه میاد
فک کنم با Rise of the Tomb Raider اشتباهی گرفتی
بازی دیشب اومده برای دانلود
Lara Croft and the Temple of Osiris-CODEX - Skidrowcrack.com

دمت گرم تو یک سایت ایرانی دیدم گذاشته امشب میزارم دانلود بشه:bighug:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or