بازیهای موجود در بازار برای PC

سلام دوستان موس و کیبورد به دست اقا من اسم بازی میخوام توی سبک پارازیت ایو یک سونی 1 یادتون میاد ؟ هم دستان قشنگی داشته باشه هم بازی عین اون باشه یعنی توی همون فضا و باشه خیلی دوست دارم تجربه بازی ار پی جی دیگه ایی داشته باشم اسم بدید خودم از تورنت دانلود میکنم حجمش هم مهم نیست فقط اسم بگید مثل همون باشه ممنون از شما

سلام دوستان موس و کیبورد به دست اقا من اسم بازی میخوام توی سبک پارازیت ایو یک سونی 1 یادتون میاد ؟ هم دستان قشنگی داشته باشه هم بازی عین اون باشه یعنی توی همون فضا و باشه خیلی دوست دارم تجربه بازی ار پی جی دیگه ایی داشته باشم اسم بدید خودم از تورنت دانلود میکنم حجمش هم مهم نیست فقط اسم بگید مثل همون باشه ممنون از شما

حالا بچه هارو نمیدونم ولی من که دیگه موردی گیم های ps one رو یادم نیست.
لینک ایی عکسی چیزی...بابا دهه نود اومده کنسول خو.:d

درود
کسی بازی استراتژیکی قدیمی سبک ساخت و ساز مثل no men's land و ... میشناسه که قابل اجرا روی ویندوز 7 64 بیتی باشن یا حداقل فیکسی براشون اومده باشه که روی روندوز سون قابل اجرا باشن
کلا چند بازی استراتژیکی قدیمی سبک ساخت و ساز معرفی کنید

سلام. دوستان من میخوام نسخه ی اول Mass Effect رو پیداش کنم ولی اصلا تو مغازه ها نیست! کسی از دوستان یه فروشگاه اینترنتی معتبر سراغ داره که نسخه ی اول ME رو داشته باشه؟ نمیخوام همینجوری با سرچ یه فروشگاه پیدا کنم و بعد یهو بازی خراب باشه و دنگ و فنگ بعدش و .... .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or