بازیهای موجود در بازار برای PC

Magrunner لیک شد.
بی کاری داداش؟!:dots:
yahoo_36.gif

این جوری پیش بری باید ماهی 50 تا خبر لیک شدن بذاریا!! :دی

با سلام خدمت همه دوستان عزیز خوبید؟
من خیلی علاقه خاصّی به بازی های شبیه سازی دارم برا همین از خیلی از دوستان هم پرسیدم گفتن Microsoft Flight Simulator X خیلی قشنگه حتی خود آقا امید هم اینو گفتن.
حالا من داشتم تو نت درباره این بازی می گشتم دیدم نمی دونم سرویس پک این چیزا داره بعد 2تا مدل داره :

1. Standard Edition
  2. Deluxe Edition
  3. Gold Edition

حالا یک سوال دیگه برای این بازی جی استیک از
این مدل
می خاد؟
حال میشه یه ذره درباره این بازی توضیح بدید بازی خوبیه یا نه؟
حال میده بازیش؟
و کدوم مدل بازی و سرویس پک ها کامل تره حجمش هم اصلا مهم نیست و اگه امکان داره لینک دانلود اون نسخه از بازی
ممنون می شم به من کمک کنید.
53.gif

بی کاری داداش؟!:dots:<:-p
این جوری پیش بری باید ماهی 50 تا خبر لیک شدن بذاریا!! :biggrin1:

چرا؟ اتفاقا اين بازي يه بازي پازل اول شخص مثل Portal و Quantum Qunundrom هست كه من خودم منتظرش بودم و نمرات نسبتا خوبي هم گرفته. اين شما يه بازي رو نميشناسي دليل نميشه اينطوري پست بدي 8-|

چرا؟ اتفاقا اين بازي يه بازي پازل اول شخص مثل Portal و Quantum Qunundrom هست كه من خودم منتظرش بودم و نمرات نسبتا خوبي هم گرفته. اين شما يه بازي رو نميشناسي دليل نميشه اينطوري پست بدي 8-|
درست می گی داداش ولی خوب این بازی های برای PC خیلی زیاد منتشر می شه.

دوستان یه لطفی کنن یه بازی استارتژیک معرفی کنن مارو سه ماه تابستون سرگرم کنه(تو مایه های civil و rome)
شبیه ساز هم باشه موردی نیست(sims یا simcity)

دوستان یه لطفی کنن یه بازی استارتژیک معرفی کنن مارو سه ماه تابستون سرگرم کنه(تو مایه های civil و rome)
بازی Company of heroes 2 که همین چند روز پیش اومد! البته هنوز کرک نشده شده؟:دی

ANNO 2070 رو بازی کردی؟
Starcraft 2 HotS رو هم که احتمالا بازی کردی.
Company of Heroes هم هست که البته یه نمه سبکش با اینا فرق داره.

سلام اساتید ودوستان

دو تا بازی بهم معرفی کنید که اولی تومایه های فقط ( بزن بکش بریم :d) باشه نمیدونم prototype2 خوبه یا نه ؟ غیر از این معرفی کنید

دومی هم اگرمیشه بازی فکری و معمایی همراه با اکشن وجنگ درست وحسابی باشه (که وقتم و خوب بگذرونم )

ممنون @};-@};-@};-

سلام اساتید ودوستان

دو تا بازی بهم معرفی کنید که اولی تومایه های فقط ( بزن بکش بریم :d) باشه نمیدونم prototype2 خوبه یا نه ؟ غیر از این معرفی کنید

دومی هم اگرمیشه بازی فکری و معمایی همراه با اکشن وجنگ درست وحسابی باشه (که وقتم و خوب بگذرونم )

ممنون @};-@};-@};-
نظر من اینه که اولی بازی Call of Juarez:Gunslinger یا Bioshock infinite بازی های خوبین
برای دومی هم Darksiders هم فکریه وهم اکشن خوبی داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or