در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
بله میاد ولی نسخه هماهنگ با Xbox 360 و PS3 یعنی نسخه نسل فعلیفیفا 14 برای پی سی میاد ؟؟
تو گوگل باید بگردی . سایت به خصوصی نیستدوستان این سوال رو نمیدونستم از کجا بپرسم اومد اینجا پرسیدم.
چند تا بازی گرفتم کاور نداره سایتی هست بشه کاور بازی های PC رو دانلود کرد پیرینت گرفت؟
بازی های Battlefield - Arma و Medal of Honor و ... ! اینا در سبک CoD هستن!سلام به همه دوستان.من تازه میخوام به جمع اضافه شم. من چند تا بازی به سبک COD (اول شخص جنگی اکشن) میخوام.گشتم مثل اینکه Bioshock Infinit خوبه نه؟ اگه بازی ها رو معرفی کنین ممنوم میشم. بعد توی ورزشی ها NBA رو میخوام اسم بازی رو بگید.مرسی
بازی های Battlefield - Arma و Medal of Honor و ... ! اینا در سبک CoD هستن!
Bioshock Infinite در سبک CoD نیست و سبکش Sci-fi First Person shooter هست! این حالت فانتزی و تخیلی داره البته مثل CoD اول شخص شوتر هست! و اگه میخوای بگیریش حتما بگیرش! چون یکی از شاهکارای نسله!! هم از نظر گیم پلی هم از نظر داستان!
بازی های Metro Last light و Call of Juarez Gunslinger اینا هم جدیدا اومده که اول شخص شوتره! و بسیار زیبا هم هستن!
بهترین بسکتبالی که میتونی پیدا کنی NBA2K که مثل فوتبال میمونه هر سال جدیدش میاد!مرسی از پاسختون فقط برای Basketball گیمی با سطح بالا عرضه نشده؟
و یه چیز دیگه Grid 2 در گرافیک چجوریه؟ بهتر از اونم اوومده ؟ گرافیک فقط مد نظرمه تو racing.
یکی دوتا بازی میخوام تو سبک Heavy Rain یدونه قبلا هم اومده بود تو سبک همین بود جریان یه قاتل چند شخصیتی بود از رستوران شروع میشد اسمش یادم نمونده
میشه معرفی کنین دانلود کنم
ممنون
کار های دیوید کیج اینطورین کلا. اگه دوستی رفیقی یا خودت PS3 داری حتما Heavy Rain یا بازی بعدیش که هنوز نیومده, Beyond رو بازی کن.بله دقیقا خیلی باحال بودن این دوتا سبک بازیشون با تمام بازیهایی که کردم متفاوت بود میشد بعضی جاها حتی جریان بازی رو تغییر داد
هست بازی مشابه اینها ؟ اگر بله لطفا معرفی کنین ممنون
فروشگاه اینترنتی پخ شد.سلام.
من میخوام مقادیر متنابهی بازی بخرم. میخواستم یه فروشگاه اینترنتی یا غیر اینترنتی(تو مشهد) معرفی کنین که بازی هاش با کمترین مشکل نصب بشه.قیمتش هم مهم نیست.