در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
کسی نیست؟!درود
کسی بازی استراتژیکی قدیمی سبک ساخت و ساز مثل no men's land و ... میشناسه که قابل اجرا روی ویندوز 7 64 بیتی باشن یا حداقل فیکسی براشون اومده باشه که روی روندوز سون قابل اجرا باشن
کلا چند بازی استراتژیکی قدیمی سبک ساخت و ساز معرفی کنید
آدرس فروشگاه اینترنتی پخ شد.سلام. دوستان من میخوام نسخه ی اول Mass Effect رو پیداش کنم ولی اصلا تو مغازه ها نیست! کسی از دوستان یه فروشگاه اینترنتی معتبر سراغ داره که نسخه ی اول ME رو داشته باشه؟ نمیخوام همینجوری با سرچ یه فروشگاه پیدا کنم و بعد یهو بازی خراب باشه و دنگ و فنگ بعدش و .... .
سلام چندتا بازی دو بعدی کم حجم خوب برای دانلود بگید
انتهای تابستون میاددوستان این بازی Amnesia machines for pigs کی میاد؟ دلم لک زده برای یه بازی ترسناک حسابی
دوستان بازی ادونچری میخوام سبک قدیمی تو مایه های سیبری 1 و 2 اگه معرفی کنید ممنون میشم
دوستان بازی ادونچری میخوام سبک قدیمی تو مایه های سیبری 1 و 2 اگه معرفی کنید ممنون میشم
دوستان میشه چند تا بازی باحال معرفی کنید؟ مهم نیست چه سبکی باشه فقط کیف بده. پیشاپیش ممنون.
دوستان میشه چند تا بازی باحال معرفی کنید؟ مهم نیست چه سبکی باشه فقط کیف بده. پیشاپیش ممنون.
آخه یه اطلاعاتی بده داداش! بگو چیا رو بازی کردی، بگو جدید باشه یا نه، من واست لیست کنم!
نمیخواد زحمت بکشی دادش دوست خوبم silent assassin لیست کردند:d
باشه پس منم چند تا اصافه می کنم:
RPG: Mass Effect 3 , Witcher 2 , Deus Ex Human Revolution
Action Adventure: Batman Arkham City , Assassins Creed 3 , Darksiders 2
Racing: Grid 2 , Trials Evolution
Strategy: Starcraft 2 Wings of Liberty