در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
خیلی ممنون دوست عزیز ولی میشه بگی اون بازیهایی که نسخه اولشون نیست نیازی هست که نسخه های قبلیشو بازی کرده باشی یا نه(از نظر ارتباط داستانی )؟NFS:Most Wanted 2012
Grid 2
Bioshock: Infinite
Metro:Last Light
Tomb Raider
Call Of Juarez: Gunslinger
The Elder Scrolls V: Skyrim
Resident Evil: Revelations
Assassins Creed III
Starcraft:Heart Of The Swarm
Crysis 3
DmC: Devil May Cry
Farcry 3
Call Of Duty: Black Ops 2
Hitman: Absolution
Dark Souls(خیلی بازیه سختیه!)
Sleeping Dogs
سلام
دوستان عزیز من یه یک سالی واسه کنکور از دنیای گیم دور بودم )x
می خواستم چند تا بازیه خوب که تو این یه سال منتشر شده رو بهم معرفی کنید
ممنون
اینایی که مینویسم نسخه قبلیشون رو بازی کنی بهتره:خیلی ممنون دوست عزیز ولی میشه بگی اون بازیهایی که نسخه اولشون نیست نیازی هست که نسخه های قبلیشو بازی کرده باشی یا نه(از نظر ارتباط داستانی )؟
اینایی که مینویسم نسخه قبلیشون رو بازی کنی بهتره:
Cod: Black Ops II
Crysis 3
Starcraft:Heart Of The Swarm
این هم حتما نسخه های قبلی رو بازی کن:
Assassins Creed III
اون دوتا و هم بازی کن. چون داستانشون به شدت مرتبطه.دمت گرم دادش فقط یه چیز دیگه :
این AC3 فبلش دو تا نسخه ی BROTHRHOOD و REVELATIONS هم اومده اونا رو هم لازمه بازی کنم یا فقط AC2 ؟
دمت گرم دادش فقط یه چیز دیگه :
این AC3 فبلش دو تا نسخه ی BROTHRHOOD و REVELATIONS هم اومده اونا رو هم لازمه بازی کنم یا فقط AC2 ؟
سلام دوستان
بازی راگبی یا بسکتبال چیزی واسه pc وجود داره؟
.:HO3IN:. جان اون بازی رو اگه پیدا کنی دیگه یه مرحلش رو هم رغبت نمیکنی انجام بدی! 10-15 سال پیش گرافیک چی بوده اصلا!
مثلا من عشق IGI بودم چندین بار تا آخرش رفتم ولی الان یه مرحلش رو هم حاضر نیستم برم، اگه بخوام بازی کنم به جای اون بتلفیلد میزنم
سلام دوستان
بازی راگبی یا بسکتبال چیزی واسه pc وجود داره؟
آره خوب اما یه موقع هایی مثل من تو یه موقعیت هایی هستی که هیچ امکاناتی برای بازی کردن بازی هایی مثل بتلفیلد و ... نداری، زمان بی کاریت هم داره میره، مجبوری با یه اینطور چیزی خودت رو مشغول کنی :d
البته بعضی اوقات هم آدم هوس میکنه، دسته خودش نیست دیگه. مثل الان من که هوس IGI 2 کردم، رفتم بیارم بازیش کنم دیدم دیسکش پـــوکیده :d
سلام
دوستان این Citadels که تازه اومده چطوریاست؟در حد سری Stronghold هستش؟
بله اتفاقا آخرین نسخش به نام Rugby Challenge 2 همین دو سه روز پیش برا PC و کنسولا اومده
مرسی![]()
اما این فوتبال استرالیایی هست مثله madden میخاستم (مدل فوتبال آمریکایی) اون خیلی باحالتره
بسکتبال چطور تا حالا چیزی واسه pc نیومده؟
مرسی![]()
اما این فوتبال استرالیایی هست مثله madden میخاستم (مدل فوتبال آمریکایی) اون خیلی باحالتره
بسکتبال چطور تا حالا چیزی واسه pc نیومده؟