در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
این بازی چه سیستمی می خواد؟
رو کارت گرافیک ای تی ای 9100 اجرا میشه؟
Dynasty Warriors 4 Hyper
سلام .نوشته شده توسط Elvish Hero:مطمئنی این بازی واس پیسی اومده؟چون این سری بازی فقط روی کنسول پی اس2 اومده تا الان.
متال گیر 3 برای PS2 نسخه ی جدیدش اومده...ولی من این متال گیر 3 را در بین بازیهای یک مغازه دیدم ولی درباره اش نپرسیدم.نوشته شده توسط Miesam:اقا کومان ببخشید
این بازی متال گیر سه رو برا پیسی داری
این رضا میگه برای پیسی اومده جان من اگر داری یک ندا بده من میخرم ازت اگر اینرو داشت باشی 25 لایف رو هم ازت میخرم
اقا واقعا راست این رضا راست میگی یا باز داره من رو دست میندازه بگید
نوشته شده توسط Miesam:یعنی مال پیسیش بود که گذاشته بود پشت پنجره یا اینکه نه پی اس توش بود
اخه این دوست ما که خوره متال گیر هست رضا رضا ام جی اس اینجا هم عضو دیشب میگفت اومده برو بخر
دوست عزیز من خود شما گفتید که اومده برا پیسی من گفتم خوره متال گیر منظورم بودنوشته شده توسط mgs3:میثم تو باز رفتی از دهن من یه چیزی گرفتی همه جا پخش کردی من قبلا از بچه های سایت شنیده بودم که داره می یاد واسه پی سی حالا نمی دونم اومده نیومده خوره بودن چه ربطی به دونستن اینکه واسه پی سی اومده یا نیومده من کنسول بازم پی سی باز که نیستم از بازیهای پی سی خبر داشته باشم که چی می یاد چی نمی یاد![]()