بازیهای موجود در بازار برای PC

سلام
رامین صندوق پستی و این چیزا رو بیخیال . باید بهت آدرس دقیق پستی بدم .
وقتی آماده شد شماره حسابت رو بده .
=====
درباره نمایندگی فروش هم تو ماهشهر شاید بتونم براتون یه کاری بکنم .
چنتا دوست دارم که مغازه دارن .
شما که کاراتون قطعی شد و خواستین اولین سری محصولاتتون رو بدین بیرون قبلش یه ندایی به من بدین تا یه صحبتی بکنم .

اقا کومان ببخشید
این بازی متال گیر سه رو برا پیسی داری
این رضا میگه برای پیسی اومده جان من اگر داری یک ندا بده من میخرم ازت اگر اینرو داشت باشی 25 لایف رو هم ازت میخرم
اقا واقعا راست این رضا راست میگی یا باز داره من رو دست میندازه بگید

این بازی چه سیستمی می خواد؟
رو کارت گرافیک ای تی ای 9100 اجرا میشه؟
Dynasty Warriors 4 Hyper
نوشته شده توسط Elvish Hero:
مطمئنی این بازی واس پیسی اومده؟چون این سری بازی فقط روی کنسول پی اس2 اومده تا الان.
سلام .
این بازی به تازگی برای کامپیوتر اومده . من خودم دارمش . 6 تا سی دی .
اما اصلا باهاش حال نکردم . خالی بندی رو به اوج رسوندن تو این بازی !! :neutral:

نوشته شده توسط Miesam:
اقا کومان ببخشید
این بازی متال گیر سه رو برا پیسی داری
این رضا میگه برای پیسی اومده جان من اگر داری یک ندا بده من میخرم ازت اگر اینرو داشت باشی 25 لایف رو هم ازت میخرم
اقا واقعا راست این رضا راست میگی یا باز داره من رو دست میندازه بگید
متال گیر 3 برای PS2 نسخه ی جدیدش اومده...ولی من این متال گیر 3 را در بین بازیهای یک مغازه دیدم ولی درباره اش نپرسیدم.

یعنی مال پیسیش بود که گذاشته بود پشت پنجره یا اینکه نه پی اس توش بود
اخه این دوست ما که خوره متال گیر هست رضا رضا ام جی اس اینجا هم عضو دیشب میگفت اومده برو بخر

نوشته شده توسط Miesam:
یعنی مال پیسیش بود که گذاشته بود پشت پنجره یا اینکه نه پی اس توش بود
اخه این دوست ما که خوره متال گیر هست رضا رضا ام جی اس اینجا هم عضو دیشب میگفت اومده برو بخر

میثم تو باز رفتی از دهن من یه چیزی گرفتی همه جا پخش کردی من قبلا از بچه های سایت شنیده بودم که داره می یاد واسه پی سی حالا نمی دونم اومده نیومده خوره بودن چه ربطی به دونستن اینکه واسه پی سی اومده یا نیومده من کنسول بازم پی سی باز که نیستم از بازیهای پی سی خبر داشته باشم که چی می یاد چی نمی یاد :mad:

نوشته شده توسط mgs3:
میثم تو باز رفتی از دهن من یه چیزی گرفتی همه جا پخش کردی من قبلا از بچه های سایت شنیده بودم که داره می یاد واسه پی سی حالا نمی دونم اومده نیومده خوره بودن چه ربطی به دونستن اینکه واسه پی سی اومده یا نیومده من کنسول بازم پی سی باز که نیستم از بازیهای پی سی خبر داشته باشم که چی می یاد چی نمی یاد :mad:
دوست عزیز من خود شما گفتید که اومده برا پیسی من گفتم خوره متال گیر منظورم بود
اقا رامین این سیدی اینها چیه غزیش

ما داريم يه كار راه ميندازيم عين شركتايي كه بازي رو همزمان با پخش تو اروپا بيرون ميدن.انشالله 3 تا بازي اولمون هم
SIMS 2 : open for business
Swat 4 : the stetchkov syndicate
The lord of the ring : The battle for middle earth II
هست.
اميد جان تا 10 روزه آينده اولين نمونش چاپ ميشه.ميزارم برات چون هنوز تازه قالبشو طراحي كرديم و سفارش داديم...

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط leoman:
بچه ها من بازی GT Legenda رو از تکین گرفتم ولی وقتی میخام ستاپ کنم نمیشه یه چیزی لود میشه وقتی تموم میشه از ستاپ میاد بیرون

کسی جواب مارو نمیده
حداقل بگین چه جوری این فایل ها رو بازکنم

سلام...
من خودم هم مطمئن نیستم.ولی اون مغازه ی فقط بازی pc می فروخت.شاید هم برای بازار گرمی شرکت ایرانیه عکس متال گیر 3 را انداخته بوده روی جلد...
راستی رامین جان چی شد؟ به توافق رسیدید؟ ایمیل که برایشان زده اید.فقط اسم من را نیاورید چون اگر من را ببینند سایه ام را با تیر می زنند.چون 4000 تومان ازم می خواهند و تا هفته ی دیگر بایست جور کنم و بهشون بدهم.:cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or