بازیهای موجود در بازار برای PC

نه بابا اسلو موشن چيه.
چه بد
81.gif
81.gif

پس چیش شبیه مکس هست؟ محیطش؟

پرهام جان اسمم رامينه بعدم اينكه شما يه ماه وايسي يعني 30 فوريه ما اين بازي رو تو ايران پخش ميكنيم...شما اگه ميخواي اون موقع صندوق پستي تو بگو من برات بفرستم...

ببخشید
رامین جان . میشه آدرس کرجتون رو بگین ؟
راستی واسه 30 فوریه دیر نیست ؟ سیمز 20 فوریه میاد . شاید هم تکین زودتر بده بیرون . البته من واسه شما رو میگیرم .
بعدشم اینکه میگی پکش قشنگتره یعنی چی ؟ مثلا مثل بازیهای اورجینال توی جعبه و قاب و ... هست ؟ :) چون در حال حاضر پک ها تکین قشنگه . اگه مال شما از اون قشنگتر باشه که ... !

By: EA Games, Maxis
Genre: Virtual Life
Release Date: Feb 28, 2006
اينم تاريخه عرضش.20 فوريه نمياد...

...در ضمن اينطور كه من ديدم تكين سيمس رو بيرون نميده.در مورد كاور ها هم كاور هاي ما با يه سبكه جديد در شكل و اندازست و همينطور با يه روكشه سلفون مات...فكر ميكنم كاره قشنگي باشه و نظر شما رو جلب كنه.
راستي كي ميتونه تو شهرستانها براي ما نمايندگي جور كنه.البته اين وسط پولم ميديم بهش.يعني درصد....

آخرین ویرایش:
سلام به همه
ببخشید این Baziforoosh برای اهواز هم بازی می فرستد؟ آخه اینجا این GT : Legends و Metal Gear Solid 3.5 را خیلی گرون می فروشند.خدا کند بفرستد...
اون Rainbow Six که سایه خانم گفتند فکر کنم همون Lockdown باشد که تابستان برای PS2 آمده بود و این یکی نسخه ی PC اش است.
25 تو لایف زیاد باحال نیست ولی یه چیزی است بین پانیشر و مکس پین...
امین جان من پیشنهاد می کنم تا Q2 2006 صبر کنید تا Alan Wake بیاید و اونوقت یاور اکشن سوم شخص استاد بشود.:) نویسنده و سازنده اش هم همون نویسنده و سازنده ی مکس پین هستند.;)
راستی از کی تا حالا به نبرد برای سرزمین میانه می گویند نبرد برای دوزخ ؟!

نوشته شده توسط mohandes_register:
By: EA Games, Maxis
Genre: Virtual Life
Release Date: Feb 28, 2006
اينم تاريخه عرضش.20 فوريه نمياد...

...در ضمن اينطور كه من ديدم تكين سيمس رو بيرون نميده.در مورد كاور ها هم كاور هاي ما با يه سبكه جديد در شكل و اندازست و همينطور با يه روكشه سلفون مات...فكر ميكنم كاره قشنگي باشه و نظر شما رو جلب كنه.
راستي كي ميتونه تو شهرستانها براي ما نمايندگي جور كنه.البته اين وسط پولم ميديم بهش.يعني درصد....
داخل اهواز دنیای کامپیوتر هست که واقعا از همه ی شرکت ها بازی میاورد و کاری ندارد مشهور است یا نه ...
از طریق سایت www.ahvazsoft.com باهاشون تماس بگیر.
در ضمن من چیزی نمی خواهم.نگه دار برای بالا بردن کیفیت...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or