بازیهای موجود در بازار برای PC

نوشته شده توسط Saman:
بچه ها بازي بزرگ GT Legends تو سايت تكين زده آماده براي پخش.ميخواستم ببينم پخش شده ؟ استار فورسه ؟ چند تا سي ديه ؟ دي وي دي داره ؟ اگه كسي گرفته نظرش راجع به اين بازي چيه ؟

سلام.این بازی خیلی .وقت هست که روی سایتهای تورنت قرار داره نمیدونم چرا تازه الان یادشون افتاده که دانلود کنند.سایزش 4.29 گیگ هست که اگه روی سیدی زده باشند تقریبا میشه6 یا 7 سیدی البته فکر نمیکنم روی سیدی بزنند.البته یه نسخه 2.26 گیگی هم داره که نمیدونم اینا کدومش رو دانلود کردند.قفلش هم StarForce 3.6.10.03 هست.چون این بازی فقط نسخه DVD داره کسانی که dvd-rom یا dvd-writer دارند باید کابلش رو بکشند.

GT Legend

ME0000615595_1.jpg

Last edited by a moderator:
سایه جان خیلی ممنون
این بازی FIFA Street 2 هم که گفتیم تا 1 ماه دیگه میاد اون مال کنسول هاست !
PC در Q2 2006 میاد :(:(

حالا این GT Legends ارزش خریدن داره ؟

GT Legend چیه که میگین بازی بزرگ ؟
ازش عکس میذارین با توضیح ؟
این بازی که توسط شرکت simbin ساخته شده در واقع ادامه ای بر بازی GTR: FIA GT Racing می باشد و بازی در حالت کلی بسیار شبیه GTR می باشد با این تفاوت که دارای گرافیک بالاتری بوده و فقط دارای ماشین های کلاسیک و مسابقه ای سال های 60 و 70 میلادی می باشد. این بازی در واقع یک بازی کاملا شبیه سازی شده از نمونه های واقعی است و از نظر گیم پلی و طبیعی بودن در رانندگی در سطح بسیار بالایی قرار دارد و کنترل آن نسبت به بازی های ماشین دیگر کمی سخت می باشد. بنابراین اگه فکر می کنید زیاد به بازی های ریسینگ علاقه ندارید اصلا دنبال این بازی نرید چرا که در این صورت خیلی زود از این بازی زده می شود. این بازی با بازی هایی مثل NFS از خیلی جهات فرق دارد.
از سایه جان هم به خاطر گزاشتن این عکس ها تشکر می کنم ولی چنتا از این عکسا برای این بازی نیست چرا که همان طور که گفتم این بازی فقط دارای ماشین های کلاسیک می باشد.
برای دیدن تصاویر بیشتر از این بازی به این لینک مراجعه کنید:
http://www.bhmotorsports.com/GTL/screenshots

نوشته شده توسط mohandes_register:
25 to life ارزش بازي كزدنو داره.يه چيزي تو مايه هاي پانيشر.ولي خوب از بيكاري خيلي خيلي بهتره...
از پانیشر قشنگتره بیشتر مثل مکس پینه ولی با داستان ضعیفتر.
البته بجز داستان بقیه چیزاش یه سر و گردن بالا ترن.
این ارباب حلقه نبرد در دوزخ 2 اومده یا نه؟

نه بابا اسلو موشن چيه.
نه رضا جان نيومده 28 فوريه تو اروپا پخش ميشه دقيقا يه ماهه ديگه.راستي بچه ها من با 2 تا از دوستام داريم يه كارايي ميكنيم.بازيا رو ميخوايم عينه شركتاي ديگه ولي ارزونتر و با پكهاي زيباتر بديم بيرون.و صد البته سريعتر.كسي حاضر ميشه مدرن يا تكينو ول كنه از ما بد بختا بخره يا نه.تازه گارانتي هم ميديم شايد يه اميدي بود.به نظر شما چه جورياست.اولين بازيامون هم SIMS2 : open for businus , Swat 4 : expension pack , the lord of the ring: the battle for middle earth II هست.
خريدار داره يا نه؟؟؟شروع كنيم يا نه.من ميخوام تا آخره هفته بدم بره زيره چاپ.نظرتون چيه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or