بازیهای موجود در بازار برای PC

از شما بعیده فرازد جون.میگم Mother board من 4X هستش.یعنی از 8X کارته گرافیک نصفشو استفاده میکنم.Ram من هم جزو رم های احد بوقه.CPU هم که دیگه حرفشو نزن.1700 سلرون...

از شما بعیده فرازد جون.میگم Mother board من 4X هستش.یعنی از 8X کارته گرافیک نصفشو استفاده میکنم.Ram من هم جزو رم های احد بوقه.CPU هم که دیگه حرفشو نزن.1700 سلرون..
آهان..اما این موارد که گفتی تاثیر دارند اما تاثیرشون خیلی زیاد نیست
من خودم سی پی یو سیستمم 1800 هست و مادر بوردم هم قبلا 4X بود که سوخت و بجاش یک مادر بورد 8X خریدم باید بگم تفاوت سرعت بین 4X و 8X اصلا قابل توجه نیست..حداقل برای من یکی که فرقی نکرد باون صورت.. اما بخاطر اینکه کارت گرافیکی خوبی دارم در هیچکدوم از بازی ها از لحاظ سرعت با مشکل روبرو نشدم ...لا اقل تا بحال... اما خب اگه رمت را DDR کنی بد نیست;)

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط Rezahajizadegan:
بازی فایتر برای پی سی از 2000 به بعد چیا اومده؟؟(تو مایه مورتال کومبت 4)
-------------------------------------------------------
بازی هواپیمایی مثل آیس کومبت پلی استیشن 2 چه بازی پیشنهاد میدید برای پی سی؟
جواب منو بدید خیلی تو خماریشم.;)

نوشته شده توسط mohandes_register:
اين سبك بازي تو كامپيوتر خيلي كمه.فكر نمي كنم چيزه خاصي هم اومده باشه...
منم دنبال خیلی جدید نیستم همین از 2000 یا 1999 به بعد.
اون هواپیما هم بگید.
ممنون.

نوشته شده توسط mohandes_register:
این Civilization IV چه سخته.کمی هم گیج کنندست.هنوز BF2 رو امتحان نکردم.Gun رو هم خریدم بازی بدی نیست فقط یه خورده سنگین اجرا میشه...
آره خیلی گیج کننده است باید حتما زبان انگلیسی طرف خوب باشه تا بتونه بازی کنه من که زیاد چیزی سر در نیوردم
گان هم به نظر من زیاد سنگین نیست بازی خیلی قشنگی هم نیست من که خوشم نیومد

نوشته شده توسط leoman:
من از بی بازیی دارم میترکم
چیز میز جدید نیمده
دارم دییونه میشم
همه دارن میمیرن نه به اون موقع که اون همه بازی بود نه به حالا
فکر نکنم تا 2 هفته دیگه چیزی درست و حسابی بیاد

بچه ها بازي بزرگ GT Legends تو سايت تكين زده آماده براي پخش.ميخواستم ببينم پخش شده ؟ استار فورسه ؟ چند تا سي ديه ؟ دي وي دي داره ؟ اگه كسي گرفته نظرش راجع به اين بازي چيه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or