بازیهای موجود در بازار برای PC

بازي 25tolife دز دو سي دي گرفتم و خيلي راحت با درايو مجازي نصب شد
اما بازي اصلا نواوري نداره و نميشه روي اين بازي نام 2006 گذاشت گرافيك و سبك مثل پانيشر و مكس پين و داستان به طرز فجيع روايت ميشه بطوريكه لود ميشه و مرجله مياد بهتون ميگه بانك بزن اصلا نه مقدمه اي فقط در مرحله قبل چون گفته بود به پول احتياج داريد بايد بانك بزنيد كلا بازي جالبي نيست و چنگي به دل نميزنه اما الان كه بازار ارومه و بازي نيست بد نيست بازي رو بگيريد گرچه عنوان چشمگيري نيست
فعلا 2 تا چپتر رفتم تا ببينيم اخر بازي چي ميشه

اشکال نداره
عوضش از یک ماه دیگه بارون و برف میاد
یک سامانه ی پرفشار بازی دار تا یک ماه دیگر وارد مرز ها می شود ...
76.gif

سلام .
دوستان ظاهرا یه بازی جدید از کنسول PS2 ( و البته بسیار مزخرف ! ) برای کامپیوتر اومده . چرا کسی در موردش حرف نمیزنه ؟؟
بازی Dynasty Warriors 4 Hyper که تو ایران به نام افسانه سه برادر مشهور هست .
من که حالم به..... . یه بازی اکشن در پیت پر از صحنه های خالی بندی و تابلو که مختص بازی های اصیل ژاپنی هست !!! ;)
خیلی باحاله ! یه نفری میرین 100000 نفر آدم رو میکشین و آخر سر قهرمان هیچیش نمیشه .
تازه با هر ضربه میتونین 20 - 30 نفر رو ناکار کنین . جل الخالق !! :confused:

نوشته شده توسط mohandes_register:
حق با امیده.اصلا بازی جالبی نیست.فقط برای وقط پر کردنه.من از بی بازیی نشستم Swat4 بازی میکنم.ببینین به کجا کشیدیم...

دلداری : این نیز بگذرد

نوشته شده توسط Kain:
سلام .
دوستان ظاهرا یه بازی جدید از کنسول PS2 ( و البته بسیار مزخرف ! ) برای کامپیوتر اومده . چرا کسی در موردش حرف نمیزنه ؟؟
بازی Dynasty Warriors 4 Hyper که تو ایران به نام افسانه سه برادر مشهور هست .
من که حالم به..... . یه بازی اکشن در پیت پر از صحنه های خالی بندی و تابلو که مختص بازی های اصیل ژاپنی هست !!! ;)
خیلی باحاله ! یه نفری میرین 100000 نفر آدم رو میکشین و آخر سر قهرمان هیچیش نمیشه .
تازه با هر ضربه میتونین 20 - 30 نفر رو ناکار کنین . جل الخالق !! :confused:

اوه
خیلی آشغاله من pc شو بازی کردم دو سه روز تو کما بودم
;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or