در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
نمی دونم چرا میگی Free Play نداره.. اما بعد از کشتن اژدها Free Play هم داره و هر جا که دلت خواست بری و هر کاری که دلت خواست انجام بدی ..میتونی بسیاری از ماموریت هایی را که نتونستی انجام بدی را بعدا کامل کنی...مثل اهدای کتاب به مدرسه ی شهر...ازدواج...و خیلی کار ها و ماموریت های دیگهراستی بچه ها کی Fable : the lost Chapters رو بازی کرده؟بازیه خیلی توپیه ولی چرا بعد از پایان یعنی کشتن غول آخر (Dragon: Ghost Of Jack Of Blade) بازی رو کلا تموم میکنه و اجازه free Play نمیده.این تنها بدیه بازیه در کناره اون داستان قشنگ و گیرا...
بله نسخه ی دومش برای Xbox 360 در دست ساختهFable نسخه دیگه ای هم در دست ساخت داره یا نه؟
کاری لازم نیست انجام بدی...وقتی اژدها را میکشی نوشته های پایان بازی نمایش داده میشه وقتی نوشته ها تمام شد خودش دوباره میره توی بازی..!!!!شما چه جوری Free Play بازی میکنی.منم خودم خواستم ولی هر کار کردم نشد.کلی ضد حال خوردم.بعد کشتن اژدها 20000 تا بهت پول میده.منم شک کردم Free Play داره ولی نفهمیدم چه جوری.اگه شما میدونی توضیح بده برام...