در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
این بازی تبدیلی نیست و مخصوص PC ساخته شده.یعنی کاپکم یه نسخه ی PC ساخته.علت این که اسم این بازی رو در سایت های معتبر نمیبینید اینه که این بازی فقط تو ژاپن موجوده.اونیشیما 3 رو هم یکی از بروبچ تو همین فروم بازی کرده بود و ازش خیلی تعریف میکردو میگفت خیلی عالی تبدیلش کردن فکر نمیکنم هم قفل داشته باشه چون بازی تبدیلی رو که دیگه قفل دارش نمیکنن پس برین از تکین بگیرینش و حالی ببرین
البته knights of tempe 2 تا حدود زیادی خواص RPG پیدا کرده .به نظر من بازی های Conan و Knights of The Temple اصلا با Enclave قابل مقایسه نیستن .
نوشته شده توسط ChaosTheory:احتمالا شما GamePad هم وصل کردی که شاید داره مشکل ایجاد میکنه.اگه gamepad وصل کردی کابلش رو بکش.
من اولش که میخواستم کینگ کونگ رو بازی کنم دقیقا همین مشکل شما رو داشتم . دروبین دایم به سمت بالا بود و در حال چرخش . گیم پد من از طریق USB وصله . گیم پد رو که جدا کردم دوربین کاملا درست شد .نوشته شده توسط vahidrezi16:آرشام جان
فکر نکنم این طوری درست بشه.چون من گیم پد دارم،وقتی گیم پد رو از پشت می کشیدم.
بازی هام به همین صورت میشه.یعنی دوربین و یا بازیکنم به سمت راست و بالا میره.
به نظر من اگه گیم پدت رو قطع کردی .دوباره وصلش کن.
اگه نمی تونی گیم پد رو از نو وصل کنی.حذفش کن
نوشته شده توسط Sayeh:من اولش که میخواستم کینگ کونگ رو بازی کنم دقیقا همین مشکل شما رو داشتم . دروبین دایم به سمت بالا بود و در حال چرخش . گیم پد من از طریق USB وصله . گیم پد رو که جدا کردم دوربین کاملا درست شد .