در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
گرافیک بازی های این سبک به نسبت خیلی از بازی ها ضعیف تره!این بازیهای آنلاین بقا با هدف پول ساخته میشوند به همین خاطر گرافیک پایین دارند تا روی هر سیستم اجرا شوند و فروش بالا برود
صبر کن برا the day before، چون تو این سبک جز همینایی که میگین چیز خاص دیگه ای نیس اگرم باشه دد شدن خیلی وقته.گرافیک بازی های این سبک به نسبت خیلی از بازی ها ضعیف تره!
لطفا چند تا بازی با گرافیک بهتر به نسبت بقیه عناوین در لیست بازی های زیر رو معرفی و رتبه بندی کنید.
Ark Survival Evolved
DayZ
Rust
Conan Exiles
The Forest
7Days To Die
خیلی خیلی ممنون
خیلی ممنون؛ ولی اگر اشتباه نکنم، تمرکز The Day Before روی بخش آفلاین هست و من دنبال یه بازی بقای آنلاینم.صبر کن برا the day before، چون تو این سبک جز همینایی که میگین چیز خاص دیگه ای نیس اگرم باشه دد شدن خیلی وقته.
escape from tarkov هم یه چک کن
Forestخیلی ممنون؛ ولی اگر اشتباه نکنم، تمرکز The Day Before روی بخش آفلاین هست و من دنبال یه بازی بقای آنلاینم.
بین این ۳ تا بازی، کدوم رو پیشنهاد میدید:
Rust
Conan Exiles
The Forest
forest کوآپه و pvp ندارهخیلی ممنون؛ ولی اگر اشتباه نکنم، تمرکز The Day Before روی بخش آفلاین هست و من دنبال یه بازی بقای آنلاینم.
بین این ۳ تا بازی، کدوم رو پیشنهاد میدید:
Rust
Conan Exiles
The Forest
واقعا یادش بخیرداشتم تو گوگل جستجو میکردم درباره گیم
یهو این کاور دیدم
کلی از خاطراتم زنده شد
بازی که شاید بیش ۲۰ سال پیش بازی میکردم رو کامپیوترم
یادش بخیر این ترجمه ها ، فریاد غرب وحشی
یادش بخیر این ترجمه ها ، فریاد غرب وحشی
یادمه مگا گیم و تکین هم واسه کامپیوتر و ایکس باکس بازی کپی میکردن . یادش بخیر