در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
انجینش خیلی الکی سنگینه. عادیه.آقا این Guaurdian of the Galaxy چرا اینقد سنگینه؟
سی پی یو محور هست؟ چون مهم نیست چه تنظیماتی بزارم بازم تا 40 فریم میوفته پایین بعضی جاها!
این تو بازی رایج هست ولی سعی کردی تحت DX11 اجرا کنی؟آقا این Guaurdian of the Galaxy چرا اینقد سنگینه؟
سی پی یو محور هست؟ چون مهم نیست چه تنظیماتی بزارم بازم تا 40 فریم میوفته پایین بعضی جاها!
مگه ساپورت میکنه؟ چون نه تو تنظیمات گیم آپشنش هست نه لانچر، با اون روشی که فورس میکنن هم زدم بازم با 12 لانچ میکنه! راه دیگه ای داره؟این تو بازی رایج هست ولی سعی کردی تحت DX11 اجرا کنی؟
من زمانی که اومد با GTX 1080 و CPU عهد دقیانوس Core i7 4790K هیچ مشکلی نداشتم! فکر نمیکنم مشکلت سخت افزاری باشه.مگه ساپورت میکنه؟ چون نه تو تنظیمات گیم آپشنش هست نه لانچر، با اون روشی که فورس میکنن هم زدم بازم با 12 لانچ میکنه! راه دیگه ای داره؟
منظورم همون روشی که فورس میکنن بود تو launch options.مگه ساپورت میکنه؟ چون نه تو تنظیمات گیم آپشنش هست نه لانچر، با اون روشی که فورس میکنن هم زدم بازم با 12 لانچ میکنه! راه دیگه ای داره؟
halo همه قسمتهاش به جز 5سلام.
میشه یه دوستی لطف کنه بهم بگه چه نسخه هایی از سری Halo، Gears of war، Uncharted از شماره اول روی PC اومدند یا خواهند آمد؟ مثلا Uncharted 4 انگار میخواد بیاد روی PC ولی آیا 1-3 هم اومدند؟ میان؟
سری گیرز شماره ۱ و ۴ و ۵سلام.
میشه یه دوستی لطف کنه بهم بگه چه نسخه هایی از سری Halo، Gears of war، Uncharted از شماره اول روی PC اومدند یا خواهند آمد؟ مثلا Uncharted 4 انگار میخواد بیاد روی PC ولی آیا 1-3 هم اومدند؟ میان؟
اتفاقا منم میخواستم بگم چرا تایپک ندارهیه اوورواچ باز لطف کنه تاپیک pc هم براش بزنه چون f2p شده بتل نت هم فعلا فیلتز نیست خدارشکر.
خودم میتونم بزنم ولی نوبم شاید توضیحاتم کیفیت نداشته باشه.
شما چطوری بدون تایید دو مرحله استفاده میکند؟یه اوورواچ باز لطف کنه تاپیک pc هم براش بزنه چون f2p شده بتل نت هم فعلا فیلتز نیست خدارشکر.
خودم میتونم بزنم ولی نوبم شاید توضیحاتم کیفیت نداشته باشه.
من اکانت ایران ساختم که اس ام اس بیاد. ولی الان مثکه همونم نیاز نیستشما چطوری بدون تایید دو مرحله استفاده میکند؟
بله اومده.دوستان سلام.
کال آف جدید برای پی سی اومده؟ میشه بازی کرد؟
بله اومده.
اگه منظورتون کرکی هست که باید بگم خیر چون گویا قفل آنلاین یا همچین چیزی داره
باید اشتراکی بخرین یا اورجینال
کرک شدن یا نشدن هم کسی خبرنداره چون این قفل آنلاینه و دو سه نسخه قبل هم به این خاطر کرک نشدن