در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
بارسا گیم و مدرن هم بودناز همه معروف تر برا گیم اون dc بود
که تو تمام مجلات گیم ( مرحوم شدن همه ) چند صفحه تبلیغ تمام صفحه میکرد
برا برنامه ها کامپیوتر هم فروشگاه تکنو ۲۰۰۰ معروف بود
که تو پاساژ بازار رضا بود
بارسا گیم و مدرن هم بودن
کسی مدرنو یادشه؟
آهنگای اتورانش خیلی جالب بود
کاش میشد بدونم اسماشون چی بود
الان خاطرهانگیزن برام
Sent from my Mi 9 SE using Tapatalk
اگر مدل CPU و کارت گرافیکت بگی بهتر میتونیم کمک کنیم،چند بازی می توانید به من معرفی کنید که به یک سیستم بین نسلی روی تنظیمات Low بخورد؟
این سیستم توانایی اجرای Wolfenstein: New Order, Watch Dogs, Rise of the Tomb Raider, DOOM, RE7,RE2, Battlefield 1, Mad Max, Batman Arkham Knight, Witcher 3,Fallout 4, GTA V, Shadow of Mordor, Dying Light, Alien Isolation, ZombiU, MKX, Dead Rising 3, Crysis 3, Rainbow Six Siege, Homefront: Revolution, Old Blood رو داشته است.
این سیستم توانایی اجرای COD: WWII, The Evil Within II, Wolfenstein New Colossias, Mafia 3, Mafia 1 Remake, PES 2018, PES 2019, PES 2021 رو نداشته است.
لیست را رو کنید!
اگر مدل CPU و کارت گرافیکت بگی بهتر میتونیم کمک کنیم،
life is strangeچند بازی می توانید به من معرفی کنید که به یک سیستم بین نسلی روی تنظیمات Low بخورد؟
این سیستم توانایی اجرای Wolfenstein: New Order, Watch Dogs, Rise of the Tomb Raider, DOOM, RE7,RE2, Battlefield 1, Mad Max, Batman Arkham Knight, Witcher 3,Fallout 4, GTA V, Shadow of Mordor, Dying Light, Alien Isolation, ZombiU, MKX, Dead Rising 3, Crysis 3, Rainbow Six Siege, Homefront: Revolution, Old Blood رو داشته است.
این سیستم توانایی اجرای COD: WWII, The Evil Within II, Wolfenstein New Colossias, Mafia 3, Mafia 1 Remake, PES 2018, PES 2019, PES 2021 رو نداشته است.
پنج شیش تا بازی هست که اونا روی کارت گرافیک Nvidia 9400GT بازی کردم و کلا نسل هفتمی هستند. (اسپک آپس، بولت استورم و والیانت هارت.) Vanquish که روی X360 رفتم. Life is Strange و Vampyr جدیدتر هستند. مشکل من Vampyr این هست که آیا یه چیزی مثل Dishonored است؟ چون الان حوصله Stealth Action Adventure رو ندارم. پیر شدم برای کنترل اعصاب مثل این بازی ها!life is strange
firewatch
oxenfree
katana zero
kentucky route zero
bulletstorm
spec ops the line
outer wilds
celeste
what remains of edith finch
dark messiah
vanquish
vampyr
valiant hearts: the great war
11-11 memories untold
black mesa
بیشتر اینتراکتیوئه تا اکشن، اگه حوصله دیس آنرد نداشتی که کلا سمت این نروپنج شیش تا بازی هست که اونا روی کارت گرافیک Nvidia 9400GT بازی کردم و کلا نسل هفتمی هستند. (اسپک آپس، بولت استورم و والیانت هارت.) Vanquish که روی X360 رفتم. Life is Strange و Vampyr جدیدتر هستند. مشکل من Vampyr این هست که آیا یه چیزی مثل Dishonored است؟ چون الان حوصله Stealth Action Adventure رو ندارم. پیر شدم برای کنترل اعصاب مثل این بازی ها!
پ.ن: در حال دانلود Brutal Legends هستم.
ممنون.
به لیست بالا اینها رو هم اضافه کنمCPU: Core 2 DUO E7300 Intel
GC: Nvidia Geforce 730 GT
RAM: 4 GB DDRII
چک کردم که Ryse و Sniper Elite 4 میخوره، درسته؟
این بازی فقط با Valve Index اجرا میشهسلام
دوستان ممنون ميشم راهنمايي كنيد half life alyx رو چطور ميتوم بازي كنم ؟
منظورم سيستم پيشنهادي و vr پيشنهادي هست؟
و اينكه بازي كرك شده يعني ميشه دانلود كرد بازي كرد ؟
يعني با vr ديگه اي نميشه بازي كرد ؟ حتما بايد valve vr باشه؟این بازی فقط با Valve Index اجرا میشه
همون VR Valve
یه شایعه اومده بود که شاید برای Playstation VR2 هم پورتش کنن که فعلا معلوم نیست
از یوتوب نگاه کن .
با هیچ VR دیگه ای نمیشهيعني با vr ديگه اي نميشه بازي كرد ؟ حتما بايد valve vr باشه؟