در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
نه تا پارت fg-01 تا fg-09 و فایل setup رو که هر کدوم از نسخه ها رو بخواید باید بگیرید. هشت تا پارت fg-halo-2 داره و fg-halo-2-selective-english.bin برای شماره دوم باید بگیرید. اگه زبان های دیگه رو هم می خواید میتونید فایل مربوط به اون رو هم بگیرید. چهارتا فایل fg-halo-2-optional-mp-maps هم هست که برا نقشه های مولتی پلیر بازی هست که اگه لازم ندارید میتونید دانلود نکنید. یعنی حجم دانلودتون برای حالت بدون نقشه های مولتی و فقط با زبان انگلیسی میشه حدود 17.6 گیگ.گرفتم تورنتشو. حالا بگین کدوماش رو باید برای فقط هیلو 2 جدا کنم و کدوماش حذف؟
فکر کنم بازی roguelike باشه و بازی های roguelike به اون معنا سیو ندارن. یعنی شما با هر بار مرگ به اول بازی برمیگردی اما یه تعداد از آیتمها و مهارتهای کسب شده رو با خودت داری.این بازی West of Dead سیوی نیست؟ ینی ببازی از اول میاد؟
اولی رو نمیدونم ولی از دومی چندتا بازی گرفتم اکی هستنسلام دوستان این سایت win2farsi واسه دانلود معتبر هست؟ dlfox چطور؟ ممنون
البته بازی نسخه gog و از دوستان پرسیدم میگن مشکلی نداره از هرجا بگیرماولی رو نمیدونم ولی از دومی چندتا بازی گرفتم اکی هستن
اگه از نظر ویروس اینام بگی من تا حالا چیزی از dlfox ندیدم و نشنیدم
سلام دوستان این سایت win2farsi واسه دانلود معتبر هست؟ dlfox چطور؟ ممنون