بازیهای موجود در بازار برای PC

گرفتم تورنتشو. حالا بگین کدوماش رو باید برای فقط هیلو 2 جدا کنم و کدوماش حذف؟
نه تا پارت fg-01 تا fg-09 و فایل setup رو که هر کدوم از نسخه ها رو بخواید باید بگیرید. هشت تا پارت fg-halo-2 داره و fg-halo-2-selective-english.bin برای شماره دوم باید بگیرید. اگه زبان های دیگه رو هم می خواید میتونید فایل مربوط به اون رو هم بگیرید. چهارتا فایل fg-halo-2-optional-mp-maps هم هست که برا نقشه های مولتی پلیر بازی هست که اگه لازم ندارید میتونید دانلود نکنید. یعنی حجم دانلودتون برای حالت بدون نقشه های مولتی و فقط با زبان انگلیسی میشه حدود 17.6 گیگ.

آخرین ویرایش:
برای عزیزانی که دنبال بازی های ورزشی هستن باید بگم که بهترین فوتبال برای pc که نه کیفیت پایین باشه مه سیستم بالا بخواد pes 2017 هست میتونید آپدیت شده 2020 رو بگیرید
که همه بتونید لذت ببرید

• Like
Reactions: kamyy
این بازی West of Dead سیوی نیست؟ ینی ببازی از اول میاد؟
فکر کنم بازی roguelike باشه و بازی های roguelike به اون معنا سیو ندارن. یعنی شما با هر بار مرگ به اول بازی برمی‌گردی اما یه تعداد از آیتم‌ها و مهارت‌های کسب شده رو با خودت داری.

دوستان من دارم بازی hades رو انجام میدم....مثلا یه باس فایت انجام میدم یکم بعدش میبازم دوباره میاد اول و از اون جوی خون بالا میاد و باید دوباره برم مراحل رو جلو و برسم همون باس فایت رو دوباره انجام بدم....

کلا بازیش همینطوریه؟

آخرین ویرایش:
دوستان سلام یه سوالی ازتون داشتم
من دارم چنتا از امولاتوری سونی مثل psp و ps2 رو کامپیوتر میارم بالا بازی هاشونو بازی کنم الان تو انتخاب دسته ازتون کمک میکنم دسته ps2 بگیرم با تبدیل وصل کنم بهتره یا از اول دسته برا کامپیوتر بخرم ؟کدوم راحتتره و بدون دردسر هستش و راحت کانکت میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or