در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
درود
بازی رالی خوب چی هست واسه PC?
درود
Project Cars بازی کن
بازی خیلی خوش ساختی هست
من بازی کردم اصلا خوشم نیومد .خیلی عجیب غریب بود
درود
Project Cars بازی کن
بازی خیلی خوش ساختی هست
dirt rally 2015 که گفتید لینکاش تو سایتا هست با حجم 14 گیگ.این کامله دیگه؟بازی رالی میخواین بازی کنید برید سراغ Dirt Rally. البته هنوز Early Accessـه فکر کنم، ولی شبیه ساز رالی خفنیه(بر عکس 3 نسخه قبلی Dirt).
Richard Burns Rally هم هست که با اینکه قدیمیه، به گفته خیلیا خفن ترین شبیه ساز رالی تاریخه.
مگه شبیه ساز نیست؟واقعا رالی هم داره؟
:d
من مثله خودت دنبال یک بازی مولتی هستم این ها جالبتر هستن ...میخوام سی دی کی یه بازی که مولتی پلیر خوبی داره رو بگیرم به نظرتون titanfall ارزش داره با اینکه قدیمیه؟بازی خوب دیگه چی هست؟
من مثله خودت دنبال یک بازی مولتی هستم این ها جالبتر هستن ...
Battlefield 4
Insurgency
Counter Strike - Global Offensive
Rainbow Six Siege
من واقعا نمیدونم چی بگیرم تایتن فال چند تا ویدیو ار ماد های انلاینش دیدم فوق العاده بود امتیازاشم که عالیه هم اینکه قیمتش ارزون شده چهل تومن تو سایتای ایرانی پیدا کردم تا اخر ماه میخوام یه چی بگیرم اگه چیزی گرفتی بازی کردی یه توضیح بده چجوریه
تایتن میگن زود خسته کننده میشه+اینکه این دوستمونم گفت سرورهاش خالی هستن.من واقعا نمیدونم چی بگیرم تایتن فال چند تا ویدیو ار ماد های انلاینش دیدم فوق العاده بود امتیازاشم که عالیه هم اینکه قیمتش ارزون شده چهل تومن تو سایتای ایرانی پیدا کردم تا اخر ماه میخوام یه چی بگیرم اگه چیزی گرفتی بازی کردی یه توضیح بده چجوریه