در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
فکر کنم انحصاری سونی هستش ...دوستان بازی Dragon Quest Heroes برای PC هم میاد؟
Dark Years
داستان بازی مربوط به سال های 1332 تهران و مربوط به مسئله ملی شدن نفت و قتل های مرموز آن زمان و ... هست ، بازی خوبی باید باشه ، دیروز در استیم عرضه شد ، لینک استیم : Save 15% on Dark Years on Steam امروز هم توسط ریلودد کرک شد ، بنده هم براتون آپلود کردم با لینک مستقیم : دانلود
میذاره ، کافیه فقط عضو بشی ، نیازی به اشتراک نیست.علی این ساین بیشتر از 1 گیگ نمی ذاره dl کنی فقط باید اشتراک داشته باشی
دوستان سلام
من به تازگی سیستمم رو ارتقا دادم و بازی ها رو یکی یکی دارم دان می کنم و تقریبا اکثر جدیدها رو بازی کردم اخریش هم project cars رو گرفت که بد نبود اما از اونجایی که من عاشق بازی ریسینگ هستم البته بعد از فوتبال لطفا یکی از دوستان چند تا بازی ریسینگ معرفی کنه از نوع ماشینی تا بازی کنیم حالش رو ببریم یادمه اخرین ماشینی که بازی کردم خیلی بهم فاز داده nfs carbon بود بعد از اون بازی به اون هیجانی بازی نکردم
لطفا دوستان چند تا بازی با گرافیک خوب و هیجانی توی این دسته بازی ها معرفی کنند ممنون
دوستان کسی یه کم از اطلاعاتش رو خرج سوال من نمی کنه ...
منتظرم ممنون
Dusty: Revengeچند تابازی مشابه شنک که دو بعدی باشه و اکشن و اون هم از نوع شمشیری و مبارزات نزدیک رو معرفی کنید!
مارک آو د نینجا و ریمن که یکی مخفی کاری هست و یکی هم پلتفرمر نمی خوام ! سبکش فقط مشابه شنک باشه! حالا لزومی هم نداره عینا مثل اون باشه!
هر چی فک می کنم چیزی به ذهنم نمیاد!
می خوام بازی ها رو معرفی چند تا از دوستان بکنم که قصد ساخت بازی مشابه شنک رو دارن!
بازی wwe2k16 برای PC عرضه میشه؟ تاریخ عرضه اعلام نکردند؟