در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
الان گرفتمش فقط 200 کیلوبایت بود!چجوری تنظیمش کنم؟بعد رو بازیای غیر از انریلم کار میکنه؟
Tunngle ID : masood0899
من به شخصه دانلود میکنم فقط .درود
دوستان سئوال برام پیش اومده که شما بازیها رو از کجا تهیه میکنید؟
كسي ميدونه ؟آقا يه بازي بود قديما توش فيلم ميساختي شبيه ساز فيلم سازي بود بعد پيشرفتم ميكردي اسمشو كسي ميدونه؟
كسي ميدونه ؟
سلام
دوستان دنبال یک بازی هستم مولتی پلیر افلاین داشته باشه و توش زامبی و... داشته باشه مثله dying light فقط مولتی پلیر افلاین حتما داشته باشه
آقا اینThe movie
اثر سازنده fable
- - -ویرایش - - -
Resident evil 6 :Mercenaries
F.E.A.R 3
Alan wake American nightmare
Plants vs Zombies
همون Dying Light رو فکر کنم بتونی می تونی مولتی بزنی با کابل LAN.سلام
دوستان دنبال یک بازی هستم مولتی پلیر افلاین داشته باشه و توش زامبی و... داشته باشه مثله dying light فقط مولتی پلیر افلاین حتما داشته باشه
رویه سیستم میخوام بزنمهمون Dying Light رو فکر کنم بتونی می تونی مولتی بزنی با کابل LAN.
Skyrim بازیش نکنی واقعا ضرر کردی rpg هم هستیه بازی شمشیری ترجیحا rpg مثل darksider 2 پیشنهاد بدید
بازیش کردم اونم 10 بار .یه چیزه جدید مدید حالا شمشیری هم نشد اشکال نداره (the witcher 3 و dark sould 2 هم بازی کردما:d)Skyrim بازیش نکنی واقعا ضرر کردی rpg هم هست
خب پس fبازیش کردم اونم 10 بار .یه چیزه جدید مدید حالا شمشیری هم نشد اشکال نداره (the witcher 3 و dark sould 2 هم بازی کردما:d)
خودم هم تو فکر این final fantasy بودم ولی حجمش خیلی زیاده برا دانلود بیرون هم که خیلی سخت پیدا میشه .مگر این که خرید پستی کنم که اونم 40 تومن میره تو پاچمونخب پس final Fantasy رو بگیر شمشیریه فک کنمFallout3 و fallout new vegas هم هستن شمشیری نیست