بازیهای موجود در بازار برای PC

الان گرفتمش فقط 200 کیلوبایت بود!چجوری تنظیمش کنم؟بعد رو بازیای غیر از انریلم کار میکنه؟

Tunngle ID : masood0899

نرم افزار Dxcpl نرم افزاری است پیچیده که قابلیت تنظیم دایرکت های مختلف می باشد، در این نرم افزار قادر هستید که دایرکت 11 به 10 یا 9 تبدیل کنید، تبدیل می توانید بکنید اما مثلا بازی Crysis 3 رو با این نرم افقازر روی دایرکت 10 اجرا کنید، بازی خیلی کن و اسلوموشن هست و اصن نمیتوانید یه قدم هم راه بروید، بعد آن قدر به CPU شما فشار می آورد که کیستان داغ می رود، این روشی غیر منطقی است و بهتره با اون بازی هایی که در اون پست اشاره کردم (اگه سیستمت ضعیف)، با اون بازی کنی تا قیمت کارت گرافیک پایین بیاد تا یک کارت گرافیک Dx 11 بخری!

جدید ترین بازی های PC در بازار
آخرین بازدید : 16 مرداد 94

King%27s_Quest_2015_cover.png

King Quest : Chapter One : Akingh To Remember

2 DVD

Price : Between 2,000 to 4,000

250px-Batman_Arkham_Knight_Cover_Art.jpg

Batman Arkham Knight

9/10 DVD

Price : 10,000 To 20,000

250px-Lords_of_The_Fallen.png

The Lords of The Fallen

4/5 DVD

Price : 5,000 to 8,000

سلام
دوستان دنبال یک بازی هستم مولتی پلیر افلاین داشته باشه و توش زامبی و... داشته باشه مثله dying light فقط مولتی پلیر افلاین حتما داشته باشه

كسي ميدونه ؟

The movie

اثر سازنده fable

- - -ویرایش - - -

سلام
دوستان دنبال یک بازی هستم مولتی پلیر افلاین داشته باشه و توش زامبی و... داشته باشه مثله dying light فقط مولتی پلیر افلاین حتما داشته باشه

Resident evil 6 :Mercenaries
F.E.A.R 3
Alan wake American nightmare
Plants vs Zombies

خب پس f
inal Fantasy رو بگیر شمشیریه فک کنمFallout3 و fallout new vegas هم هستن شمشیری نیست
خودم هم تو فکر این final fantasy بودم ولی حجمش خیلی زیاده برا دانلود بیرون هم که خیلی سخت پیدا میشه .مگر این که خرید پستی کنم که اونم 40 تومن میره تو پاچمون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or