در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
میتنوید چند بازی که دایرکت 10 پشتیبانی کنه ، رو بگین!!!! بین 2014 و 2015 باشه!
سلام دوستان بین بازی توتال وار روم2 و اتیلا کدوم قشنگ تره بعد من شوگان 2 رو بازی می کردم بازیش سخت بود بعد یه مدت می باختم این دو تا بازی هم به همین سختی اند و ایا بازی کمپانی اف هیروز 2 قشنگه یا نه (سخته و پیچیده هست یا نه) بعد بازی تامب رایدر 2013 و home front ارزش بازی کردن دارن؟ و یک سوال دیگه بازی sleeping dogs قشنگه یا اعصاب خورد کن و یک بازی قشنگ هم تو سبک ریسینگ می خواستم پروجکت کارز قشنگه یا نه
در مورد قسمت اول خودم چون اهلش نیستم نظری ندارم ولی در مورد دوم:سلام دوستان بین بازی توتال وار روم2 و اتیلا کدوم قشنگ تره بعد من شوگان 2 رو بازی می کردم بازیش سخت بود بعد یه مدت می باختم این دو تا بازی هم به همین سختی اند و ایا بازی کمپانی اف هیروز 2 قشنگه یا نه (سخته و پیچیده هست یا نه) بعد بازی تامب رایدر 2013 و home front ارزش بازی کردن دارن؟ و یک سوال دیگه بازی sleeping dogs قشنگه یا اعصاب خورد کن و یک بازی قشنگ هم تو سبک ریسینگ می خواستم پروجکت کارز قشنگه یا نه
سلام دوستان بین بازی توتال وار روم2 و اتیلا کدوم قشنگ تره بعد من شوگان 2 رو بازی می کردم بازیش سخت بود بعد یه مدت می باختم این دو تا بازی هم به همین سختی اند و ایا بازی کمپانی اف هیروز 2 قشنگه یا نه (سخته و پیچیده هست یا نه) بعد بازی تامب رایدر 2013 و home front ارزش بازی کردن دارن؟ و یک سوال دیگه بازی sleeping dogs قشنگه یا اعصاب خورد کن و یک بازی قشنگ هم تو سبک ریسینگ می خواستم پروجکت کارز قشنگه یا نه
سلام دوستان قضیه این بازی ARK: Survival Evolved چیه بازی ظاهرا اومده کرکم شده ولی هیچجا ازش حرفی نزدن ، کسی بازی کرده ؟ آنلاینه؟ چجوریاس؟
از بی بازیگی زدم دانلود نمیدونم چی بازی کنم ..بازی به صورت Early access هست و هر هفته براش آپدیت میاد تا کامل بشه. نسخه نهایی ام روی ویندوز 10 میاد. بازیه خوبیه. ولی جای کار داره. دانیاسورها از بین نرفتن و شما هم باید توی منطقه ی پر از دانیاسور جورواجور زنده بمونید. بازیه خوبیه ولی به نظرم فعلا زوده سمتش بری. تا حالا 110 تا آپدیت براش اومده و آخرین نسخه اش ARK Survival Evolved v193 هم عرضه شده.
اقا کسی بلده چجوری میشه تو بازیایی که با انریل ساخته میشن دایرکت ایکسشونو تغییر داد بجای 11 از 10 استفاده کنن؟بازی هایی جدیدی که از دایرکت 10 استفاده می کنند!
Castlevania : Lords of Shadow II
Thief
Metal Gear Rising : Vengeance
South Park : Stick of Truth
Wolf Among Us
The Walking Dead : Season II
Nascar 14
Rambo : The Video Game
Deus Ex : The Fall
Yaiba Ninja Gaiden Z
Batman Arkham Origins Blackgate Deluxe Edition
Dark Souls II
Outlast Whistlebower
Castlevania : Mirror of Fate HD
Bound Of Flame
Divinity Origin : SIN
The Amazing Spider Man 2
Sniper Elite III
Enemy Front
(Wolfenstein : The New Order (DX 10.1
Murdered : Souls Suspect
Risen 3 : Titan Souls
Sacred 3
After Fal Consequent : Chapter One
Borderlands : The Pre-Sequel
PES 2016
Dragon Age III
Resident Evil Remaster HD
Assassins Creed Rogue
Total War Attila
Hotline Miami 2
Falling Skies : The Game
Sherlock Holmes : Crime & Punishment
Lego Movie
Lego Hobbit
Lego Batman 3 : Beyond Gotham
Titanfall
Resident Evil Revelation 2
Grand Theft Auto V
Legend of Korra
Game of Thrones
Tales From Borderlands
Plants Vs Zombies : Gardern Warfare
Lego Jurassic Park
Assassins Creed Rogue
Assassins Creed China
King Quest Chapter One
The Crew
Valian Hearts : The Great War
Ori and The Blind Forest
Max : The Coursehood of Brotherhood
Project Spark
P.T
F.E.A.R Online'
Grid Autosport
Saints Row Gat out of Hell
Dead Or Alive 5 : Final Round
Resident Evil 5 Gold Edition
Way of Samraui 4
Dystany Warriors 8
کسانیکه سیستم کامپیوترشان ضعیفه یا قادر به تعویض ندارند ( به علت پول کافی و... ) به این لیست که حاوی بازی های 2014-2015 که از دایرکت 10 استفاده می کنند ( قابل اجرا هستند!)
اقا کسی بلده چجوری میشه تو بازیایی که با انریل ساخته میشن دایرکت ایکسشونو تغییر داد بجای 11 از 10 استفاده کنن؟
Tunngle ID : masood0899
الان گرفتمش فقط 200 کیلوبایت بود!چجوری تنظیمش کنم؟بعد رو بازیای غیر از انریلم کار میکنه؟با نرم افزار dxcpl