بازیهای موجود در بازار برای PC

میتنوید چند بازی که دایرکت 10 پشتیبانی کنه ، رو بگین!!!! بین 2014 و 2015 باشه!

salam
lego jurassic world
ori and the blind forest
oddworld
resident evil revelation 2
saints row
borderlands pre-sequel
metro 2033
metro last light
grid2
enemy front
max:curse of brotherhood
bound of flame
child of lights
dark soul 2
devil may cry
yaiba ninja gaiden z
arma 3
battlefield 4
batman arkham origins
rayman
assassin creed 4
the bureau xcom
lostplanet 3
remember me
deadpool
bioshok infinite
farcry3
dead space 3
.
.
.

سلام دوستان بین بازی توتال وار روم2 و اتیلا کدوم قشنگ تره بعد من شوگان 2 رو بازی می کردم بازیش سخت بود بعد یه مدت می باختم این دو تا بازی هم به همین سختی اند و ایا بازی کمپانی اف هیروز 2 قشنگه یا نه (سخته و پیچیده هست یا نه) بعد بازی تامب رایدر 2013 و home front ارزش بازی کردن دارن؟ و یک سوال دیگه بازی sleeping dogs قشنگه یا اعصاب خورد کن و یک بازی قشنگ هم تو سبک ریسینگ می خواستم پروجکت کارز قشنگه یا نه

سلام دوستان بین بازی توتال وار روم2 و اتیلا کدوم قشنگ تره بعد من شوگان 2 رو بازی می کردم بازیش سخت بود بعد یه مدت می باختم این دو تا بازی هم به همین سختی اند و ایا بازی کمپانی اف هیروز 2 قشنگه یا نه (سخته و پیچیده هست یا نه) بعد بازی تامب رایدر 2013 و home front ارزش بازی کردن دارن؟ و یک سوال دیگه بازی sleeping dogs قشنگه یا اعصاب خورد کن و یک بازی قشنگ هم تو سبک ریسینگ می خواستم پروجکت کارز قشنگه یا نه

home front رو من همون سالی که اومد بازی کردم و جدا خیلی خوشم اومد ( میگم اون سال ، الان با این همه عناوین شوتر و اینا شاید شما خوشتون نیاد ) .

Sleeping Dogs هم بله خیلی قشنگه . به قول یکی همون GTA ساخت چین هستش ، فقط مبارزات و صحنه های اکشن رو بهش اضافه کنید .

در مورد قسمت اول خودم چون اهلش نیستم نظری ندارم ولی در مورد دوم:
توم ریدر 2013 یک بازی بشدت عالی و دوس داشتنی هست و همینطور تو سبک اکشن ادونچر جز بهترینا هست من خودم چند بار تمومش کردم و بازی نکردنش اشتباه بزرگه :)
Homfront بنظر من جذابیتی نداشت و زیاد بازی کاملی نبود و زیاد موفق هم ظاهر نشد همون سال! اما جو و اتمسفر خیلی خوب داره.

Sleeping Dogs هم شخصا خیلی توصیه میکنم، محیط اپن ورد چینگ چانگی خیلی زیبا با فایتینگ خیلی خوب و همینطور گرافیک و رنگ بندی عالی و اکشن خفن، فقط درایوینگش خیلی رو اعصابه که میشه باهاش کنار اومد در کل این هم باید حتما بازی کنی.

ریسینگ هم اگه مثل من از سبک سیمولیتور ریسینگ بدت میاد که هیچی ولی اگه خوشت میاد Assetto Corsa و همین Project Cars خیلی بهت میچسبه!

داداش من بقیشونو نمیدونم ولی بین توتال وار ها این آتیلا و روم 2 بهترینن و مثل شوگان نیستن.حقیقتش منم خودم شوگان رو بازی نکردم و شایدم ایراد از طرز بازی کردنت باشه،چند جام شنیدم بازی کردن شوگان زیادی حوصله میخواد حالا دیگه نمیدونم ولی این دوتا و medieval2وempireوnapoleonرو از توتال وار بازی نکنی نصف عمرت بر فناست.تا بخوای هم مود باحال دارن اینا.
تازه اینا چیزی نیست ما الان دو تا f2pتوتال وارم داریم:TW:arenaوtotal war battles:kingdomکه من به دلیل نت زغالی تا حالا هیچکدومو تجربه نکردم چون فکر کنم یه دانلودی اون اوایل داشته باشه.خودت یه نگاهی بهش بکن.من خودم برا ارنا ثبت نام کردم گفت سرورا پرن و رات نمیدیم هه هه ولی کینگدوم به نظر فوق العاده میاد.
درباره COH2که بحثشو نکن!بدو بدو بخر اگه خریدی نصب کن!.به نظر من بری یکم مود و کرک و اینا دانلود کنی آنلاینشو بزنی ارزششو داره هم این هم توتال وار.دوستان تو تاپیک همین بازی توضیح دادن در موردش تو انجمن بحثو تبادل.نرم افزار تانگل هم هست که برا بازی کردن انلاین بازی های کرک شدست.

دوستان من کلا سری Tomb Rider رو بازی نکردم و الان میخوام شروع کنم به نظرتون باید از نسخه خاصی شروع کنم ؟ ( برای داستان )
گرافیک و یا قدیمی بودن بازی هم برام مهم نیست میخوام از داستانش سر در بیارم

بازی هایی جدیدی که از دایرکت 10 استفاده می کنند!

Castlevania : Lords of Shadow II
Thief
Metal Gear Rising : Vengeance
South Park : Stick of Truth
Wolf Among Us
The Walking Dead : Season II
Nascar 14
Rambo : The Video Game
Deus Ex : The Fall
Yaiba Ninja Gaiden Z
Batman Arkham Origins Blackgate Deluxe Edition
Dark Souls II
Outlast Whistlebower
Castlevania : Mirror of Fate HD
Bound Of Flame
Divinity Origin : SIN
The Amazing Spider Man 2
Sniper Elite III
Enemy Front
(Wolfenstein : The New Order (DX 10.1
Murdered : Souls Suspect
Risen 3 : Titan Souls
Sacred 3
After Fal Consequent : Chapter One
Borderlands : The Pre-Sequel
PES 2016
Dragon Age III
Resident Evil Remaster HD
Assassins Creed Rogue
Total War Attila
Hotline Miami 2
Falling Skies : The Game
Sherlock Holmes : Crime & Punishment
Lego Movie
Lego Hobbit
Lego Batman 3 : Beyond Gotham
Titanfall
Resident Evil Revelation 2
Grand Theft Auto V
Legend of Korra
Game of Thrones
Tales From Borderlands
Plants Vs Zombies : Gardern Warfare
Lego Jurassic Park
Assassins Creed Rogue
Assassins Creed China
King Quest Chapter One
The Crew
Valian Hearts : The Great War
Ori and The Blind Forest
Max : The Coursehood of Brotherhood
Project Spark
P.T
F.E.A.R Online'
Grid Autosport
Saints Row Gat out of Hell
Dead Or Alive 5 : Final Round
Resident Evil 5 Gold Edition
Way of Samraui 4
Dystany Warriors 8
Metro Redux
Assassins creed Freedom Cry
NBA 2K15

The Sims 4
Five Nights At Freddy
Halo Spartan Strike

کسانیکه سیستم کامپیوترشان ضعیفه یا قادر به تعویض ندارند ( به علت پول کافی و... ) به این لیست که حاوی بازی های 2014-2015 که از دایرکت 10 استفاده می کنند ( قابل اجرا هستند!)

آخرین ویرایش:
سلام دوستان قضیه این بازی ARK: Survival Evolved چیه بازی ظاهرا اومده کرکم شده ولی هیچجا ازش حرفی نزدن ، کسی بازی کرده ؟ آنلاینه؟ چجوریاس؟

بازی به صورت Early access هست و هر هفته براش آپدیت میاد تا کامل بشه. نسخه نهایی ام روی ویندوز 10 میاد. بازیه خوبیه. ولی جای کار داره. دانیاسورها از بین نرفتن و شما هم باید توی منطقه ی پر از دانیاسور جورواجور زنده بمونید. بازیه خوبیه ولی به نظرم فعلا زوده سمتش بری. تا حالا 110 تا آپدیت براش اومده و آخرین نسخه اش ARK Survival Evolved v193 هم عرضه شده.

آخرین ویرایش:
بازی به صورت Early access هست و هر هفته براش آپدیت میاد تا کامل بشه. نسخه نهایی ام روی ویندوز 10 میاد. بازیه خوبیه. ولی جای کار داره. دانیاسورها از بین نرفتن و شما هم باید توی منطقه ی پر از دانیاسور جورواجور زنده بمونید. بازیه خوبیه ولی به نظرم فعلا زوده سمتش بری. تا حالا 110 تا آپدیت براش اومده و آخرین نسخه اش ARK Survival Evolved v193 هم عرضه شده.
از بی بازیگی زدم دانلود نمیدونم چی بازی کنم ..

بازی هایی جدیدی که از دایرکت 10 استفاده می کنند!

Castlevania : Lords of Shadow II
Thief
Metal Gear Rising : Vengeance
South Park : Stick of Truth
Wolf Among Us
The Walking Dead : Season II
Nascar 14
Rambo : The Video Game
Deus Ex : The Fall
Yaiba Ninja Gaiden Z
Batman Arkham Origins Blackgate Deluxe Edition
Dark Souls II
Outlast Whistlebower
Castlevania : Mirror of Fate HD
Bound Of Flame
Divinity Origin : SIN
The Amazing Spider Man 2
Sniper Elite III
Enemy Front
(Wolfenstein : The New Order (DX 10.1
Murdered : Souls Suspect
Risen 3 : Titan Souls
Sacred 3
After Fal Consequent : Chapter One
Borderlands : The Pre-Sequel
PES 2016
Dragon Age III
Resident Evil Remaster HD
Assassins Creed Rogue
Total War Attila
Hotline Miami 2
Falling Skies : The Game
Sherlock Holmes : Crime & Punishment
Lego Movie
Lego Hobbit
Lego Batman 3 : Beyond Gotham
Titanfall
Resident Evil Revelation 2
Grand Theft Auto V
Legend of Korra
Game of Thrones
Tales From Borderlands
Plants Vs Zombies : Gardern Warfare
Lego Jurassic Park
Assassins Creed Rogue
Assassins Creed China
King Quest Chapter One
The Crew
Valian Hearts : The Great War
Ori and The Blind Forest
Max : The Coursehood of Brotherhood
Project Spark
P.T
F.E.A.R Online'
Grid Autosport
Saints Row Gat out of Hell
Dead Or Alive 5 : Final Round
Resident Evil 5 Gold Edition
Way of Samraui 4
Dystany Warriors 8

کسانیکه سیستم کامپیوترشان ضعیفه یا قادر به تعویض ندارند ( به علت پول کافی و... ) به این لیست که حاوی بازی های 2014-2015 که از دایرکت 10 استفاده می کنند ( قابل اجرا هستند!)
اقا کسی بلده چجوری میشه تو بازیایی که با انریل ساخته میشن دایرکت ایکسشونو تغییر داد بجای 11 از 10 استفاده کنن؟

Tunngle ID : masood0899

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or