در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
Starcraft 2 Wings of Libertystarcraft ii ترتیب بازیهای منتشز شدش از جدید به قدیم به چه صورته؟
کلا هر بازیی که توپ داشته باشه و نشه دست زد به توپش درسته؟عرض کردم برای کامپیوتر
فوتسالم باشه گرافیکم نداشته باشه خیابونیم باشه فرق نداره
سپاسگزارم
فوتبال باشه دیگه :dکلا هر بازیی که توپ داشته باشه و نشه دست زد به توپش درسته؟
علی آقا این بازی چطوره؟
بازی سبک Fighting مثل Tekken و ... ولی اصلا کیفیتی نداره ، گرافیک چهره ها خوبه اما مبارزات و تکنیک ها و ... خیلی ابتدایی هستند ... تست نکردم راستش عزیز ...فوتبال باشه دیگه :d
- - -ویرایش - - -
علی آقا این بازی چطوره؟
2 دسته هم میشه مثل استریت فایتر؟
از لینکی که دادید بازی رو دانلود و نصب کردم و کرک رو جایگزین کردم ولی هنگام لودینگ میپره بیرون 1 گیگ حجم پرپر شدبازی سبک Fighting مثل Tekken و ... ولی اصلا کیفیتی نداره ، گرافیک چهره ها خوبه اما مبارزات و تکنیک ها و ... خیلی ابتدایی هستند ... تست نکردم راستش عزیز ...
مشکل از رم 3 گیگی من بود که این بازی رم 4 میخواست
help me plzعزیزان بازیهای فوتبال فوتسال خیابونی سالنی هرچی هست برای کامپیوتر به غیر از pes و fifa معرفی کنید سپاسگزارم.
سلام به دوستان عزیز
میخواستم بدونم اینجا کسی هست که بازی های خیلی قدیمی رو بشناسه؟ به شدت به دنبال چند تاشون هستم که تجدید خاطره ای کرده باشم
اولیش یه بازی بود که سرباز های بسیار کوچولویی هستیم که اولین قسمتش تو یه اشپز خونه هستیم و چند تا حشره و سوسک بزرگ هستن که باید اون ها رو بکشیم و در مرحله بعدی میریم تو یه باغچه و این ها ولی بعد از این ها با سرباز های کوچولوی دیگه ای میجنگیم که فکر کنم ما رنگمون سبز بود و اون ها هم طوسی و خاکستری و چند نفر داشتیم که هر کدومشون تخصص خاصی داشتن فکر کنم که مثلا یکی ار پی جی داشت و یکی هم مسلسل.... دیگه نمیدونم چی دیگه باید بگم :d
یه بازی دیگه هم بود که مثل..... نمیدونم چجور بگیم یه هیرو یا شخصیتی با شکل و شمایل خاص و قابلیت های منحر به فرد انتخاب میکردیم و تو فضا های خاصی میجنگیدیم با تفنگ که اینگار کلا تو اسمون و فضا بودیک . تو هوا صفحات و در و دیوار گذاشته بودن که اگر میافتادی پایین مرده بودی
بازیش بسیار سرعتی بود شدیدا هااا و اینکه یکی از هیرو های معروفش یه بدن گرد زرد رنگ داشت که تمام صورتش چشم بود و یکی دیگه هم روی اسکیت بود که از در و دیوار میرفت بالا
این 2 تا بازی شاید کمه کم مربوط میشن به سال های قبل از 2000 فکر کنم
اگر هر کسی فقط اسمی هم ازشون بدونه به شدت ممنونش میشم :bighug:
چونکه من الان چند وقته ذهنم درگیرشونه ولی اسمشون یادم نمیاد
دوستان کمک کنید من چه بازیی رو دانلود کنم؟
بازیی تو سبک Silent Hill یت حالا هر چی که ارزش تکرار بالایی داشته باشه مثلا خرید سلاح های جدید و ارتقاء اونها بعد از تموم شدن بازی و شروع مجدد، بازی روز هم نباشه مشکلی نیست
راستی از بین نسخه های سری Final Fantasy کدوم بهتره که من دانلود کنم؟ حجمش هم فضایی نباشه :d