در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
بازی Ranagade Ops رو دو نفره رفتم و کلی حال داد. کسی بازی دو نفره سراغ نداره بهم معرفی کنه؟ Spilt Screen هم باشه اشکال نداره. دو تا دسته X360 و XBone هم دارم.
سلام...
بازی Arma III فقط بصورت دیجیتالی منتشر شده؟
الان نسخه فیزیکی کرک شده موجود نیست ازش؟
دوستان لینک دانلود بازی lollipop chainsaw رو دارین؟ گشتم، پیدا نکردم
اولی رو میدونم اسمش هست Army Men IIسلام به دوستان عزیز
میخواستم بدونم اینجا کسی هست که بازی های خیلی قدیمی رو بشناسه؟ به شدت به دنبال چند تاشون هستم که تجدید خاطره ای کرده باشم
اولیش یه بازی بود که سرباز های بسیار کوچولویی هستیم که اولین قسمتش تو یه اشپز خونه هستیم و چند تا حشره و سوسک بزرگ هستن که باید اون ها رو بکشیم و در مرحله بعدی میریم تو یه باغچه و این ها ولی بعد از این ها با سرباز های کوچولوی دیگه ای میجنگیم که فکر کنم ما رنگمون سبز بود و اون ها هم طوسی و خاکستری و چند نفر داشتیم که هر کدومشون تخصص خاصی داشتن فکر کنم که مثلا یکی ار پی جی داشت و یکی هم مسلسل.... دیگه نمیدونم چی دیگه باید بگم :d
یه بازی دیگه هم بود که مثل..... نمیدونم چجور بگیم یه هیرو یا شخصیتی با شکل و شمایل خاص و قابلیت های منحر به فرد انتخاب میکردیم و تو فضا های خاصی میجنگیدیم با تفنگ که اینگار کلا تو اسمون و فضا بودیک . تو هوا صفحات و در و دیوار گذاشته بودن که اگر میافتادی پایین مرده بودی
بازیش بسیار سرعتی بود شدیدا هااا و اینکه یکی از هیرو های معروفش یه بدن گرد زرد رنگ داشت که تمام صورتش چشم بود و یکی دیگه هم روی اسکیت بود که از در و دیوار میرفت بالا
این 2 تا بازی شاید کمه کم مربوط میشن به سال های قبل از 2000 فکر کنم
اگر هر کسی فقط اسمی هم ازشون بدونه به شدت ممنونش میشم :bighug:
چونکه من الان چند وقته ذهنم درگیرشونه ولی اسمشون یادم نمیاد
بازی فوتبال غیر از pes و fifa چیا هستن برای کامپیوتر؟
لطفا هرچی هست معرفی کنید حجم و ... اش مهم نیست!
سپاسگزارم
عرض کردم برای کامپیوترPure football