در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
Skyward Sword رو راحت اجرا کردید ؟شبیه ساز موشن پلاس برای دسته ی 360 در نسخه ی dirt هستن که من کاملش کردم عین باقلوا Zelda باهاش بازی می کنم
خیلی کیفیتش داغونهسلام در حد اینا نیست ولی یه چنتا مستقلم هست مثلا این Super Indie Karts به تقلید از ماریو جدید اومده ولی امتحان نکردم کلمه ی kart رو توی استیم سرچ کنی یه چنتایی میاد
خسته نباشی :dیه Dolphin بریز، بعد Mario Kart های Wii رو بازی کن. از اونا بهتر کلا وجود خارجی نداره تو کل صنعت بازی های کامپیوتری
پ.ن: البته باید دسته Wii بخری فکر کنم البته راحته ها، با بلوتوث وصل میشه، چیز دیگه ای نمیخواد.
خیلی کیفیتش داغونه
Skyward Sword رو راحت اجرا کردید ؟
با دسته های دیگه هم جواب میده ؟
چطوری کاملش کردید ؟
بعد توی منوی بازی که با دولفین اجرا میکنید اون علامت که مثل نشانه گر موس هست همینطوری خودش نمیچرخه ؟ ثابت میمونه ؟
ممنون میشم آپلود کنید اگه فرصت ندارید حتی عکس از تنظیمات دسته هم بگیرید خیلی خوب هستبله اجرا می شه تنظیمات خیلی پیچیده ای داره که 1 زمان براش وقت گذاشتم 1 چیز عالی ازش ساختم اگر شد در تاپکش اپلودش می کنم حرکات شمشیرش با انالوگ راست کار می کنه. فکر کنم 1 گزینه داره که کلا نشانه گر حذف می شد
من این بازی رو با سرچ گسترده پیدا کردمسلام
بازی مثل crash team racing برای کامپیوتر چی هست ؟
یا مثل sonic & all star racing ؟
خداییش معرفی کنید خیلی تو کفیم !
سپاس
با شبیه ساز PCSX2 . یه سرچ کنی کلی آموزش هست ازش.هیچ بازی ای واسه کامپیوتر پیدا نشد که مثل کراش باشه
اینو دانلود میکنم Crash Tag Team Racing واسه ps2 هست
چجوری باید توی کامپیوتر بازیه ps2 رو اجرا کنم و دو دستش کنم؟
آقا میخوام 2گیگو دانلود کنم به خاطرش!با شبیه ساز PCSX2 . یه سرچ کنی کلی آموزش هست ازش.
آره من خودم crash رو هم دو دسته باش بازی کردم ولی tekken رو نشد دو دسته کنم.آقا میخوام 2گیگو دانلود کنم به خاطرش!
به نظرتون با این برنامه که گفتید حتما اجرا میشه و دو دسته میشه؟
همین کراشی که من میگم رو تونستی؟ (Crash Tag Team Racing )آره من خودم crash رو هم دو دسته باش بازی کردم ولی tekken رو نشد دو دسته کنم.
همین کراشی که من میگم رو تونستی؟ (Crash Tag Team Racing )